Švédsko – Finsko 1:2 (kon.) | Rusko – USA 2:1 (kon.)
konec
Švédsko
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Finsko
Pondělí 04.01.2016, 15:00 • Hartwall Arena, Helsinky • Mistrovství světa do 20 let • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:07
    Obrovská komplikace pro švédský celek! Za brankou Södeströma přišel o kotouč Englund, před kterého se dokázal dostat Saarela. Švédský kapitán poslal svého soupeře k zemi, a dostává dvě minuty!
     
    33:43
    Uvidíme však také švédskou přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Julius Nattinen, který to přehnal s důrazem v souboji s Fosbackou Karlssonem!
     
    32:37
    Finsko bude mít možnost možnost otočit skóre utkání! Na trestnou lavici míří Anton Karlsson, který u mantinelu trefil hodně ostře Olliho Juoleviho!
     
    32:37
    Karlsson navíc neudržel nervy na uzdě, a dostává desetiminutový trest za nesportovní chování!
     
    28:54
    Finové si zahrají další přesilovou hru, a obrana Švédska bude mít opět hodně práce! Adrian Kempe na vlastní modré nedovoleně bránil Laineho, a míří na trestnou lavici!
     
    23:55
    Finská reprezentace si zahraje přesilovou hru! Švédský tým špatně střídal, a hrál v šesti. Na trestnou lavici míří odpykat trest Asplund!
     
    17:30
    Bude se hrát čtyři na čtyři! Sebastian Aho zavezl kotouč do útočného pásma, poté mu však kotouč ujel, a finský mladík sekl jednoho švédského hráče do hokejky, a odchází na trestnou lavici!
     
    17:07
    První vyloučení v dnešním utkání! Adrian Kempe svedl těžký souboj s Ahem, nicméně neudržel nervy, a finského útočníka poslal k zemi!
    Marken.cz

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 11. Asplund (Timashov, Larsson) – 32. Hintz (Rantanen, Kapanen), 34. Kalapudas (Rantanen, Kapanen)


    Švédsko: Södeström (Sandström) – Lagesson, Forsling, Larsson, Englund (C), Pettersson, Carlsson – Lindblom, Holmström (A), Kempe – Forsbacka Karlsson, Grundström, Eriksson – Timashov, Asplund, Nylander – Lööke, Ehn, Karlsson
    Finsko: Kähkönen (Vehviläinen) – Juolevi, Tuulola, Niku, Mikkola, Keskitalo, Saarijärvi – Puljujärvi, Aho (A), Laine – Saarela, Kapanen, Nattinen – Hintz (A), Rantanen (C), Kalapudas – Siikonen, Repo, Lammikko – Björkqvist

    Rozhodčí: Piechaczek, Pitoscia – Oliver, Otmachov
    bahis siteleri