Finsko – Švédsko 3:1 (kon.) | Švýcarsko – Francie 6:0 (kon.) | Česko – Rusko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
Rusko
Pondělí 11.01.2016, 22:00 • Meridian Centre (St. Catharines) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Barbora PATOČKOVÁ - 2:3
     
    52:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky snižují na rozdíl jediné branky! Před Tarakanovovou zůstal volný kotouč a jako první se k němu dostala BARBORA PATOČKOVÁ, která dokázala skórovat. Asistence: Zuzana Martinů.
    Klára HYMLÁROVÁ - 1:3
     
    47:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky dávají první gól na letošním šampionátu, naděje na bodový zisk s Ruskem stále žije! Patočková nahodila kotouč zpoza brány a KLÁRA HYMLÁROVÁ zkusila z úhlu vypálit. Její rána z první skončila v síti! Asistence: Barbora Patočková.
    Fanuza KADIROVOVÁ - 0:3
     
    29:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky. FANUZA KADIROVOVÁ ujela české obraně a v souboji se Zechovskou si poradila díky rychlé bekhendové kličce. Asistence: Jelena Vodopjanovová.
    Jelena VODOPJANOVOVÁ - 0:2
     
    24:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko využívá přesilovou hru! Do mezikruží se dostala Kadirovová, která prostřelila Zechovskou. Její ránu ještě tečovala JELENA VODOPJANOVOVÁ, a tak je branka připsána druhé jmenované. Asistence: Fanuza Kadirovová.
    Fanuza KADIROVOVÁ - 0:1
     
    06:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Branka je i po videozáznamu uznána! FANUZA KADIROVOVÁ se prokličkovala před branku, první střelou sice na Zechovskou nevyzrála, avšak dorážkou už ano. Video ukázalo, že kotouč nebyl doražený vysokou holí. Asistence: Daria Běloglazovová.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 48. Hymlárová (Patočková), 53. Patočková (Martinů) – 7. Kadirovová (Běloglazovová), 25. Vodopjanovová (Kadirovová), 30. Kadirovová (Vodopjanovová)


    Česko: Zechovská (Jandová) – Erbenová, Zíková, Zedníková, Martinů, Holá, Kosinová, Bartošová, Pytlíková – Patočková, Hymlárová, Vozdecká – Smetková, Pátková, Neubauerová – Mašková, Jůzková, Topolská – Tomasco.
    Rusko: Tarakanovová (Merkuševová) – Pirogovová, Lobovová, Zuboková, Seredinová, Puginová, Těrjoškinová, Klimkinová, Novikovová – Kadirovová, Běloglazovová, Vodopjanovová – Lichačjovová, Zenčenková, Dobrodějevová – Bolgarevová, Kulišovová, Faljachovová – Dorofejevová, Šatalovová, Senčukovová

    Rozhodčí: Szkolaová (USA) – Leclercová (USA), Toddová (Kanada)
    bahis siteleri