Swansea – Sunderland 2:4 (kon.) | Manchester City – Everton 0:0 (kon.) | Stoke – Norwich 3:1 (kon.)
Southampton – Watford 2:0 (kon.) | Chelsea – West Brom 2:2 (kon.) | Liverpool – Arsenal 3:3 (kon.)
Tottenham – Leicester 0:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
3:3 (2:2)
Arsenal FC
Středa 13.01.2016, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí Jones nastaví ještě tři minuty.
    90. Joe ALLEN - 3:3
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    JOE ALLEN se stává hrdinou pro fanoušky Liverpoolu! Dlouhý nákop ve vápně sklepl hlavou Benteke právě k Allenovi a ten střelou z první překonal Petra Čecha, jenž si na balón sice sáhl, ale nezastavil ho – 3:3.
     
    88
    Premiéru v dresu Liverpoolu si odbude Steven Caulker, který střídá Adama Lallanu. Hráč, který je povoláním stoperem, se vysouvá na hrot!
     
    87
    Mesut Özil dnes žádnou asistenci nepřidá, nahrazuje ho Mikel Arteta.
     
    82
    Druhé střídání Liverpoolu. Joe Allen nahradil Emreho Cana.
     
    75
    Je tu hned dvojité střídání Arsenalu. Místo Joela Campbella si zahraje Alex Oxlade-Chamberlain. Dohrál také Theo Walcott, jehož nahradil Kieran Gibbs.
     
    69
    Odražený míč z voleje napálil Alberto Moreno. Jeho střelu tečoval jeden z bránících hráčů a balón zapadl decimetry vedle tyče brány Petra Čecha!
     
    66
    Je tu avizované střídání. Odešel právě James Milner, jehož nahradil Christian Benteke.
    55. Olivier GIROUD - 2:3
     
    55
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hosté jdou poprvé v zápase do vedení! Celou akci začal Bellerín, jenž po pravé straně zatáhl míč dopředu a předal ho Campbellovi. Ten ho s trochou štěstí dostal před bránu na OLIVIERA GIROUDA, který se s balónem otočil a napálil ho ke vzdálenější tyči svatyně Reds. Simon Mignolet se mohl jen smutně ohlédnout.
     
    53
    Nathaniel Clyne (Liverpool FC) zahrál před Monrealem rukou a rozhodčí mu udělil žlutou kartu.
     
    51
    Theo Walcott vzal ještě na vlastní polovině míč a doběhl s ním až do střelecké pozice. Jeho přízemní rána tak o metr minula pravou tyč z pohledu brankáře Mignoleta!
     
    48
    Dobrá šance pro Liverpool! Milner poslal levačkou míč před bránu a Firmino ho hlavou lízl k Morenovi, který v nadějné pozici přestřeluje.
     
    45+2
    Roberto Firmino byl kousek od hattricku! Ibeho centr odvrátila obrana Arsenalu jen k brazilskému ofenzivnímu fotbalistovi, který ho z otočky napálil centimetry nad břevno!
     
    45+1
    Rozhodčí Jones prodlouží první půli o tři minuty!
     
    41
    Nebezpečná akce Liverpoolu! Milner ve vápně posunul míč na Roberta Firmina, který z úhlu protáhl Petra Čecha. Ten dokázal balón vyrazit, přestože na něho při zákroku dotíral Adam Lallana.
     
    28
    A rázem mohl být ve vedení Arsenal! Po akci Campbella a přihrávce Walcotta doklepával míč prakticky do odkryté brány Olivier Giroud, ale nějakým zázrakem nedokázal ve skluzu skórovat!
    26. Olivier GIROUD - 2:2
     
    26
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Ramsey rozehrál roh na bližší tyč, kde míč kopačkou lízl OLIVIER GIROUD a balón Mignoletovi nešťastně propadl do sítě. Vyrovnáno – 2:2.
     
    25
    Hosté se sice kostrbatě, ale přece, prokombinovali obranou Liverpoolu a Ramsey se ocitl sám před Mignoletem. Domácího brankáře chytře přeloboval, ale balón odvrátil před brankovou čarou na roh Sakho!
     
    21
    Firmino se tentokrát přeměnil do role nahrávače a po jeho kolmici poslal Alberto Moreno míč do brány Arsenalu potřetí! Hosty zachránil praporek pomezního, gól pro ofsajd neplatí.
    19. Roberto FIRMINO - 2:1
     
    19
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tohle ROBERTO FIRMINO lépe trefit nemohl! Brazilec se dostal k míči po přihrávce Milnera a z nějakých 18 metrů míč zakroutil do šibenice! Petr Čech se sice natahoval, ale tohle chytit nemohl.
    14. Aaron RAMSEY - 1:1
     
    14
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Kanonýrů! Giroud podstoupil ostrý hlavičkový souboj se Sakhem, a i díky tomu se míč dostal ke Campbellovi. Ten se s balónem otočil a poslal ho do běhu AARONU RAMSEYMU, jenž se trefil k bližší tyči Mignoletovy svatyně – 1:1.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Roberto Firmino (Liverpool FC).
    10. Roberto FIRMINO - 1:0
     
    10
    Liverpool právě vstřelil branku!
    James Milner však vzápětí výborným pressingem vybojoval míč zpět a předal ho Emremu Canovi. Jeho technickou střelu z hranice šestnáctky, která mířila na zadní tyč, ještě Petr Čech skvěle vyrazil, ale k odraženému balónu se dostal ROBERTO FIRMINO a na jeho dorážku už gólman Gunners nestačil zareagovat.
     
    6
    Milner poslal míč na Lallanu, který vlétl do šestnáctky a po kontaktu s Mertesackerem se zřítil k zemi. Podle sudího Jonese bylo vše v pořádku!

    Martin Augustin

    Branky: 10. Firmino, 19. Firmino (Milner), 90. Allen (Benteke) – 14. Ramsey (Campbell), 26. Giroud (Ramsey), 55. Giroud

    Karty:   10. Firmino (LIV), 53. Clyne (LIV)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 9:7.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, M. Sakho, A. Moreno – Henderson (C), Can (82. Allen), Milner (66. Benteke) – Ibe, Firmino, Lallana (88. Caulker).
    Náhradníci: D. Ward – Smith, Lucas Leiva, Teixeira, Allen, Benteke, Caulker.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mertesacker (C), Koscielny, Monreal – Ramsey, Flamini – Campbell (75. Oxlade-Chamberlain), Özil (87. Arteta), Walcott (75. Gibbs) – Giroud.
    Náhradníci: Macey – Gibbs, Gabriel, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Chambers, Iwobi.

    Rozhodčí: M. Jones – G. Beswick, A. Garratt

    Diváci: 44109
    bahis siteleri