Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Pátek 15.01.2016, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Machovský zamířil na střídačku, indiáni to zkusí v šesti!
     
    52:40
    Jenomže těm to hrubě nevyšlo, do šance se tak dostal hostující forvard Richard Jarůšek. Matěj Machovský byl připraven, bránící hráči poté odpálili puk na modrou k Marku Trončinskému, který ale z mezikruží trefil jen připraveného brankáře Plzně!
     
    47:40
    Mladá Boleslav vyrazila do nebezpečného protiútoku! Jakub Klepiš poté nahrával před branku na Pacovského, jenomže ten puk v rozhodující chvíli trefil nevhodně!
     
    46:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Tomáš Urban – 2 min., sekání).
    Jakub KLEPIŠ - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující celek dvojnásobnou početní výhodu bleskurychle využil a dostává se do vedení o dva góly! Marek Trončinský opravdu krásnou přihrávkou našel u tyče nehlídaného JAKUBA KLEPIŠE (4+15), který bez problémů zasunul touš do branky a upravil skóre na 3:1! Asistence: Marek Trončinský (1+15) a Tomáš Urban (10+14).
     
    45:41
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Lev – 2 min., napadení).
     
    44:26
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kadlec – 2 min., sekání).
    Radan LENC - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    43:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třetí třetina zatím vychází Bruslařům na výbornou! Díky skvělému napadání měli ponechanou výhodu, k puku se poté na pravé straně dostal Jakub Klepiš, který nadýchanou přihrávkou vybídl ke skórování RADANA LENCE (8+7). Ten nabídnutou příležitostí nepohrdl a posílá Mladou Boleslav do vedení! Asistence: Jakub Klepiš (3+15) a Tomáš Hyka (5+10).
     
    41:31
    Matěj Stříteský další pěknou přihrávkou zařídil únik na branku, nyní se v něm ocitl Dominik Pacovský! Jeho zakončení ale na Machovského nestačilo, plzeňský gólman byl připraven.
    Radan LENC - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mezitím, co se Stříteský vrátil na led, dokázali Bruslaři vyrovnat na 1:1! Po chybě v rozehrávce se dostal v mezikruží zcela nehlídaný ke střele RADAN LENC (7+7), jenž střelou zápěstím mezi betony překonal Matěje Machovského! Bez asistence.
     
    39:18
    Jaroslav Kracík (PLZ) pokřiknul něco nevhodného na rozhodčího a dostává dvouminutový rest za nesportovní chování.
     
    38:46
    Tomáš Svoboda byl faulován při snaze dostat se k puku, Matěj Stříteský (MBL) tak inkasuje dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    37:52
    Matěj Stříteský dostal puk na modrou čáru a bez rozpaku ho poslal na branku! Matěj Machovský ho jen vyrazil, a k dorážce se tak dostal Pavel Musil. Ten naštěstí pro Plzeňské vyrovnat nedokázal!
     
    37:08
    Obrovská šance na vyrovnání! Dominik Pacovský dokázal dostat hrací předmět do míst, kde byl zcela nehlídaný Jakub Klepiš! Ten tváří v tvář Matěji Machovskému ale plzeňskou bránu přestřelil!
     
    30:41
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Klepiš – 2 min., podražení).
     
    23:14
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Matěj Stříteský – 2 min., držení protihráče).
     
    23:12
    V ponechané výhodě dostal mezi kruhy nabito Jakub Jeřábek, jeho střela z voleje ale jen vyprášila Rittichovy betony!
     
    21:05
    Jiří Kučný to udělal dobře, když na volej nabil Dominiku Pacovskému! Ten z voleje vystřelil do protipohybu Machovského, který ale vymrštil svůj beton!
     
    19:56
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Pabiška – 2 min., sekání).
     
    19:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., podražení).
     
    18:58
    Tak tohle byla parádní akce Boleslavských! Matěj Stříteský luxusní přihrávkou vyslal do samostatného úniku Jakuba Klepiše, jehož bekhendovou kličku ovšem velice dobře zneškodnil Matěj Machovský!
     
    13:58
    A další dobrá příležitost domácích! Jakub Lev střílel od modré čáry a k dorážce se málem dostal Kracík, nicméně v rozhodující moment mu malý černý neposeda jménem puk přeskočil hokejku!
     
    12:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Musil – 2 min., hákování).
     
    10:41
    Velice drzý a pěkná průnik předvedl šikula Tomáš Hyka! Ten se velice dobře protlačil přes Michala Moravčíka a byl sám před Machovským, nakonec ovšem zamířil jen do betonu opavského odchovance v brance modrobílých!
    Dominik KUBALÍK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to gól, obvyklá akce Škodovky opět přinesla kýžené ovoce! Jaroslav Kracík ze svého obvyklého prostoru za bránou našel nejlepšího střelce Tipsport extraligy DOMINIKA KUBALÍKA (22+11), který ranou z voleje prostřelil Davida Ritticha! Asistence: Jaroslav Kracík (7+21) a Jakub Lev (9+15).
     
    02:28
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matěj Machovský – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Dominik Kubalík.
     
    02:15
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Jeřábek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Růžička – 5 min. + trest ve hře, bitka). Trest odpyká Tomáš Klimenta.
     
    02:15
    Brankář Martin Růžička dochytal, během vzniklé skrumáže dal totiž jednomu z hráčů Plzně pěstí a inkasuje trest ve hře! Nahradí ho David Rittich.
     
    02:15
    Obrovský tlak čtvrté formace! Roman Přikryl nahrál do předbrankového prostoru Beranovi, jenž okamžitě vystřelil. Brankář Martin Růžička puk jen vyrazil k Poletínovi, který se snažil s ostatními spoluhráči hostujícího gólmana překonat, ale rozhodčí vzniklou skrumáž a strkanici raději ukončili! Zřejmě se bude i vylučovat.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Kubalík (Kracík, Lev) – 41. Lenc, 44. Lenc (Klepiš, Hyka), 46. Klepiš (Trončinský, Urban)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Moravčík, Jeřábek "A", Sklenička, Kadlec "A", Pulpán, Kudroč – Kubalík, Kracík, Indrák – Lev, Bližňák, Kratěna "C" – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Beran. Trenér: Michal Straka.
    BK Mladá Boleslav: M. Růžička (od 3. Rittich) – Stříteský, Voráček, Trončinský "A", Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný "C", Pabiška – Hyka, Klepiš, Lenc – Látal, Urban, Pacovský – Bárta, Musil, Klimenta. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Hejduk, Hribik – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4752
    bahis siteleri