NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
po prodl.
Winnipeg Jets
5:4 (0:1, 3:0, 1:3 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 15.01.2016, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Hezký brzké ráno všem hokejovým nadšencům! Srdečně vás vítám u sledování textového přenosu z dalšího zápasu kanadskoamerické NHL. My se zde společně zaměříme na duel, v němž Winnipeg Jets ve svém MTS Centre přivítají Nashville Predators. Tak si to nenechte ujít!
     
    WINNIPEG JETS

    Tryskáčům se v poslední době příliš nedaří, svěřenci Paula Maurice prohráli už třikrát v řadě a propadli se na poslední příčku v Centrální divizi. Na pozice zajišťující postup do play-off ztrácejí Byfuglien a spol. čtyři body. Už počtrnácté z posledních šestnácti zápasů by měl svatyni Jets hájit talentovaný Connor Hellebuyck. Winnipežští se dnes budou muset obejít bez centra Marka Scheifeleho a mimo sestavu zřejmě bude i Anthony Peluso, jehož místo nejspíš zaujme Matt Halischuk.
     
    NASHVILLE PREDATORS

    Preds drží právě poslední postupovou příčku v Západní konferenci se ziskem pětačtyřiceti bodů. Prohráli už čtyřikrát v řadě a proti podobně se trápícímu soupeři budou mít ideální šanci vrátit se na vítěznou vlnu. Peter Laviolette se tak rozhodl udělat průvan v sestavě, z farmy byli povoláni Kevin Fiala a Cody Bass, opačným směrem putoval Viktor Arvidsson a na listinu zraněných byl zapsán Colin Wilson. "Zoufalé situace vedou k zoufalým řešením," přiznal generální manažer David Poile.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V SEZÓNĚ

    14.11.2015 Nashville – Winnipeg 7:0
    5.1.2016 Nashville – Winnipeg 1:4
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Protože Ondřej Pavelec je na marodce, do dnešního duelu nezasáhne žádný český ani slovenský hráč.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Chiarot – Stafford, Little, Wheeler – Ladd, Perreault, Ehlers – Thorburn, Lowry, Burmistrov – Armia, Copp, Halischuk.

    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Bitetto, Jackman – Fiala, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Järnkrok – Nystrom, Fisher, Smith – Salomäki, Gaustad, Bass.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Devorski, Kovachik.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:57
    Nekutečné! Ryan Johansen se prokousal až před Hellebuycka, který pokus elitního útočníka Preds vyrazil jen ke Kevinu Fialovi, ale sudí rozpažili i po jeho dorážce, která možná skončila v brance!
     
    00:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Sudí si celou situaci překontrolovali u videa a branka nakonec platí! Dorážka KEVINA FIALY podle opakovaného záběru překročila brankovou čáru, švýcarský mladík tak vsítil svou první branku v NHL! Asistence: Ryan Johansen, Pekka Rinne.
    00:59 Kevin FIALA - 0:1
     
    01:14
    Ryan Ellis (NSH) si půjde odpykat dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    01:58
    Mohli jsme začínat znovu od nuly! Wheeler našel šikovným pasem do předbrankového prostoru winnipežského kapitána Andrewa Ladda, který si ale ze skvělé pozice na Rinneho nepřišel!
     
    02:37
    Predátoři se dokázali ocvobodit a ještě k tomu nasbírat pár cenných vteřinek v útočném pásmu.
     
    03:14
    Ryan Ellis je na ledě. Hosté jsou v pěti a aktivní Johansen už zakládá nashvillský protiútok.
     
    04:09
    Tak to bylo těsné! Tyler Myers tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu a Rinne kotouč horko těžko zastavil svou maskou, od níž se ale černá pryž neposedně odrazila za záda Pekky Rinneho a finský strážce nashvillské svatyně puk doslova za minutu dvanáct zalehl!
     
    04:18
    Jets si zahrají další přesilovku, Barret Jackman (NSH) vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    04:59
    Burmistrovův zpětný pas na modrou byl příliš prudký, Tryskáči se tak sami vyhnali z útočného pásma.
     
    05:23
    Svěřenci Petera Laviolettea se znovu osvobozují, druhá přesilovka Winnipegu zatím není vůbec nebezepčná.
     
    06:18
    Veterán Jackman v tuto chvíli skáče z trestné lavice zpět na led, pokračovat budeme ve hře v plném počtu na obou stranách.
     
    06:53
    Hlasatel v MTS Centre ohlásil komerční přestávku, do zasněžené Manitoby se tak vrátíme za pár chvil.
     
    07:21
    Elitní útočné komando Preds si znovu vytvořilo tlak v útočném pásmu, další Johansenův pokus z ostrého úhlu byl ale zblokován.
     
    08:09
    Nepovedená rozehrávka Jets skončila na zakázaném uvolnění, vhazovat se bude po pravé ruce Connora Hellebuycka.
     
    08:20
    Buly ve vlastním pásmu už Tryskáči ovládli a Andrew Ladd se okamžitě vydal do protiútoku. Winnipežský kapitán nakonec nic nevymýšlel a nepříliš prudkým nahozením vybojoval buly před Rinnem.
     
    09:04
    Stuartovo nahození od modré trefilo blokujícího Mikku Salomäkiho, od nějž se touš odrazil do ochranné sítě.
     
    09:27
    Stadionem to jen zahučelo, z farmy povolaný Matt Halischuk ale ve slušné palebné pozici nedokázal zamířit přesně.
     
    10:38
    Ryan Ellis podpořil ofenzívu Preds, nakonec ale celou nadějně se rozvíjející se akci hodně nepřesným pokusem pokazil. Před námi je druhá komerční přestávka.
     
    11:22
    Domácí se zničehonic dostali do přečíslení dvou proti jednomu, ale Rinne ani nemusel zasahovat. Laddův křižný pas totiž Roman Josi vystihl a kotouč vypíchl do bezpečí!
     
    12:15
    Asi jedinou nebezpečnou formací Preds je zatím elitní komando vedené Ryanem Johansenem, které se teď znovu usadilo v útočném pásmu.
     
    12:56
    Chiarotovo nenápadné nahození nadělalo před Rinnem pořádnou neplechu. V trmě-vrmě na brankovišti se ale nejrychleji zorientoval nashvillský gólman, který tak nepustil Lowryho ani Thorburna k dorážce.
     
    13:50
    Hra je teď hodně rozlítaná a puk se stěhuje ze strany na stranu, chtělo by to nějaké uklidnění...
     
    14:27
    ...To se teď podařilo Ryanu Ellisovi, jenž drží puk ve vlastním pásmu, a oba týmy tak mohou vystřídat.
     
    15:09
    Adam Lowry pronikl do pásma a z rohu kluziště se pokusil oslovit jednoho ze svých spoluhráčů, kotouč ale proletěl před hostujícím gólmanem bez povšimnutí.
     
    16:06
    Filip Forsberg se od hrazení prokousal až do palebné pozice, jeho bekhendový pokus z ostrého úhlu ale proletěl zhruba metr vedle pravé tyče.
     
    17:14
    Dosud se hrálo dlouho bez přerušení, nyní budou mít oba týmy příležitost poslat na led čerstvé síly. To vše ale až po komerčním brejku.
     
    17:58
    Tobias Enström se zničehonic zjevil s pukem na holi v mezikruží, Shea Weber však jeho pokus švihem obětavě zablokoval a poté ještě založil protiútok.
     
    18:45
    Lítou bitvu o touš za Rinneho svatyní ovládli Preds, jejichž protiútok vede po pravém křídle zkušený Mike Ribeiro.
     
    19:36
    Rinne pro jistotu ukryl nahození ze středního pásma ve své lapačce, vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    19:58
    Těsně před sirénou to ještě od modré zkusil Tyler Myers, jeho nahození ale na Rinneho ani neprošlo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:02.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Sledovali jsme vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách, do šaten ale jdou v lepší náladě hráči Preds. Těm totiž dokonale vyšel vstup do zápasu, Kevin Fiala překonal Hellebuycka už v první minutě a vsítil svůj první gól v NHL.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:40
    Domácí vstoupili do druhé třetiny s vervou. Troubovo nahození se od mantinel odrazilo k Andrewovi Laddovi, jenž se s tím nepáral a z ostrého úhlu okamžitě vystřelil, nicméně Rinneho lapačka byla na svém místě.
     
    21:17
    Do rychlého protiútoku se vydal velezkušený Mike Fisher, ale jeho nepříliš prudký pokus z levého kruhu byl zblokován.
     
    21:39
    Fisher punk ale získal zpět do své moci a z rohu kluziště ho nasměroval přímo do Hellebuyckovy náruče, hra je tak opět přerušena.
     
    22:36
    Matt Halischuk vypálil z poněkud krkolomné pozice a ještě k tomu uklouzl, počítá se ale to, že vybojoval buly v útočném pásmu.
     
    23:24
    Fisher se pokusil přistrčit kotouč lépe postavenému Craigu Smithovi, Andrew Copp ale jeho záměr vystihl a Jets zakládají protiútok.
     
    23:53
    Ten však úspěch neslavil a proti Hellebuyckovi se rozjel Calle Järnkrok, který nic nevymýšlel a nahozením z pravé strany vybojoval buly v útočném pásmu.
     
    24:41
    Šance na obou stranách! Na útočný výlet se vydal Jacob Trouba a Rinne jeho bombu z vrcholu pravého kruhu s vypětím všech sil vyrazil. Protiakci Preds pak vedl Ryan Johansen, s jehož ranou z prakticky identické pozice si Pekka Rinne rovněž poradil.
     
    25:27
    Tobias Enström pronikl do pásma příliš brzy – ve chvíli, kdy jeho parťáci ještě byli jednou nohou v útočné třetině. Domácím je pískán ofsajd.
     
    25:57
    Souboj těžkých vah mezi Paulem Gaustadem (NSH) a Markem Stuartem (WPG) dopadl nerozhodně, sudí oba kohouty od sebe odtrhli. Gaustad i Stuart vyfasovali pětiminutové tresty za bitku.
     
    26:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, začínáme opět od nuly! Domácí zadák DUSTIN BYUFUGLIEN dostal spoustu prostoru na pravé straně a z vrcholu kruhu vypálil tak šikovně, že Rinne vyrazil touš zpět na Byfuglienovu hůl a jeho dorážka už skončila v síti. Asistence: Andrew Ladd, Jacob Trouba.
    26:32 Dustin BYFUGLIEN - 1:1
     
    27:25
    Nešálí-li mne zrak a sluch, Ryan Johansen právě orazítkoval břevno Hellebuyckovy svatyně!
     
    27:59
    Neskutečný tlak Preds pokračuje! Kevin Fiala tváří v tvář Hellebuyckovi promáchl a k puku se poté ještě dostal Johansen, ani on ale na domácího brankáře nevyzrál!
     
    28:00
    James Neal (NSH) se provinil školáckou chybou – nedovoleným bráněním v útočném pásmu – a nabídl Jets další početní výhodu.
     
    28:43
    Byfuglienovi se nepodařilo rozehrát, domácí se sami vytlačili až k vlastnímu brankáři.
     
    29:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáčům to ale nakonec vyšlo, domácí otočili skóre ve svůj prospěch během necelých tří minut! Ekholmovi se nepodařilo vyhodit a k puku se dostal Blake Wheeler, jehož nahození Rinne vyrazil přímo k BRYANU LITTLEOVI, který neomylně poslal touš do sítě! Asistence: Blake Wheeler, Mathieu Perreault.
    29:02 Bryan LITTLE - 2:1
     
    30:06
    James Neal se pokusil tečovat Ellisovo nahození od modré a jakž-takž se mu to i podařilo, Hellebuyck ale zasahovat nemusel.
     
    30:52
    Filip Forsberg pronikl do pásma a přesným pasem oslovil z druhé vlny si najíždějícího Mattiase Ekholma, švédský zadák však posléze vypálil přímo do Rinneho náruče.
     
    31:50
    Mladík Joel Armia se znenadání dostal ke kotouči z mezikruží, jeho následný pokus ale zaduněl jen o zadní hrazení.
     
    32:46
    Nezáživnou pasáž hry ukončil zajímavou střelou z levého kruhu Andrew Ladd, winnipežský kapitán ale Rinneho svatyni těsně přestřelil!
     
    33:45
    Hra se stěhuje ze strany na stranu, ani jednomu týmu se teď nedaří kloudně rozehrát puk.
     
    34:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, Jets jsou v posledních minutách v laufu! O DUSTINU BYFUGLIENOVI to platí dvojnásob, řízný zadák totiž pronikl jako velká voda do pásma, zbavil se hned dvou svých strážců, obkroužil Rinneho svatyni a finského fantoma poté překonal střelou z otočky! Bez asistence.
    34:06 Dustin BYFUGLIEN - 3:1
     
    34:37
    Po další komerční přestávce si Roman Josi (NSH) odpyká dvě minuty za krosček, Jets si tak zahrají další přesilovku.
     
    35:33
    Jets kombinují v pásmu, ale chybí jim střelba. Rinne ještě nemusel zasahovat, jediný projektil z Perreaultovy hole postrádal přesnost.
     
    36:29
    Svěřenci Petera Laviolettea se opět osvobodili, Josiho trest už se chýlí ke svému konci.
     
    36:37
    Nashvillský zadák už je zpět na ledě, Preds dnes v oslabení odvádějí dobrou práci.
     
    37:08
    Přesilovku si zahraje i Nashville, Chris Thorburn (WPG) půjde sedět na dvě minuty za držení protihráče.
     
    38:03
    Domácí svého soka nechali hrát v rohu kluziště a poté se jim ještě podařilo vyhodit, Josi spěchá pro kotouč až k Pekkovi Rinnemu.
     
    38:56
    Až těsně před vypršením Thorburnova trestu se hosté usadili v pásmu, žádnou vyloženou šanci si ale vypracovat nedokázali.
     
    39:08
    Thorburn je na ledě, to už v MTS Centre probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda jednoznačně patřila Tryskáčům. Jets vstřelili tři góly v rozmezí pouhých osmi minut a zdá se, že mají ideálně našlápnuto k výhře. Dvakrát se trefil Byfuglien, jednou Brian Little.
     
    Třetí třetina začne ve 3:58.
     
    Paul Gaustad (NSH) byl v samém závěru druhé periody vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Hosté se už dvakrát v krátkém časovém sledu dokázali osvobodit, puk je nyní až u Connora Hellebuycka.
     
    41:17
    A znovu. Svěřencům Paula Maurice se v této přesilovce zatím daří opravdu prachbídně.
     
    42:00
    Burmistrovovi kličkovaná nevyšla a hříšník Gaustad už je zpět na ledě. Preds bez problémů ubránili i toto oslabení.
     
    42:47
    Enström se vydal do rychlého protiútoku a přenechal kotouč lépe postavenému Adamu Lowrymu, který ale z levého kruhu vypálil přímo do Rineho náruče.
     
    43:44
    Connor Hellebuyck pro jistotu ukryl nahození přes celé hřiště tečovné Ribeirem ve svý výstroji, vhazovat se tak bude v útočném pásmu Preds.
     
    44:18
    Wheeler vrátil puk do rohu kluziště, jeho zadovka adresovaná Littleovi se ale neukázala být ideální volbou. Střelec druhé branky Jets o puk rychle přišel.
     
    45:11
    Dobrou práci odvedli Lowry s Thorburnem, nahození druhého jmenovaného však Rinne bez problémů vytěsnil ramenem.
     
    45:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči už vedou o tři góly, zdá se, že už máme rozhodnuto! Ladd parádně protečoval Chiarotovu rozehrávku zpoza vlastní svatyně přímo na hůl nikým nehlídaného NIKOLAJE EHLERSE, jenž ujížděl sám na Rinneho a přesnou střelou mu nedal šanci! Asistence: Andrew Ladd, Ben Chiarot.
    45:58 Nikolaj EHLERS - 4:1
     
    46:34
    Něco takového nevidíme rádi. Byfuglien se nešťastně dostal do klinče s Codym Bassem, zůstal ležet v bolestech na ledě a nakonec odkulhal do kabiny.
     
    47:07
    Enströmův projektil z vrcholu levého kruhu Hellebuyck dokázal vytěsnit a Drew Stafford už se k dorážce nedostal, stejně jako Little.
     
    48:14
    Predátoři si zahrají další přesilovku, Jacob Trouba (WPG) zamíří za katr na dvě minuty za sekání.
     
    49:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Že by drama? Preds snížili a už je to znovu jen o dva góly! Defenzíva Tryskáčů si nedokázala pokrýt RYANA JOHANSENA, jenž se zničehonic ocitl po Nealově pasu sám před Hellebuyckem, přehodil si puk na bekhend a poslal ho do sítě! Asistence: James Neal, Shea Weber.
    49:01 Ryan JOHANSEN - 4:2
     
    49:29
    Nepovedená rozehrávka Preds skončila na holi Alexandra Burmistrova, jeho pokus z vrcholu pravého kruhu ale připraveného Rinneho překvapit nemohl.
     
    49:52
    Ou. Tyler Myers to schytal pukem do nohy a jen s velkými obtížemi kulhá na střídačku, Jets během několika minut přišli už o druhého elitního zadáka.
     
    50:47
    Touš vyletěl až do ochranné sítě, hlasatel v MTS Centre poté ohlásil další komerční brejk.
     
    51:29
    Jets byli znovu pod tlakem, puku se ale posléze zmocnil Tyler Myers a oslovil nikým nehlídaného Johansena, jehož střelu z levé strany Rinne lapil.
     
    51:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se můžeme těšit na pořádně zajímavý závěr, Preds se kuriózní brankou dotáhli na jednogólový rozdíl! Ryan Ellis z rohu kluziště nahodil kotouč na Hellebuycka a ERIC NYSTROM ho dorazil do winnipežské svatyně! Asistence: Ryan Ellis.
    51:52 Eric NYSTROM - 4:3
     
    53:18
    Čeká nas hra ve čtyřech proti čtyřem. James Neal (NSH) zahákoval Joela Armiu (WPG), jenž však pádu tak trochu přidal, a půjde tak pykat za nafilmovaný pád.
     
    53:55
    Roman Josi se vydal na zteč, jeho střela však byla přizvednuta do ochranné sítě. Šest minut před koncem základní hrací doby se bude vhazovat před Hellebuyckem.
     
    54:31
    V závěru se začíná přiostřovat, Craig Smith teď v prostoru mezi střídačkami poslal k zemi unikajícího Troubu. Hra ale plyne dál.
     
    55:27
    Aktivní Josi to zkusil z otočky, Hellebuyck ale jeho záměr vystihl a k levé tyči své svatyně se přesunul včas. Domácí poté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    56:01
    Jacob Trouba (WPG) nedovoleně bránil Nealovi (NSH), ten ale pádu přihrál a usedne na trestnou lavici také.
     
    56:21
    Před námi je poslední komerční přestávka, po jejímž konci se můžeme těšit na strhující závěr základní hrací doby. Tak si to nenechte ujít!
     
    56:22
    Wheeler (WPG) si půjde odpočinou za katr za hákování, Preds si tak zahrají ve čtyřech proti třem.
     
    56:22
    Ale pozor, čeká nás hra ve třech proti třem! Johansen (NSH) se nechal vyloučit za nesportovní chování!
     
    56:57
    Pekka Rinne mastí na střídačku, Preds to v samotném závěru zkoušejí bez brankáře!
     
    57:38
    Mohlo být rozhodnuto! Wheelerovo nahození se odrazilo o mantinel tak, že kotouč poté proletěl centimetry vedle pravé tyče!
     
    57:53
    Tyler Myers nic nevymýšlel a vyhodil puk na zakázané uvolnění, hostům už zbývají na vyrovnání jen dvě minuty.
     
    58:35
    Weberova pověstná rána od modré byla přizvednuta nad Hellebuyckovu svatyni a následný bekhendový pokus Forsberga rovněž nebyl přesný.
     
    58:59
    Blake Wheeler k obrovské radosti domácích příznivců vyhodil puk do středního pásma, vystřídat ale domácí nestihli a tlak Preds pokračuje.
     
    59:37
    Domácí hrají s neskutečnou obětavostí! Wheeler s Troubou se předháněli v tom, kdo zablokuje razantnější ránu a Weber nyní hrál vysokou holí, hra je tak přerušena. Neskutečný závěr!
     
    59:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    No a hosté třináct sekund před koncem vyrovnávají! Zdá se, že půjdeme do prodloužení! Gaustad vyhrál buly pro Johansena, jenž našel v mezikruží úplně volného JAMESE NEALA a ten se trefil neomylně pod břevno! Asistence: Ryan Johansen, Paul Gaustad.
    59:47 James NEAL - 4:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Uff, to byla divočina! Když Nikolaj Ehlers zvýšil čtvrthodinku před koncem už na 4:1, zdálo se, že je rozhodnuto. Hosté ale góly Johansena, Nystroma a Neala dokázali vyrovnat, nás tak čeká nášup v podobě prodloužení tři na tři!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí v první minutě prodloužení rozhodují o svém triumfu! Johansen napálil tyč a domácí se vydali do rychlého protiútoku, který přesnou přízemní střelou z mezikruží zakončil BLAKE WHEELER! Asistence: Brian Little, Andrew Ladd.
    60:51 Blake WHEELER - 5:4p
     
    Konec zápasu.
     
    Žádný velký nášup se nakonec nekonal, prodloužení netrvalo ani minutu. Preds potvrdili, že se jim v pětiminutových nastaveních nedaří, družina Petera Laviolettea prohrála už posedmé z osmi případů.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Dustin Byfuglien (WPG) 2+0
    2. Andrew Ladd (WPG) 0+3
    3. Ryan Johansen (NSH) 1+2
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Do tohoto zápasu nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    Dnešní utkání sledovalo ve vyprodaném MTS Centre 15294 diváků.
     
    To je pro dnešní parádní duel z mé strany vše. S konstatováním, že Jets ukončili sérii tří porážek v řadě a Preds naopak už popáté v řadě prohráli se s vámi loučím a přeji úspěšný pátek. (04:57:02)
    Kevin Fiala a jeho premiérová trefa v NHL.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 27. Byfuglien (Ladd, Trouba), 30. Little (Wheeler, Perreault), 35. Byfuglien, 46. Ehlers (Ladd, Chiarot), 61. Wheeler (Little, Ladd) – 1. Fiala (Johansen, Rinne), 50. Johansen (Neal, Weber), 52. Nystrom (Ellis), 60. Neal (Johansen, Gaustad)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Chiarot – Stafford, Little, Wheeler – Ladd, Perreault, Ehlers – Thorburn, Lowry, Burmistrov – Armia, Copp, Halischuk.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Bitetto, Jackman – Fiala, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Järnkrok – Nystrom, Fisher, Smith – Salomäki, Gaustad, Bass.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Devorski, Kovachik

    Diváci: 15294
    bahis siteleri