K. Vary – Pardubice 2:3 (po pr.) | HC Litvínov – Letňany 3:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 7:2 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Kladno – Poruba 6:7 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:4 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 5:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 0:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Opava 9:2 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 15.01.2016, 16:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    62:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned o chvíli později se dostal do podobné situace PATRIK KOTEK a na rozdíl od plzeňského Chalupy je úspěšný. Zlínský útočník si potáhl puk a skrz betony Krasanovského jej propasíroval až do sítě. Asistence: Daniel Dlabaja.
     
    61:35
    Velká šance Plzně! Chalupa se dostal do samostatného úniku a tváří v tvář Hufovi selhal. Domácí gólman jeho střelu skvěle vyrazil rukou a následně kotouč i přikryl.
     
    54:22
    Nebezpečná šance Plzně! Huf jen vyrazil před sebe nastřelený kotouč a jeden z útočníků se jej okamžitě snažil dotlačit za čáru. V síti nakonec skončil zlínský brankář, ale kotouč? Toť otázka. Rozhodčí každopádně přerušil hru a rozpažil.
     
    53:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí to dokázali – vyrovnali na 2:2. Zlínská pětice zavřela indiány v pásmu a bušila do nich tak dlouho, dokud nedostala kotouč do sítě. Nakonec se to povedlo kapitánu Danielu Dlabajovi. Asistence: Patrik Kotek, Daniel Kowalczyk.
     
    49:50
    Velké chvíle brankáře Hufa! Domácí gólman teď několika výbornými zákroky podržel zlínské naděje.
     
    44:50
    Chalupa si najížděl do nebezpečného prostoru před brankou, rychlou přihrávku z rohu kluziště však promáchl.
     
    39:59
    V posledních vteřinách se dostal sám před Krasanovského Kotek. Obránci si při jeho zastavování pomohli faulem a rozhodčí nařídil trestné střílení! Zlínský útočník však nabídnutou šanci nevyužil, brankář Plzně jeho pokus vyrazil.
     
    36:43
    Padrnos nabral rychlost ve středním pásmu, prokličkoval se až do prostoru mezi kruhy a nebezpečně vypálil na vyrážečku gólmana Krasanovského. Ten vyrazil kotouč před sebe, načez si ho málem srazil do vlastní branky jeden z obránců.
     
    31:50
    Hlouček zlínských fanoušků už už začínal jásat, Krasanovský však zastavil další velkou šanci ševců. Rozhodčí rozpažil, stav se nemění!
     
    18:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Mladí ševci si připravili rychlou odpověď a snižují na 1:2. Zlínská pětka se usadila v útočném pásmu a puk se postupně dostal na modrou čáru k Janu Markovi, který jej nepápadně nahodil na branku. Černý kus gumy tečoval do sítě MICHAL KENŠA. Asistence: Jan Marek, Lukáš Zmeškal.
     
    17:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další šanci už hosté využívají. MATĚJ CHALUPA dostal s pukem trochu prostoru, položil si Hufa na led a přes jeho lapačku dostal puk do sítě. Plzeň vede už 2:0. Asistence: David Roubal.
     
    17:02
    Hosté se dostali do situace dva na jednoho, kterou Penc vyřešil tvrdou střelou. Huf se rychle přesunul a vytěsnil jeho ránu hokejkou! Útočníka Plzně pak tvrdě srazil k zemi jeden z domácích obránců.
     
    14:08
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Zdeněk Fridrich – 2 min., hákování). Hosté si podruhé v utkání zahrají přesilovku.
     
    07:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté trestají drobnou chybu domácí obrany a ujímají se vedení. MAREK RUBNER se ocitl sám s pukem mezi kruhy, napráhl a trefil přesně malý trojúhelník mezi betony a hokejkou brankáře Hufa. Bez asistence.
     
    03:33
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Viktor Bainar – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:21
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Michael Čechura – 2 min., podražení).
     
    01:02
    Josef Roubal se dostal do velmi dobré pozice mezi kruhy. Jeho ostrou ránu vytěsnil Huf vyrážečkou do rohu!

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 19. Kenša (Marek, Zmeškal), 54. Dlabaja (Kotek, Kowalczyk), 63. Kotek (Dlabaja) – 8. Rubner, 18. Chalupa (Roubal)


    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Padrnos, Gába, Dřímal, Budil, Kowalczyk, Marek, Fridrich – Fryšara, Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica, Dvořáček, Bainar, Zmeškal, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja
    HC Plzeň 1929: Krasanovský (R. Červenka) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel, Čechura, Sedláček – Matiášek, Kolda, Rubner, Pour, Chalupa, M. Červenka, Eret, D. Roubal, Kovařík, Penc, Hanzlík, J. Roubal

    Rozhodčí: Kika – Kučera, Valentík
    bahis siteleri