Banská Bystrica – Piešťany 3:5 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:7 (kon.) | Skalica – Poprad 1:3 (kon.)
Žilina – Martin 1:0 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 15.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Dzubina už ale odchádza na striedačku.
     
    56:51
    Teraz domáci ukázali, ako sa dá nedať, aj to, čomu sa hovorí, že sa to nedá nedať. Prihrávka krížom cez celé bránkovisko našla pred takmer odkrytou bránou Ježeka, ktorého vychytal Dzubina, lenže puk sa odrazil pred úplne prázdnu bránu. Tam bol nejaký Žilinčan a mohol poľahky zakončovať, no bránkoviska sa vrhol hosťujúci obranca a puk v bráne neskončil.
     
    54:52
    Tak Tomáš Tomek je dnes mužom zápasu, chytá všetko, čo ide na bránu aj mimo nej. Zakončenie spomedzi kruhov bolo ešte tečované pred ním. Puk končí v jeho lapačke.
     
    51:49
    A veľmi dobrý zákrok aj do tretice! Tvrdá rana spomedzi r´kruhov smerujúca hore končí v chráničoch domáceho brankárika zásluhou tigrieho skoku!
     
    51:41
    Ešte väčšia šanca však prichádza neskôr, pretože Kabáč sa ocitol sám pred ním. Hodil si to na backhand, no žilinský gólman perfektne zasahuje.
     
    51:18
    Tomek sa blysol veľmi dobrými zákrokmi. Najprv vyráža tvrdú strelu od modrej a následne aj dorážku, do mierne odkrytej brány.
     
    42:53
    Valášek sa dostal okolo mantinelu cez niekoľkých obrancov až k bráne, ešte prihral pred bránovisko voľmému Rehákovi a teraz mal Dzubina veľké šťastie, že tento pokus pokryl. Toto bolo veľká šanca.
     
    39:03
    Murček dostal hokejkou do tváre a za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou si na trestnej lavici posedí Daniel Brejčák.
     
    32:40
    Murček sa po menšom zaváhaní v zadných radoch domáceho celku dostal až pred Tomeka. Vo veľkej šanci slovenského brankára neoklamal a ten si pripisuje pri gólovej príležitosti výborný zákrok.
     
    32:19
    Rzavský si naviezol puk spoza brány, už sa zdalo, že ide prihrávať, no on namieril k bližšej žrdi a mieril do perfektne. Tomekova lapačka je dnes bezchybná.
     
    31:24
    Tabaček nepríjemne vypálil od modrej a keďže jeho rana bola ešte tečovaná, Tomek mohol byť rád, že reflexívne zasiahol.
     
    29:18
    V ďalšej šanci Švec, ktorý dostal puk od mantinelu na vzdialenejšiu stranu Dzubinovej brány. Martinský gólman sa stihol nejako premiestniť a vyraziť.
     
    24:13
    Navyše, za nedovolené bránenie v hre si dve minúty odsedí Martin Leško.
     
    21:28
    Daniel Brejčák vyhodil puk zo svojho obranného pásma a tak si odsedí dve minúty na trestnej lavici.
     
    18:49
    Róbert Huna sa perfektne natlačil pred bránkovisko, kde ešte popri betóne Dzubinu prihrával na hokejku Novotného. Tomu sa puk v dobrej pozícií do brány dostať nepodarilo.
     
    10:46
    Vylúčenie za seknutie v tíme MsHK DOXXbet Žilina (Novotný – 2 min.).
     
    05:33
    Nemček získal puk v útočnej tretine a cez Murčeka poslal do dobrej pozície pred Tomeka Surovku, žilinský gólman sa pripisuje veľmi dobrý zákrok.
     
    01:48
    Žilina dala gól!

    Zaťkove nahodenie tečoval pred Dzubinom veľmi dobre RICHARD HUNA a puk končí za bezmocným Dzubinom.
    Asistencie: Tomáš Zaťko, Ján Brejčák
     
    00:28
    Po buly prišla okamžite strela švihom od modrej, no aj keby skončila v sieti, gól by neplatil, pretože sa vylučuje na strane Martina. Dve minúty si za hru so zdvihnutou hokejkou odsedí Rzavský.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 2. Ri. Huna (Zaťko, Brejčák)


    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Zaťko, Homer, Ťavoda, Leško, Ondruš, Makovský, Mendrej – Richard Huna, Róbert Huna, Novotný – Handlovský, Škoda, Stupka – Drábek, Ježek, Švec – Rogoň, Valášek, Rehák
    HK VITAR Martin: Dzubina – Tabaček, Matejka, Dlouhý, Dvořák, T. Varga, Bačik, Rusina, Jáchym – Pokrivčák, Galamboš, Skladaný – Nemček, Murček, Surovka – Rzavský, Kabáč, R. Varga – Kokavec, Kentoš, Uhrík

    Rozhodčí: Baluška, Lokšík – Kacej, Výleta
    bahis siteleri