Havířov – Přerov 2:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:5 (0:1, 2:1, 0:3)
HC ZUBR Přerov
Pátek 15.01.2016, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    59:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pátou branku Přerova střílí PAVEL KUBAL, který tak definitivně ztvrzuje dnešní pohodlné vítězství hostů.
    Asistence: Patrik Zavřel.
     
    57:13
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Bednář – 2 min., držení hole).
     
    52:54
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Heinzl – 2 min., sevření puku rukou).
     
    47:55
    Baláž si sjížděl před branku pro přihrávku ke vzdálenější tyči, ale se svým pokusem nakonec neuspěl, protože jeho záměr brankář Grigárek vystihl a natáhl proti němu svůj beton.
     
    43:29
    Kubal se proháčkoval s pukem v mezikruží kolem dvou protihráčů Havířova a dostal se až přímo před Turšnera. Na toho si však kličkou mezi nohy nepřišel.
     
    41:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další slepená branka hostí! Tentokrát se o ní postaral MIROSLAV KUBÍČEK, který tak posílá Přerov do dvoubrankového vedení v zápase!
    Bez asistence.
     
    41:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlá branka hostí znamená, že se Přerovští dostávají do vedení v zápase. Přihrávku přímo před brankoviště dokázal snad i trochu se štěstím protečovat až do branky IVO BLAHUNEK. Brankáři Turšnerovi kotouč prošel zřejmě mezi betony.
    Asistence: Jakub Müller.
     
    39:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádherný ťukec útočníků Přerova, který nemohl skonči jinak než gólem! Po sérii přihrávek na jeden dotek dostal kotouč přímo před branku pálící IVO BLAHUNEK, který už neměl problém překonat ležícího brankáře Turšnera.
    Asistence: Daniel Pecha.
     
    33:26
    Kristian stál opět sám před brankou a opět dostal kotouč do zcela prázdné klece a výsledek je opět stejný – promáchl.
     
    29:46
    Laxní přístup domácí obrany umožnil Skopalovi vystřelit z bezprostřední blízkosti branky, ale i když všechny přítomné dokázal překonat, ztroskotal na tyčce!
     
    28:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přímo před branku se dostal aktivní MARTIN CARUK, který nakonec v drobném zmatku překonal ležícího brankáře Přerova. Domácí tak utíkají do vedení!
    Asistence: Patryk Dobrzynski.
     
    25:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácím se přeci jen daří srovnat stav dnešního zápasu. Autorem branky se stává FILIP NĚMEC.
    Asistece: Patryk Dobrzynski.
     
    23:40
    Kristian nyní propásl stoprocentní šanci, když využil špatné rozehrávky Přerova, po které se brankář Grigárek dostal mimo branku. Kristian ale nedokázal vypálit dostatečně rychle a Grigárek se stačil do branky vrátit v takové pozici, aby vystrčenou holí dokázal kotouč zastavit.
     
    23:29
    Zavřel se dostal k odraženému puku a takřka z mezikruží vypálil nebezpečnou ránu. Na poslední chvíli mu do ní stačil vložit svou hůl obránce Azetu, jenž tak jeho střelu dokázal vytečovat do ochranné sítě.
     
    18:31
    Caruk se po zákroku Grigárka dostal k dorážce do poloprázdné branky, ale útočník Azetu přesto nedokázal zakončit přesně. Brankář Přerova mu totiž ještě stihl na poslední chvíli do střely vložit svůj rychlý beton, čímž zamezil jisté brance!
     
    18:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kubal – 2 min., podražení).
     
    17:49
    Obrovská mela před brankou Havířova druhým gólem Přerova nekončí! Útočníci Zubrů nyní snad natřikrát doráželi volný kotouč do branky, ale nepřišli si na dobře postaveného Turšnera. Posléze se ke kotouči dostali domácí, kteří jej okamžitě odpálil do bezpečí.
     
    15:13
    Schmied nyní napravil Kristianovu chybu a z mezikruží pálil z první přesně, jenže Grigárek jeho pokus dokázal schovat kdesi pod betony.
     
    14:29
    Domácí nyní měli obrovskou šanci k vyrovnání, když se volný kotouč dostal k naprosto volnému Kristianovi stojícím před brankou, jenže útočník AZetu při svém pokusu pouze promáchl a kotouč následně končí v rohu.
     
    12:47
    Müller s Peckou se dostali do vyložených šancí. Prvně jmenovaný nebezpečně pálil z mezikruží, Turšner jeho pokus vyrazil lapačkou pouze před sebe, kde číhal dorážející Pecka. Ani ten však nakonec druhou branku hostí slavit nemůže.
     
    11:09
    Kubíček čekal mezi kruhy ke střele z první přímo do odkryté branky, ale při prudké přihrávce od mantinelu od svého spoluhráče pouze promáchl holí.
     
    08:50
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Heinzl – 2 min., podražení).
     
    04:49
    Schmied se dostal s kotoučem úplně sám před branku, ale se svým zakončením se možná malinko ukvapil a zamířil jej přímo do výstroje připraveného brankáře Grigárka. Ani následující dvě dorážky dojíždějících útočníků Azetu k brance nevedly.
     
    02:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce v podání PAVLA KUBALA, který se prokličkoval s pukem hned kolem dvou protihráčů a poslední kličku si schoval také na ležícího Turšnera!
    Asistence: Miroslav Kubíček.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 26. Němec (Dobrzynski), 29. Caruk (Dobrzynski) – 3. Kubal (Kubíček), 40. Blahunek (Pecha), 42. Blahunek (Müller), 42. Kubíček, 60. Kubal (Zavřel)


    AZ Havířov: Turšner – Trombík, Heinzl "C", Bednář, Bahounek – Dobrzynski, Němec, Stružík, Kristian, Polak, Caruk, Baláž, Schmied
    HC ZUBR Přerov: Grigárek (Šindar) – Kundrátek, Smolka, Metelka, Hradila, Hes, Hrabica – Zavřel "C", Kubíček "A", Kubal "A", Blahunek, Müller, Pecha, Solař, Skopal, Harásek

    Rozhodčí: Malota – Konvička, Tkáč
    bahis siteleri