Bohemians - NE – Vítkovice 1:9 (kon.) | Židenice – Chodov 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Jičín 6:5 (po pr.)
Liberec – Tatran 5:4 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
1:11 (0:0, 0:5, 1:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Sobota 16.01.2016, 17:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen • 18. kolo
     
    59:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující tým se během oddechového času domluvil na herní variantě v šesti lidech a po několika sekundách v početní výhodě může slavit. Jedenáctý gól vyprodukovala střelou ze střední vzdálenosti MAGDALENA KLÍMOVÁ. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    58:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov zakulacuje skóre desátou umístěnou střelou. MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ krátce naznačila, počkala a navázala milimetrovou ranou pod břevno. Asistence: Johana Vrbová.
     
    57:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nepřesná zadovka Židenic vyklíčila v mnohem větší problém, než se původně mohlo zdát. MARTINA ŘEPKOVÁ přidala další gólový úder a potvrdila výbornou fazónu střelou do poloodkrytého prostoru klece. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    50:36
    Židenice právě vstřelily branku!
    Nádherná dělovka v židenickém provedení přináší alespoň minimální korekci výsledku. KAMILA PRAVCOVÁ se nijak nerozpakovala a vyzkoušela vystřelit z poloviny hřiště. Míček zaplaval naprosto dokonale mimo dosah Provázkové. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    49:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ztráta domácí obránkyně v rohu hřiště dovolila přihrávat Bachmaierové, která vyhledala hůl JANY VOJÁČKOVÉ. Vojáčková tak mohla uklidit míček za čáru a zkompletovat hattrick. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    48:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    JANA LACKOVÁ ukázala svoji vysokou rychlost, oběhla bránu Židenic a v nejkratším časovém limitu prostřelila Příleskou. Blesková situace vyústila v sedmou chodovskou trefu. Asistence: Johana Vrbová.
     
    43:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jarolímová se osamostatnila za Příleskou a mohla nerušeně přihrávat. Její přihrávka doputovala přesně k JANĚ VOJÁČKOVÉ, proti níž vyrukovala brankářka Sokolu se zákrokem pozdě. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    39:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    V brněnské obraně opět chyběla jedna florbalistka, která by pohlídala volnou útočnici. ADÉLA JŮZOVÁ luxusním postavením nepohrdla a nízkým projektilem rozvlnila síť. Asistence: Petra Beránková.
     
    32:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Defenzivní síly Židenic nabídly nehlídané Vrátné přihrát před sokolskou svatyni, kde si našla skulinu MARTINA ŘEPKOVÁ. Její druhý dnešní gól znamená čtyřbrankové vedení pro Chodov. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    28:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Výběh MARTINY ŘEPKOVÉ zakončený neomylnou dělovkou stojí za rozšířením brankového rozdílu. Chodovská florbalistka prokázala výbornou sehranost s přihrávající Gabrielou Tožičkovou. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    21:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovské se nespokojily pouze s jednogólovým náskokem a vzápětí vyslaly mezi tyče druhý přesný projektil. ELIŠKA VRÁTNÁ získala míček po načasované přihrávce od Řepkové a zavěsila. Asistence: Martina Řepková.
     
    21:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Opětovné vyhození už ale nevyšlo. Na hranici židenického brankoviště se k dorážce odhodlala JANA VOJÁČKOVÁ a ruší nulový výsledek. Přesilovka v podání hostujících tak bude ve statistikách zaznamenána jako využitá. Asistence: Magdalena Klímová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 51. Pravcová (Drápalová) – 22. Vojáčková (Klímová), 22. Vrátná (Řepková), 29. Řepková (Tožičková), 33. Řepková (Vrátná), 40. Jůzová (Beránková), 44. Vojáčková (Jarolímová), 49. Lacková (Vrbová), 50. Vojáčková (Bachmaierová), 58. Řepková (Vrátná), 59. Plášková (Vrbová), 60. Klímová (Jarolímová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Marková) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Veletová, Dundelová, Kovaříčková, Sejáková, Pravcová, Indrová, Drápalová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová, Pospíšilová, Obrovská
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Žižková, Jarolímová, Lacková, Klímová, Vrátná, Tožičková, Plášková, Řepková, Pilíková, Vojáčková, Paulovičová, Jůzová, Vrbová, Beránková, Primusová, Bachmaierová

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 64
    bahis siteleri