Swansea – Watford 1:0 (kon.)
konec
Swansea City
1:0 (1:0)
Watford FC
Pondělí 18.01.2016, 21:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Swansea City v domácím prostředí dokázala porazit Watford FC 1:0!

    První poločas nabídl na Liberty Stadium velmi pohledný fotbal. Domácí celek vstoupil do utkání aktivně, a byl od úvodních minut lepším týmem. Na první branku diváci čekali až do 27. minuty, kdy se po centru Song-junga trefil Ashley Williams. Kdo čekal, že se Swansea po gólu zatáhne, ten se mýlil. Swans byli nadále aktivní, nicméně žádnou další vážněšjí šanci si nevypracovali. V závěru poločasu zahrozil José Jurado, nicméně jeho střelu dokázal lapit Fabiański!

    Do druhého poločasu však vstoupili daleko aktivněji hosté, kterým se však stále nedařilo prolomit domácí obranu. Největší šance Hornets přišly až v samotném závěru, kdy nejdříve branku Fabiańskiho minul Jurado a po něm také Deeney. Mezitím ještě trefil tyč domácí Gomis!

    Swansea tak získala hodně důležité tři body, a dokázala se odlepit ze sestupové osmnácté příčky! Momentálně je na sedmnácté příčce, a na Newcastle má náskok jednoho bodu!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:57:08)
    Krásné utkání na Liberty Stadium končí, a ze zisku tří bodů se radují domácí fotbalisté

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Cathcart našel dlouhým nákopem před vápnem pouze domácího Fernándeze, který svou hlavičkou dostal míč k Deeneymu, ten si jej zpracoval hrudí, a prudce vystřelil. Jeho krásná rána však mířila těsně mimo!
     
    90+2
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu Gylfi Sigurdsson, který si dával hodně na čas s rozehrávkou rohového kopu, a Michaelu Oliverovi došla trpělivost!
     
    90+1
    Teď měli domácí fotbalisté na dosah pojišťující druhou branku! Parádně to udělal ve vápně Hornets Bafetimbi Gomis, který si dokázal udržet míč před obránci, a následně vyslal dělovku, která se však odrazila od tyče zpět do hřiště!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Před vápnem Swans následně zahrál rukou střídající Oularé, což velmi dobře postřehl i hlavní rozhodčí, který přerušuje hru.
     
    90
    Watford svého soupeře pochopitelně tlačí, a Swansea je v těžké defenzivě. O další centr do vápna se postaral Aké, nicméně velmi dobře zareagoval Britton, který míč odkopl!
     
    89
    Hornets vybojovali v závěru ještě rohový kop, kterého se rychle ujal Ben Watson. Jeho nadýchaný centr se snášel na zadní tyč, nicméně ven z branky šel Lukasz Fabiański, a dokázal míč vyboxovat!
     
    88
    Tak, teď měl Watford obrovskou šanci na vyrovnání! Z vlastního vápna chtěl míč odhlavičkovat Taylor, nicméně to příliš dobře neudělal, a míč skončil přímo na noze José Jurada. Následná střela španělského záložníka však mířila těsně vedle!
     
    87
    V závěru dnešního zápasu střídají ještě hosté! Ze hřiště odchází Valon Behrami, který dnes prakticky nebyl vidět. Na poslední minuty přichází Oularé!
     
    87
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Ki Song-jung, přichází Jordi Amat.
     
    86
    Exekuce se ujal opět hostující Ben Watson, tomu se však cenntr příliš nepovedl, a ten dokázala domácí obrana odvrátit. Nyní přichází na řadu poslední střídání domácího celku!
     
    85
    Watford bude mít k dispozici další zajímavou standardní situaci. Capoue prošel středem přes Brittona, ten však následně fauloval.
     
    84
    Následného rohového kopu se ujal Ben Watson, jehož centr však obrana Swans odvrátila. Za vápnem se k míči dostal José Jurado, který vypálil, a tentokrát jeho střela mířila mezi tři tyče. Fabiański byl však na svém místě!
     
    84
    V pokutovém území svedl těžký souboj domácí Ashley Williams s Odionem Ighalem, který nakonec končí rohovým kopem, neboť před Fabińskim míč odkopl Fernández.
     
    83
    Watfordu se čas nebezpečně krátí, a do konce základní hrací doby již zbývá pouze sedm minut! Dokáží svěřenci trenéra Florese ještě vyrovnat?
    Troy Deeney dnes rozhodně není tak nebezpečný, jako byl v minulých zápasech

    Jan Havlovic

    Branky: 27. A. Williams (Ki Song-jung)

    Karty:   63. Britton (SWN), 90+2. G.Þ. Sigurðsson (SWN) – 22. Jurado (WAT), 33. Nyom (WAT)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 8:11.
    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, A. Williams (C), Taylor – Britton, Cork, Ki Song-jung (87. Amat) – G.Þ. Sigurðsson, A. Ayew (81. B. Gomis), Routledge (67. Barrow).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Emnes, B. Gomis, Montero, Rangel, Barrow.

    Watford FC: Gomes – Nyom (74. Paredes), Cathcart, Britos, Aké – Behrami (87. Oularé), Capoue, Watson, Jurado – Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Prödl, Oularé, Paredes, Guedioura, Anya, Abdi.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Child, Collin (vš. Anglie)
    bahis siteleri