Swansea – Watford 1:0 (kon.)
konec
Swansea City
1:0 (1:0)
Watford FC
Pondělí 18.01.2016, 21:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Cathcart našel dlouhým nákopem před vápnem pouze domácího Fernándeze, který svou hlavičkou dostal míč k Deeneymu, ten si jej zpracoval hrudí, a prudce vystřelil. Jeho krásná rána však mířila těsně mimo!
     
    90+2
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu Gylfi Sigurdsson, který si dával hodně na čas s rozehrávkou rohového kopu, a Michaelu Oliverovi došla trpělivost!
     
    90+1
    Teď měli domácí fotbalisté na dosah pojišťující druhou branku! Parádně to udělal ve vápně Hornets Bafetimbi Gomis, který si dokázal udržet míč před obránci, a následně vyslal dělovku, která se však odrazila od tyče zpět do hřiště!
     
    88
    Tak, teď měl Watford obrovskou šanci na vyrovnání! Z vlastního vápna chtěl míč odhlavičkovat Taylor, nicméně to příliš dobře neudělal, a míč skončil přímo na noze José Jurada. Následná střela španělského záložníka však mířila těsně vedle!
     
    87
    V závěru dnešního zápasu střídají ještě hosté! Ze hřiště odchází Valon Behrami, který dnes prakticky nebyl vidět. Na poslední minuty přichází Oularé!
     
    87
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Ki Song-jung, přichází Jordi Amat.
     
    81
    Druhé střídání v tomto zápase provádí domácí celek! Ze hřiště odchází za velkého potlesku domácích tribun André Ayew, který předvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Bafetimbi Gomis!
     
    74
    Quique Sánchez Flores posílá na hřišti svým střídáním jasný vzkaz. Ze hřiště totiž odchází kamerunský bek Nyom, kterého nahrazuje ofenzivně laděný Paredes. Hornet totiž čas nebezpečně rychle utíká ...
     
    68
    Ouu, tak to muselo bolet! André Ayew šel do vzdušného souboje s José Juradem, nicméně španělský záložník si to na poslední chvíli rozmyslel, a ghanský útočník přes něj přepadl, a nepříjemně spadl na rameno. Ayew by však měl být v pořádku ...
     
    67
    První střídání v tomto zápase provádí domácí celek. Kouč Curtis posílá ze hry Wayna Routledge, který podal velmi dobrý výkon, a na jeho místo přichází Modou Barrow.
     
    66
    Krásnou individuální akci teď předvedl José Jurado, který těžil z dobré práce Cathcarta, který vybojoval míč. Následně si španělský křídelník narazil míč před vápnem s Ighalem, avšak jeho následná rána mířila mimo!
     
    63
    Domácí Leon Britton předvedl ve středu hřiště hodně ostrý zákrok, kterým poslal k zemi José Jurada, a dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    60
    Swans se po delší době opět dostali do kombinace před vápnem, a hned z toho byla nebezpečná příležitost. Centr Sigurdssona Aké odvrátil přímo na nohu Corka, jehož pohotová rána mířila mimo!
     
    53
    Watford si následně vybojoval možnost standardní situace, které se ujal Ben Watson. Centr anglického záložníka našel ve vápně přesně hlavu Miguela Britose, jehož hlavička byla velmi dobrá, nicméně skončila těsně nad břevnem!
     
    45
    Krásnou kombinaci předvedl před pokutovým územím José Jurado, který si narazil s Ighalem, a následně vyslal povedenou střelu. Bohužel pro hosty, střela však mířila do středu branky, kde byl připravený Fabiański!
     
    33
    Po levém křídle mířil vpřed domácí André Ayew, kterého však následně poslal ostrým způsobem k zemi Allan Nyom. Kamerunský stoper následně dostal žlutou kartu, a Swansea má navíc k dispozici standardní situaci!
    27. Ashley WILLIAMS - 1:0
     
    27
    Swansea právě vstřelila branku!
    Aktivní Swansea zatím podává v prvním poločase velmi dobrý výkon, a po necelé půlhodině hry se dostává zaslouženě do vedení! Domácí měli k dispozici rohový kop, z toho však neudeřili. Následně se však míč odrazil na pravé křídlo, kde dostal hodně prostoru Song-jung. Jeho krásný centr našel přesně hlavu ASHLEYHO WILLIAMSE, a hlavička domácího kapitána skončila v síti!
     
    22
    Swansea však skvěle napadala na vlastní polovině, a mohla zamířit do protiútoku. Po pravé straně postupoval Wayne Routledge, který si píchl míč před skluzujícím Juradem, a ten ho poslal k zemi. Nemohlo následovat nic jiného než udělení žluté karty!

    Jan Havlovic

    Branky: 27. A. Williams (Ki Song-jung)

    Karty:   63. Britton (SWN), 90+2. G.Þ. Sigurðsson (SWN) – 22. Jurado (WAT), 33. Nyom (WAT)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 8:11.
    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, A. Williams (C), Taylor – Britton, Cork, Ki Song-jung (87. Amat) – G.Þ. Sigurðsson, A. Ayew (81. B. Gomis), Routledge (67. Barrow).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Emnes, B. Gomis, Montero, Rangel, Barrow.

    Watford FC: Gomes – Nyom (74. Paredes), Cathcart, Britos, Aké – Behrami (87. Oularé), Capoue, Watson, Jurado – Ighalo, Deeney (C).
    Náhradníci: Arlauskis – Prödl, Oularé, Paredes, Guedioura, Anya, Abdi.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Child, Collin (vš. Anglie)
    bahis siteleri