Martin – Košice 3:4 (0:2 po s.n.) | Poprad – Nitra 1:2 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Piešťany 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Skalica – Žilina 2:3 (kon.)
konec
HK Skalica
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Úterý 19.01.2016, 18:00 • HANT arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Johannes REICHEL - 2:3
     
    59:41
    Skalica dala gól!
    V absolútnom závere stretnutia ešte jeden gól, na modrej čiare sa do puku oprel JOHANNES REICHEL, ktorý prepálil Tomeka. Asistencia: Dušan Pašek.
    Lukáš HANDLOVSKÝ - 1:3
     
    41:00
    Žilina dala gól!
    Netrvalo dlho a Žilina pridala aj tretí gól. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ to teraz nemieril perfektne do protipohybu Košúta a posunul svojich spoluhráčov do dvojgólového vedenia. Asistencie: Vladimír Škoda, Ján Homer.
    Vladimír ŠKODA - 1:2
     
    33:11
    Žilina dala gól!
    VLADIMÍR ŠKODA sa pri modrej čiare poriadne oprel do puku, Košút ho následne mohol loviť z vlastnej siete. Asistencia: Ján Homer.
    Martin ĎALOGA - 1:1
     
    12:10
    Skalica dala gól!
    Krásne zakončenie nám vyrovnáva stav zápasu, do puku sa teraz poriadne oprel MARTIN ĎALOGA, na ktorého ranu Tomek nemal šancu zareagovať. Asistencia: Arturs Mickievics.
    Róbert HUNA - 0:1
     
    00:55
    Žilina dala gól!
    Teraz to už hosťom vyšlo. Mladý Košút puk zbiera puk z bránky už po niekoľkých sekundách hry. Strelecky sa presadil RÓBERT HUNA. Asistencia: Štěpán Novotný.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Ďaloga (Mickievics), 60. Reichel (Pašek) – 1. Huna (Novotný), 34. Škoda (Homer), 41. Handlovský (Škoda, Homer)


    HK Skalica: Košút (Romančík) – Barák, Reichel, Opalek, J. Novák, Jankovič, Horváth, Lantoš, Zukal – Pašek, Brendl, Mickievics – Školiak, Studenič, Zálešák – Ďaloga, Knyazev, Bezúch – Markulinec, Korytko, Briestenský
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Rehák, Leško, Mendrej, Makovský – Novotný, Ró. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Konečný, Ježek, Drábek – Švec, Valášek, Rogoň

    Rozhodčí: Čech, Úlehla – Kacej, Výleta
    bahis siteleri