Motor ČB – Litoměřice 9:4 (kon.) | Jihlava – Šumperk 5:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:5 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 20.01.2016, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Síly na ledě se srovnají, jelikož je vyloučen Vít Jonák (BEN) na dvě minuty za sekání. Jonák rovnou odchází naštvaně do kabin.
     
    58:46
    Vyloučení v týmu Sportovní klub Kadaň (Hlava – 2 min., podražení).
     
    51:04
    Martin Kadlec zahazuje svou příležitost na zvýšení náskoku, když během trestného střílení nechal vyniknout Filipa Novotného.
     
    51:04
    Bylo nařízeno trestné střílení po faulu Petra Kaliny na domácího hráče!
     
    49:36
    Přesilovou hru si zahraje také domácí Kadaň. Vyloučen David Kajínek (BEN) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    47:41
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátky nad Jizerou využívají dvé dvojnásobné výhody rychle a dostávají se na rozdíl dvou branek, což může ještě pořádně zamotat průběhem dnešního zápasu. Přisilovou hru využil a zakončil JIŘÍ ČERNOCH. Asistence: Jiří Říha a Jiří Rys.
     
    47:27
    Domácí půjdou do tří. Chrpu na trestné lavici podpoří Jakub Trefný, který si odsedí dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    47:21
    Další vyloučení na domácí Jakub Chrpa na dvě minuty za podražení.
     
    39:45
    Jakub Čech teď podržel svůj tým před inkasováním druhé branky. Jiří Rys ujížděl prakticky sám na domácího brankáře, ten si však vyjel mimo své brankoviště a skluzem vypíchl útočícímu hráči puk.
     
    39:08
    Síly na ledě se srovnají, jelikož je vyloučen Nicolas Hlava (KAD) na dvě minuty za hrubost.
     
    38:44
    V závěru druhé části si Kadaň zahraje přesilovou hru. Vyloučen je Vít Jonák (BEN) na dvě minuty za sekání.
     
    32:34
    Nekázaň na domácí straně pokračuje. Vyloučen je Vaněk Dominik na dvě minuty za hákování, takže Benátky nad Jizerou si zahrají další přesilovou hru.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Ordoš Jan – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:08
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátky nakonec domácího brankáře přeci jen překonávají a regulují tak stav na 1:4. Daniel Špaček přihrál JIŘÍMU KURKOVI, který přękonal ležícího Jakuba Čecha. Asistence: Daniel Špaček a Jiří Rys.
     
    25:22
    Kadaň si zahraje přesilovou hru, jelikož DANIEL Špaček (BEN) si přidržel protihráče, což nezůstalo v očích pana rozhodčího utajeno. Vysloužil si dvě minuty
     
    21:51
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňská jízda pokračuje! Domácí vedou už u čtyři branky. ROMAN CHLOUBA šikovně překonal bezmocného Filipa Novotného a potvrzuje dnešní formu domácích. Asistence: Nicolas Hlava a Jakub Trefný.
     
    18:45
    Jestli dnes Kadaň něco trápí, tak nekázeň. Na trestnou usadá Šimon Szathmáry, který si odpyká dvouminutový trest za podražení.
     
    14:39
    Benátky dostanou možnost sehrát další přesilovou hru. Domink Vaněk za brankou přehnal důraz při získávání puku, když dohrál brankáře Novotného, takže si bude muset odsedět dvouminutový trest za napadení,
     
    12:36
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň nakonec svou první přesilovou hru využívá. Po kombinaci v útočném pásmu se dostal ke střele ŠIMON SZATHMÁRY, který se nemýlil. Asistence: Jaroslav Kverka a Martin Kadlec.
     
    10:49
    Přesilovou hru si zahraje také domácí Kadaň. Zdeněk Kubice (BEN) si bude muset odpykat dvouminutový trest za hákování.
     
    10:00
    Jiří Černoch se dostal k odraženému puku a měl před sebou poodkrytou branku, v této dobré pozici ale nechal vyniknout domácího brankáře, který jeho střelu vyrazil betonem.
     
    08:07
    Benátky se budou moc oklepat z nepovedeného vstupu do utkání. Pomoc by jim v tom měla přesilová hra, jelikož nedovoleným způsobem si počínal Dominik Vaněk (KAD), který si odpyká dvouminutový trest za vražení na hražení.
     
    05:22
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň využila signalizovaného trestu, který se tak nebude ukádat. Domácí se navíc dostávají do dvoubrankového vedení. Kverka posunul puk na lépe postaveného MARITNA ŠŤOVÍČKA, jenž puk propasíroval až za záda brankáře Novotného. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    00:31
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu povedený vstup do utkání v podání Kadaně, která se dostává do vedení hned z první střely na branku. MARTIN KADLEC z prostoru pro vhazování pokoušel své štěstí a vyšlo. Nenápadná střela propadla Notovnému mezi betony a domácí vedou 1:0. Asistence: Jaroslav Mrázek.
    Marken.cz

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 1. Kadlec (Mrázek), 6. Šťovíček (Kverka), 13. Szathmáry (Kverka, Kadlec), 22. Chlouba (Hlava, Trefný) – 29. Kurka (Špaček, Rys), 48. Černoch (Říha, Rys)


    Sportovní klub Kadaň: Čech (Dvořák) – Černý, Rohan, Trefný, Szathmáry, Drobný, Mrázek – Kadlec, Kverka, Sloboda – Chrpa, Chlouba, Hlava – Koblasa, Vrána, Vaněk – Šťovíček, Veselý, Macháček.
    HC Benátky nad Jizerou: Novotný (Hosnedl) – Pabiška, Říha, Kalina, Kajínek, Ulrych, Kurka, Hubáčák – Rys, Černoch, Jonák – Špaček, Volf, Dlouhý – Víšek, Kubica, Ordoš – Huňa, Hrníčko, Paločko.

    Rozhodčí: Koziol – Rampír, Kotlík
    bahis siteleri