Řisuty – Sokolov 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 6:7 (0:2 po s.n.)
Kobra – Klášterec nO 5:4 (2:1 po s.n.) | Tábor – Pelhřimov 0:0 (odl.) | Nymburk – Písek 3:5 (kon.)
Bílina – Havlíčkův Brod 4:13 (kon.) | Trutnov – Klatovy 5:4 (kon.) | Břeclav – Nový Jičín 2:3 (po pr.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.) | Frýdek-M. – Mor. Budějovice 7:3 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 3:4 (po pr.)
SK Karviná – SHK Hodonín 6:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:4 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
4:13 (2:4, 1:5, 1:4)
BK Havlíčkův Brod
Středa 20.01.2016, 18:00 • ZS Bílina • 2. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina využívá početní převahu a upravuje skóre na 4:13. Miroslav Polák ťukl kotouč na hokejku ZDEŇKA PETRÁŠE, který svou střelou pokazil Jiřímu Zvolánkovi čisté konto. Asistence: Miroslav Polák.
     
    54:46
    Domácí si zahrají početní převahu. Na trestnou lavici je poslán Filip Beneš (HBR), který je potrestán za krosček. Bílina může ještě kosmeticky upravit výsledek.
     
    51:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je již desetibrankový. Bruslaři se prosazují potřinácté. Střelu Davida Valy vyrazil Vladyslav Slysarčuk před TOMÁŠE CHLUBNU, který se z dorážky nemýlil. Domácí tým znovu střídá gólmany. Místo Slysarčuka nastupuje do klece opět Ivo Horák. Asistence: David Vala.
     
    51:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté z Vysočiny využívají početní převahu. Po minutě pobytu na trestné lavici se vrací Jan Bittner zpět na led. Až od modré čáry si sjel před Vladyslava Slysarčuka KRYŠTOF KULHÁNEK, jenž tak zaznamenal dvou druhou trefu po příchodu do Havlíčkova Brodu! Asistence: Filip Beneš a Petr Kuchta.
     
    50:07
    Šest vteřin po výměně hostujících gólmanů jde na trestnou lavici bílinský hráč. Za napadení je potrestán Jan Bittner (BIL).
     
    50:01
    Také hosté střídají brankáře. Na posledních deset minut nastupuje do branky za rozhodnutého stavu Jiří Zvolánek!
     
    44:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři ještě nemají dost a připisují si již jedenáctou trefu. Podle havlíčkobrodského pivovaru bychom řekli, že to je gól "na Tudora". Po zmatku v obraně Draků podruhé dostal kotouč za záda Vladyslava Slysarčuka PATRIK PŘIDAL! Asistence: Miroslav Třetina a Lukáš Endál.
     
    41:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je tu desátá trefa Havlíčkova Brodu! Navíc ve vlastním oslabení, protože Kiril Vlasov bude ještě 26 vteřin pykat na trestné lavici. Bílinská obrana si za tento duel neodnese dobrou defenzivní vizitku. Ke třem nahrávkám přidává i gól DAVID KOZLÍK! Asistence: Filip Beneš a Miroslav Duben.
     
    39:57
    Havlíčkův Brod obdržel na konci druhé dvacetiminutovky menší trest. Na lavici hanby odjíždí Kirill Vlasov (HBR).
     
    37:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jsou blízko desítce, což by pro ně byla náplast na dvoucifernou prohru z Písku. Naopak, dračí trápení pokračuje. Počtvrté v zápase se prosazuje neproduktivnější lajna Bruslařů. Poprvé se ale mezi střelce zapisuje PATRIK PŘIDAL. Asistence: Miroslav Třetina a Lukáš Endál.
     
    36:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Entuziazmus ze vstřeleného gólu na domácích hokejkách dlouho nevydržel. Bruslaři vyplňují v zápise o utkání již osmou kolonku ve sloupečku branek. Havlíčkobrodská střelnice pokračuje. Postaral se o to kapitán hostů MIROSLAV TŘETINA, který po rychlém brejku překonal na brankovišti efektní otočkou kolem své osy Vladyslava Slysarčuka, jemuž přišpendlil kotouč pod víko! Asistence: Lukáš Endál a Patrik Přidal.
     
    34:15
    Draci právě vstřelili branku!
    No vida, Draci evidentně chtějí s výsledkem ještě pohnout ve svůj prospěch. V tento moment je vyrovnáno vzájemné skóre. Chvilkové nepozornosti v defenzivě Havlíčkova Brodu využil ZDENĚK PETRÁŠ, který jako třetí bílinský střelec pokořil Čeňka Nováka! Asistence: Štěpán Štěpánek.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Miroslav Duben – 2 min., sekání).
     
    30:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na severu Čech se nám schyluje ke kanonádě ze strany Havlíčkova Brodu. Bílinskou obranu, která dnes nemá svůj den, v nedbalkách nachytal ruský bek IGOR LOGINOVSKIJ. Asistence: David Kozlík a Filip Beneš.
     
    29:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka v podání hostujícího týmu znamená již čtyřbrankový náskok! Pouze třináct vteřin stačilo mužstvu z Kotliny, aby Kýhosův prohřešek proti pravidlům potrestalo. Svůj druhý zásah v utkání si připisuje LUKÁŠ ENDÁL! Asistence: Tomáš Semrád a Miroslav Třetina.
     
    29:42
    Dlouho se ale bílinští hokejisté z plného stavu neradovali. Půl minuty po návratu Poláka na led putuje na trestnou lavici Vladimír Kýhos (BIL), kterému je vyměřen trest za krosček.
     
    27:22
    Sám se ocitl před Vladyslavem Slysarčukem Miroslav Třetina. Ten ale vypálil jen do středu branky, kde stál pohotový brankář bílinských Draků!
     
    27:13
    Svěřenci Aleše Tottera budou hrát další přesilovou hru. Za držení protihráče je potrestán domácí Miroslav Polák (BIL).
     
    23:50
    Hosté mohli přidat šestou branku! Na hokejce měl gól Lukáš Endál, jenže ve výborné pozici nedokázal trefit branku.
     
    23:36
    Bruslaři mají po přesilovce. Za nedovolené bránění je vykázán k trestoměřičům David Kozlík (HBR). Minutu a půl se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    23:05
    Hostující hráči mají k dispozici další početní převahu. Na trestnou lavici je vykázán Martin Sekerka (BIL), jenž se provinil sekáním.
     
    22:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté dnes trestají téměř každé zaváhání hostující defenzivy a zkraje druhé třetiny si budují již tříbrankový náskok. Ten dává Bruslařům KIRILL VLASOV, jenž využil nahrávky Tomáše Chlubny. Asistence: Tomáš Chlubna a Jevgenij Kondratěv.
     
    18:40
    Početní převahu si vyzkouší také celek z Vysočiny. Za podražení je vyloučen domácí bek Jan Bittner (BIL).
     
    15:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bílina promarnila v početní převaze šanci na vyrovnání, zato hosté znovu odskakují na rozdíl dvou gólů. Domácím ujel po křídle FILIP BENEŠ, jenž si sjel před Vladyslava Slysarčuka, jehož následně položil na led a zakončil přesně! Asistence: Petr Kuchta a David Kozlík.
     
    12:51
    Hlavní rozhodčí poprvé zvedl ruku nad hlavu signalizujíc vyloučení. Na trestnou lavici následně odeslal Filipa Beneše (HBR) za hákování.
     
    10:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Dneska to vypadá na pořádné drama s velkým počtem vstřelených gólů. Brankové hody pokračují a domácí Bílina snižuje na rozdíl jediné trefy. Po rychlém brejku se prosazuje ŠTĚPÁN ŠTĚPÁNEK, který dvě sezony zpátky ještě oblékal dres tehdejšího Rebelů! Asistence: Martin Sekerka.
     
    08:57
    Po třetí inkasované brance se odebral Ivo Horák na střídačku. Místo něj naskakuje do klece dračí jednička Vladyslav Slysarčuk.
     
    08:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak pozor! V Bílině se nám roztrhl pytel s brankami. Hosté vedou již dvougólovým náskokem. Rozhozená bílinská obrana opět inkasuje. Tentokrát je střelcem JOSEF KOLDA, který si dnes připisuje druhý zářez na pažbu! Asistence: David Kozlík a Petr Kuchta.
     
    08:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže domácí hokejisté se z vyrovnaného stavu moc dlouho neradovali! Miroslav Třetina našel za branku LUKÁŠE ENDÁLA, který vyjel zpoza klece a překvapil bílinského strážce svatyně! Nejproduktivnější hráč Havlíčkova Brodu tak opět zaúřadoval. Asistence: Miroslav Třetina a Kryštof Kulhánek.
     
    07:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Co se nepovedlo Drakům před chvílí, podařilo se nyní! Domácí družstvo odpovídá na bleskový zásah Havlíčkova Brodu poměrně brzy. Střelu Romana Fučíka výborně tečoval za záda hostujícího muže s maskou DOMINIK ŠTĚPKA! Asistence: Roman Fučík.
     
    04:52
    Mohlo být srovnáno! Nyní stálo při hostujícím celku štěstí, když gólman Novák neudržel puk, ale ten branku o milimetry minul!
     
    00:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dostávají do rychlého vedení! Po vyhraném vhazování se opřel na modré do kotouče JOSEF KOLDA, jehož střela prošla skrze vše a zastavila se až o síťku za zády Iva Horáka! Asistence: David Kozlík a Filip Beneš.

    Karel Schön

    Branky a nahrávky: 8. Štěpka (Fučík), 10. Š. Štěpánek (Sekerka), 35. Petráš (Š. Štěpánek), 57. Petráš (Polák) – 1. Kolda (Kozlík, Beneš), 9. Endál (Třetina, Kulhánek), 9. Kolda (Kozlík, Kuchta), 16. Beneš (Kuchta, Kozlík), 23. Vlasov (Chlubna, Kondratěv), 30. Endál (Semrád, Třetina), 31. Loginovskij (Kozlík, Beneš), 37. Třetina (Endál, Přidal), 38. Přidal (Třetina, Endál), 42. Kozlík (Beneš, Duben), 45. Přidal (Třetina, Endál), 52. Kulhánek (Beneš, Kuchta), 52. Chlubna (Vala)


    HC Draci Bílina: I. Horák (9. – 52. Slysarčuk) – Polák, Cvrk, Bittner, Fučík, Machač, Kolíček, Brettschneider – Čmolík, Sekerka, Petráš, Š. Štěpánek, Štěpka, Trübenekr, Řezníček, Procházka, Kýhos, Böhm, Weitz. Trenér: Kanis.
    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (51. Zvolánek) – T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Duben "A", Vala, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A", Kozlík, Kuchta, Beneš, Chlubna, Vlasov, Kondratěv, Cejpek, Ludvík. Trenér: Totter.

    Rozhodčí: Kamil Hlinka – Radek Šulo, Richard Coubal
    bahis siteleri