Norwich – Liverpool 4:5 (kon.) | West Brom – Aston Villa 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 1:1 (kon.)
Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:1 (kon.) | Leicester – Stoke 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Tottenham 1:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 2:2 (kon.)
konec
Manchester United
0:1 (0:0)
Southampton FC
Sobota 23.01.2016, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    Austin prožil debut snů. Do zápasu nastoupil v 79. minutě a v 87. minutě se postaral o vítězný gól. První zápas za Southampton, první střela na bránu, první gól a výhra, to je prostě premiéra snů.

     
    Rozhodčí Jones foukl naposledy do píšťalky, a ukončil tak dnešní zápas, ve kterém Manchester United podlehl Southamptonu 0:1. O jediný gól zápasu se postaral v samotném závěru Austin, který přišel na hrací plochu v 79. minutě a za 8 minut rozhodl zápas. Dnešní utkání k těm zajímavějším rozhodně nepatřilo, protože toho k vidění zrovna moc nebylo, ale Southampton odjede z Manchesteru určitě spokojený a s tříbodovým ziskem. Trápení Manchesteru United tak dále pokračuje. Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (17:58:55)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Teď se ve velkém vápně dostal k odraženému míči Januzaj, který se do něj opřel levačkou a vyslal z ní jedovatou ránu, která asi o metr minula vzdálenější tyč.
     
    90+4
    Manchester United vyvíjí na své protihráče tlak, ale Southampton se brání pozorně, o vedení v samotném závěru přijít nechce.
     
    90+1
    Gól na 2:0 měl na kopačce Romeu, ale tentokrát byl David de Gea úspěšný. Romeu se ve vápně dostal k balonu a poté se prezentoval jedovatou ránou na přední tyč, kde španělský gólman zasáhl na jedničku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 5 minut.
    87. Charlie AUSTIN - 0:1
     
    87
    Southampton právě vstřelil branku!
    Debut snů, tak může popsat svůj první zápas za Southampton CHARLIE AUSTIN. Hosté dostali výhodu standardní situace a využili ji na maximum. Ward-Prowse ze své kopačky vyslal nadýchaný centr, ke kterému se ve vápně dostal hlavičkující CHARLIE AUSTIN, jenž důraznou střelou nedal domácímu brankáři šanci. De Gea se natahoval a i si na míč sáhl, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal, protože rána byla příliš prudká.
     
    87
    Blind fauloval Austina a poté se přidal ještě i Januzaj, který se tak moc dobře nepředstavil. Southampton bude zahrávat volný přímý kop.
     
    86
    Ze hry odchází Bortwick-Jackson a na hřiště přichází Januzaj, kterého fanoušci vítají potleskem.
     
    85
    Šanci na hřišti dostane ještě navrátilec Januzaj.
     
    85
    K vidění toho příliš není. Navíc v posledních minutách přibývají nepřesné přihrávky, a to na obou stranách.
     
    80
    Southampton měl výhodu volného přímého kopu, ale vstřelený gól z něj nevytěžil. Ward-Prowse našel přesným centrem hlavičkujícího Longa, ale jeho pokus skončil nad bránou.
     
    79
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Sadio Mané, přichází Charlie Austin.
     
    77
    Běží 77. minuta a my jsme viděli pouze jedinou střelu na bránu, která přišla ve 13. minutě a postaral se o ni Blind. Oba gólmani jsou tak dnes bez práce.
    Borthwick-Jackson v akci. Na Old Trafford se stále hraje bez branek.

     
    72
    Manchester United se před rohovým kopem ale dobře ubránil. Na přední tyči hlídal Blind, který se jako první dostal k centrovanému balonu a odhlavičkoval ho do bezpečí. Pak do vápna domácího celku přilétl ještě jeden balon, ale ten ve velké pohodě odkopl Rooney.
     
    72
    Hosté mají k dispozici rohový kop, ze kterého by svého soupeře mohli nejméně potrápit.

    Lucie Rapantová

    Branky: 87. Austin (Ward-Prowse)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:8.
    Manchester United: de Gea – Darmian (60. McNair), Smalling, Blind, Borthwick-Jackson (86. Januzaj) – Schneiderlin, Fellaini (46. Mata) – Lingard, A. Herrera, Martial – Rooney (C).
    Náhradníci: Romero – McNair, Varela, Pereira, Mata, Depay, Januzaj.

    Southampton FC: Forster – Soares, van Dijk, Fonte (C), Bertrand – Wanyama, Clasie (67. Romeu) – Tadić (67. Ward-Prowse), Mané (79. Austin), Targett – Long.
    Náhradníci: Stekelenburg – Jošida, Romeu, Martina, Ward-Prowse, Juanmi, Austin.

    Rozhodčí: Jones – Garratt, Hussin
    bahis siteleri