Liberec – Slovan Bratislava 0:0 (zruš.) | Písek – Příbram 0:4 (kon.) | Trnava – Olomouc 0:1 (kon.)
Trenčín – Slovácko 1:0 (kon.) | Zagłębie S. – Karviná 2:2 (kon.) | Senica – Hlučín 4:0 (kon.)
FC Košice – Ružomberok 0:1 (kon.) | Sokolov – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Podbrezová – Prešov 5:1 (kon.)
Třinec – Rozwój 2:0 (kon.) | Liefering – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
FC Košice
0:1 (0:1)
MFK Ružomberok
sk Sobota 23.01.2016, 12:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojované. Diváci napokon v dueli FC VSS Košice – MFK Ružomberok videli len jeden presný zásah. V druhej minúte stretnutia sa o neho postaral Andrej Lovás. V ďalších minútach stretnutia sa aktéri stretnutia snažili o strelenie gólov, no strelci na oboch stranách ihriska nemali svoj deň. Ružomberok tak v prípravnom zápase zdolal Košice najtesnejším rozdielom 1:0. (13:49:22)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    85
    Z hry uplynulo ďalších 5 minút, Košičania sa snažia dostať na dostrel brány Ružomberka, no v koncovke sa im vôbec nedarí.
     
    80
    Duel vstupuje do svojej poslednej desaťminútovky. Ružomberok stále vedie o jeden gól vďaka presnému zásahu Lovása z druhej minúty stretnutia.
     
    67
    Košičania zahrávali už svoj ôsmy roh v zápase, no ani z neho sa im nepodarilo skórovať. O chvíľu vstúpime do poslednej dvadsaťminútovky dnešného súboja, v ktorom Ružomberok vedie nad Košicami 1:0.
     
    60
    Za nami je už 60 minút hry. Ružomberok stále vedie o jeden gól. Košičania sa všemožne snažia o vyrovnanie, no ich koncovka je zatiaľ veľmi chabá.
     
    47
    Košičania mali hneď v úvode druhého polčasu k dispozícii ďalší rohový kop, no ani po ich siedmom pokuse z rohu nedokázali dostať loptu do brány MFK.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V záverečnej päťminútovke prvého polčasu sa už nič dramatické nestalo. Do kabín tak aktéri dnešného stretnutia odchádzaj za stavu 0:1, keď skóre zápasu otvorili Ružomberčania už v druhej minúte duelu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    39
    Krátko v závere prvého polčasu svoj prvý rohový kop v zápase zahrávali aj Ružomberčania, no ani oni nedokázali usmerniť loptu medzi tri žrde a navýšiť tak svoj jednogólový náskok.
     
    38
    Košičania mali v uplynulých dvoch minútach dvakrát výhodu rohového kopu, no ani po jednom z dvoch centrov nasmerovaných do šestnástky súpera sa východniarsky celok nedokázal strelecky presadiť.
     
    31
    Strela hráčov VSS skončila mimo bránu. Nasledovať bude odkop od ružomberskej brány. Po 30 minútach hry MFK vedie nad Košicami najchudobnejším rozdielom 1:0.
     
    27
    A Košičania mali k dispozícii už štvrtý roh v dnešnom súboji. Ani tentoraz ale nedotlačili loptu do siete Ružomberka. O malú chvíľu bude za nami prvá polhodina hry.
     
    23
    A opäť ďalší rohový kop v podaní FC VSS Košice. Ani po treťom pokuse ale východniarsky celok neskóroval. Ružomberok vďaka presnému zásahu z druhej minúty stále vedie o jeden gól.
     
    15
    Košičania sa opäť dostali do šance a druhýkrát v zápase mali možnosť ohroziť bránu Ružomberka z rohového kopu. Ani po tejto štandardnej situácii sa im ale nepodarilo vyrovnať.
     
    11
    Košičania mali možnosť vyrovnať z rohového kopu, no ich akcia úspešná nebola. Loptu na kopačkách majú opäť Ružomberčania.
     
    10
    Po úvodných desiatich minútach hry tak MFK Ružomberok na neutrálnej pôde v Spišskej Belej vedie nad FC VSS Košice 1:0.
     
    2
    Ružomberok dal gól!
    Diváci v Spišskej Belej sa poriadne ani neusadili a už sme videli prvý gól zápasu. MFK Ružomberok sa po necelých dvoch minútach dostáva do vedenia. Gól vsietil Andrej Lovás.

    Dávid Lech

    Branky: 2. Lovás


    FC Košice:
    MFK Ružomberok:
    bahis siteleri