Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:2 (kon.) | Inter – Carpi FC 1:1 (kon.)
Lazio – Chievo 4:1 (kon.) | Hellas Verona – Janov 1:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Udinese 4:1 (kon.) | Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:1 (1:0)
Carpi FC 1909
Neděle 24.01.2016, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Inter Milán ztrácí na domácím hřišti další body, s nováčkem Carpi FC 1909 remízoval 1:1!

    První poločas dnešního utkání nabídl očekávaný průběh. Domácí celek ovládal kombinaci, nicméně Carpi hrozilo z rychlých protiútoků. Z jednoho takového se mohl prosadit Mbakogu, nicméně ve velké šanci ho vychytal Handanović. Domácí fanoušci se dočkali až ve 39. minutě, kdy se ve vápně šťastně odrazil míč k noze Rodriga Palacia, a ten to měl jednoduché!

    Ve druhém poločase byl Inter opět aktivní, nicméně nedokázal proměnit své velké šance! Carpi nakonec dohrávalo bez vyloučeného Pasciutiho, i tak však dokázalo srovnat zásluhou branky Kevina Lasagny!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:54:52)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Inter se ještě pokouší zvrátit utkání na svou stranu, nicméně Carpi je zatažené v hlubokém bloku, a tento výsledek už udrží!
    90+2. Kevin LASAGNA - 1:1
     
    90+2
    Carpi právě vstřelilo branku! Tak to je pro Inter obrovský šok, neboť Carpi hráýlo v oslabení, a i tak dokázalo v nastaveném čase vyrovnat! Krásnou přihrávku vymyslel ve středu hřiště Bianco, který našel naběhlého KEVINA LASAGNU, jenž poslal míč na vzdálenější tyč, a Handanović nedokázal zasáhnout!
     
    90+2
    Hostující Di Gaudio se pokoušel najít za obranou Lasagnu, nicméně střídající hráč se nacházel v ofsajdu!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Následně se míč dostal zpět do vápna, kde se nacházel Romagnoli. Italský stoper vyslal tvrdou střelu, kterou Handanović vyrazil, nicméně Romagnoli se nacházel v ofsajdu!
     
    89
    Právě Crimi dokázal vyojovat rohový kop, kterého se ujal Bianco. Jeho centr však dokázal hned na přední tyči odvrátit Juan Jesus!
     
    88
    V závěru ještě dostává žlutou kartu Stevan Jovetić, který taktickým faulem zastavil průnik Crimiho. Carpi už příliš času na vyrovnání nemá ...
     
    88
    Aktivní útočník Mbakogu se pokoušel uvolnit na levé straně, nicméně jeho narážečka s Lasagnou nevyšla, a míč skončil u domácí obrany.
     
    87
    Carpi se pokouší i v oslabení srovnat stav, nicméně obrana Interu je zatím velmi dobře zformovaná, a svého soupeře nepouští do blízkosti branky Samira Handanoviće.
     
    85
    Mauro Icardi se dostával do pokutového území, nicméně byl velmi dobře tísněn Romagnolim, a o míč následně přišel! Dle názoru hlavního rozhodčího se jednalo o čistý zákrok.
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Stevan Jovetić.
     
    83
    Na druhé straně hřiště nezvládl situaci hostující Pasciuti, který na hranici soupeřova vápna zcela zbytečně dohrál Mirandu, a dostává druhou žlutou kartu v tomto zápase, tudíž míří předčasně do sprch!
    82. Velká šance domácího Interu zůstala nevyužita
     
    82
    Odražený míč se dostal za vápnem na nohu Nagatoma, který přesným centrem našel Felipe Mela, jehož zakončení vyrazil Belec. K následné dorážce se dostal Rodrigo Palacio, jehož střelu však Belec lapil!
     
    81
    Po centru střídajícího Nagatoma vybojoval Inter rohový kop, kterého se ujal Adem Ljajić. Srbskému hráči se dnes rozehrávky nedaří, což se potvrdilo i tentokrát.
     
    80
    I tentokrát se ujal rozehrávky Adem Ljajić, kterému se však střela opět nepovedla, a zeď hostujících hráčů míč zablokovala. Následně se k němu dostal Felipe Melo, který však pálil nad branku.

    Jan Havlovic

    Branky: 39. Palacio – 90+2. Lasagna (R. Bianco)

    Karty:   20. Telles (INM), 63. Palacio (INM), 88. Jovetić (INM) – 23. Crimi (CAR), 40. Pasciuti (CAR), 63. Daprelà (CAR), 79. Suagher (CAR)   83. Pasciuti (CAR)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:17.
    Inter Milán: Handanovič – Montoya (76. Nagatomo), Murillo, Jesus, Telles (46. Miranda) – Perišič, Brozović, Melo, Ljajić – Icardi, Palacio (84. Jovetić).
    Náhradníci: Carrizo – Kondogbia, Jovetić, Biabiany, Medel, Santon, Ranocchia, Miranda, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj.

    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Suagher – Pasciuti, Crimi, R. Bianco, Martinho (73. Di Gaudio), Letizia (60. Daprelà) – Mancosu (69. Lasagna), Mbakogu.
    Náhradníci: Brkić – Matos, Di Gaudio, Lasagna, Lollo, Daprelà.

    Rozhodčí: Andrea Gervasoni – de Luca, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri