Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:2 (kon.) | Inter – Carpi FC 1:1 (kon.)
Lazio – Chievo 4:1 (kon.) | Hellas Verona – Janov 1:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Udinese 4:1 (kon.) | Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:1 (1:0)
Carpi FC 1909
Neděle 24.01.2016, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    CARPI FC 1909
    Carpi je nováčkem nejvyšší italské soutěže, a úkolem tohoto italského klubu je jednoznačně záchrana! Momentálně se nachází na osmnácté, sestupové příčce se ziskem sedmnácti bodů, a na sedmnácté Palermo ztrácí čtyři body!

    V posledních ligových utkáních se však Carpi velmi dařilo! Nejprve dokázal nováček italského soutěže v domácím prostředí porazit Udinese 2:1, a následně stejným výsledkem zvítězilo nad Sampdorií Janov! Dnes však Carpi přijíždí na hřiště třetího týmu tabulky, a příliš se neočekává, že by si mohlo odvést nějaký ten bod ...
     
    INTER MILÁN
    Inter letos zažívá velmi povedenou sezónu, a pomalu se vrací k italské špičce! Momentálně se slavný milánský celek nachází na třetím místě tabulky, a na svém kontě má 40 bodů, a na vedoucí Neapol ztrácí čtyři body. Do dnešního utkání však vstupuje v pozici velkého favorita!

    V posledním ligovém kole se Interu příliš nedařilo, a uhrál pouze remízu 1:1 na hřišti Atalanty. V týdnu se však Inter představil na hřišti Neapole v rámci italského poháru, kde dokázal vyhrát 2:0, a skvěle se tak naladil na dnešní střetnutí!
     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Seria A má dnes na programu své zápasy 21. kola. My se společně zaměříme na souboj Interu Milán s Carpi FC 1909. Úvodní výkop je naplánován v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do dnešního utkání vstoupil aktivněji domácí Inter, který se dostal do kombinace na útočnou polovinu. O centr do pokutového území se postaral Alex Telles, nicméně obrana Carpi se ubránila.
     
    3
    Hostující celek se teď dočkal úvodní branky dnešního utkání, kterou vsítil Mancosu. Všemu však předcházel útočný faul Martinhovi, který udělal svému soupeřovi cestu.
     
    5
    Svěřenci Roberta Manciniho kombinují na útočné polovině, a pokoušejí se dostat do pokutového území. Obrana Carpi zatím pracuje velmi dobře, a bude se pokoušel co nejdéle neinkasovat.
     
    6
    Teď to však přehnal s důrazem ve středu hřiště hostující Romagnoli, který ostře dojel pod nohy Rodriga Palacia. Inter má k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    7
    Rozehrávky následné standardní situace se ujal Adem Ljajić, kterému se však rozehrávka nepovedla, a zeď domácího celku pokus zablokovala!
     
    9
    Nerazzurri jsou v útoku velmi aktivní, a po zisku míče se hned dostali do útoku. Následně vyslal tvrdou střelu Ivan Perišić, jehož pokus však však Belec lapil!
    Pohled do šatny domácího celku, který dnes nastoupilí ve své klasické kombinaci

     
    10
    Inter teď vybojoval svůj úvodní rohový kop v tomto zápase. Exekuce se zhostil Icardi, který rozehrál míč na Ljajiće, který následně odcentroval. Bývalý záložník římského AS však nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    12
    Adem Ljajić postupoval po levé straně, a pokoušel se protáhnout směrem k pokutovému území. Obránce Zaccardo však odvedl svou práci na jedničkui, a míč vybojoval.
     
    13
    Aktivní domácí celek se však k míči velmi rychle probojoval zpátky. Ze střední vzdálenosti následně vypálil Marcelo Brozović, jehož rána však letěla nad branku!
     
    14
    Adem Ljajić našel v pokutovém území naběhlého Ivana Perišiće, který pohotově posunul míč na Maura Icardiho. Domácí forvard následně upadl, avšak penalta se pískat nebude!
    14. Pád Icardiho ve vápně
     
    16
    Po delší době se opět dostali dopředu hosté. Přihrávku za obranu obdržel útočník Mbakogu, který však rychlostně nestačil Murillo, a tak je u míče opět domácí Inter!
     
    17
    Carpi se po dostalo po chybě Ljajiće v kombinaci do zajímavého protiútoku. Celou akci však zbrzdil Mbakogu, který se následně probojoval k centru, ten však obrana Interu zablokovala!
     
    19
    Domácí celek je zatím jednoznačně aktivnější, nicméně první velkou příležitost mělo Carpi! Krásnou přihrávku do vápna poslal Mancosu, na kterou si naběhl Mbakogu, který vyhrál souboj s Tellesem, a nebezpečně vystřelil. Svůj tým však zachránil Handanović!
    19. Obrovská šance Carpi
     
    20
    Alex Telles zastavil před pokutovým územím pronikajícího Bianca, avšak pouze za cenu faulu. Žlutá karta přistála na účet brazilského beka a Carpi má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    21
    Hostující celek však rozehrál standardní situaci oprvadu špatně! Martinho posunul míč vedle sebe pro Bianca, nicméně u toho již byl rychlý Mauro Icardiho, který jeho následnou střelu hned zablokoval.
     
    23
    Hostující Crimi ostrým způsobem zastavil pronikajícího Adem Ljajiće, a dostává žlutou kartu. Inter však bude mít další možnost na ohrožení branky hostujícího brankáře.
     
    25
    Domácí celek velmi dobře zabojoval na vlastní polovině, a získal míč. Následný protiútoku táhl po pravé straně Rodrigo Palacio, který se chtěl uvolnit na pravém křídle, avšak byl faulován Biancem.
     
    26
    Následné exekuce standardní situace se pochopitelně ujal Adem Ljajić, který je pravidelným exekutorem standardních situací. Tentokrát jeho centr našel Icardiho, jehož následnou střelu obrana Carpi zablokovala na roh!
     
    27
    A hned z následného rohového kopu měl domácí celek velkou šanci! Ljajićovo centr byl sice lehce přetažený, nicméně míč před branku vrátil Murillo, a snášející se míč do branky musel pohotově vykopnout Romagnoli!
     
    29
    Inter skvěle zabojoval na vlastní polovině, zastavil čistým způsobem protiútoku Carpi, získal míč, a momentálně míří na útočnou polovinu.
     
    30
    Jeason Murillo předvedl krásný přehled o hře, když poslal krásnou "uličkou" míč přímo na Rodriga Palacia. Bohužel pro domácí, argentinský útočník se nacházel v těsném ofsajdu.
     
    31
    Adem Ljajić číhal před vápnem, kde dostal přihrávku od Felipe Mela. Jeho následnou střelu však dokázal Romagnoli zblokovat na rohový kop!
     
    32
    I tentokrát se rozehrávky standardní situace ujal Adem Ljajić, jehož centr našel ve středu vápnna Murilla, jehož nepřesnou hlavičku ještě lépe usměrnil Ivan Perišić, nicméně míč skončil těsně vedle!
    32. Velká šance domácího celku z rohového kopu
     
    34
    Brazilský bek Alex Telles se pokoušel najít dlouhým centrem na levém křídle Ivana Perišiće. Bývalý hráč Wolfsburgu se však nechal předehnat Suagherem, který následně dostal míč ke svému brankáři.
    Dnešní utkání divácky příliš netáhne

     
    35
    Nerazzurri opět kombinovali na útočné polovině, nicméně Inter má dnes velké problémy ve finální fázi, a zatím se do žádné stoprocnentní šance nedokázal propracovat.
     
    37
    Carpi se po delší době opět dostalod o útoku, a Bianco svým tečovaným centrem málem našel ve vápně Mbakogu. Hostující forvard však na míč nedosáhl. Carpi však bude mít k dispozici rohový kop.
     
    38
    Exekuce rohového kopu se ujal Martinho, jehož centr byl odvrácen obranou Interu za vápno, kde se dostal k míči Zaccardo. Italský bek vrátil míč do vápna, nicméně Inter si dokázal opět poradit!
     
    39
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Teď už to však domácím vyšlo, a Inter se dostává do zaslouženého vedení! V pokutovém území se dostal k odraženému míči Ivan Perišić, který vyslal tvrdou střelu. Naštěstí pro domácí se míč odrazil od Romagnoliho k nohám RODRIGA PALACIA, který měl již pozici opravdu jednoduchou!
    39. Rodrigo PALACIO - 1:0
     
    40
    Lorenzo Pasciuti se domníval, že se Palacio nacházel v ofsajdu, a tak něco řekl hlavnímu rozhodčímu. Andrea Gerevasoni to nenechal jen tak, a udělil hostujícímu hráči žlutou kartu!
     
    42
    Adem Ljajić tentokrát postupoval vpřed středem hřiště. Následně dostal míč do vápna pro Rodriga Palacia, který byl však dobře obsazený stoperem Suagherem.
     
    43
    Nerazzurri pokraučjí ve své aktivní hře na útočné polovině, a nadále kombinují. Zatím se však nemohou dostat do blízkosti pokutového území...
     
    44
    Felipe Melo si však udělal prostor ve středu hřiště, a křížnou přihrávkou našel v levé části vápna naběhlého Ivana Perišiće. Chorvatský záložník však svou následnou střelu nasměroval těsně mimo!
     
    45
    Teď se hostující celek dožadoval penalty, a opakovaný záběr skutečně ukázal, že Jeason Murillo rukou opravdu zahrál!
    45. Murillo zahrál ve vápně rukou
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas dnešního utkání nabídl očekávaný průběh. Domácí celek ovládal kombinaci, nicméně Carpi hrozilo z rychlých protiútoků. Z jednoho takového se mohl prosadit Mbakogu, nicméně ve velké šanci ho vychytal Handanović. Domácí fanoušci se dočkali až ve 39. minutě, kdy se ve vápně šťastně odrazil míč k noze Rodriga Palacia, a ten to měl jednoduché!

    Druhý poločas začne přibližně v 16:03!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    První střídání dnešního zápasu provádí domácí celek. Ze hřiště odchází nevýrazný Alex Telles, kterého Roberto Manicini nahrazuje dalším Brazilcem. Na "plac" přichází stoper Miranda.
     
    48
    Jeason Murillo vyrazil na útočný výlet, a před pokutovým územím se pokoušel najít ve vápně naběhlého Palacio. Argentinský útočník při pokusu o centr podklouzl, a míč odkopl Suagher.
     
    49
    Inter vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně, a opět dlouze kombinoval na útočné polovině. Následně natáhl ke střele Ivan Perišić, jehož velmi dobrý pokus dokázal brankář Belec vyrazit na rohový kop!
     
    50
    Následný rohový kop rozehrál Adem Ljajić na Felipe Mela, se kterým si následně narazil míč, a postupoval do vápna. Srbského reprezentanta následně obral o míč stoper Romagnoli.
    Radost domácích hráčů po úvodní brance dnešního utkání

     
    52
    Felipe Melo teď vyslal hodně překvapivou přihrávku, která našla za obranou Rodriga Palacia. Problém byl v tom, že se argentinský útočník nacházel v těsném ofsajdu, a hra je přerušena.
     
    53
    Adem Ljajić kombinoval a Rodrigem Palaciem před pokutovým územím, nicméně do kombinace se vložil Suagher, který nakonec míč také vybojoval.
     
    54
    Carpi vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Martinho. Jeho centr ale nebyl příliš povedený, a do protiútoku šli Nerazzurri. Následně byl v ofsajdu chycen opět Palacio!
     
    56
    Inter se dostal při kombinaci na útočné polovině pod velký tlak, a tak Brozović raději poslal míč zpět k obráncům.
     
    57
    Útočná akce domácích je zastavena, neboť na zemi zůstal ležet Letizia, který si sám ublížil, kdy se pokoušel obrat o míč Montoyu. Hostující hráč je momentálně ošetřován.
     
    59
    Carpi nevyšel rychlý protiútoku, neboť Mbakogu nešel do náběhu, a tak nigerijský záložník alespoň poslal k zemi Felipe Mela. Andrea Gervasoni však žlutou kartu hostujícímu hráči neudělil.
     
    60
    Poprvé v tomto utkání střídají také hosté! Záložník Letizia si přivodil bohužel takové zranění, kterého ho nepustí dál do zápasu. Na jeho místo přichází Daprela!
     
    61
    Mbakogu si udělal prostor na levém křídle, odkud dokázal odcentrovat, a našel Martinha. Hostující středopolař měl však na zakončení málo času, a svou střelu nenasměřoval přesně.
     
    62
    Nerazzurri šli velmi rychle vpřed, a celou akci táhl Ivan Perišić po levé straně. Chorvatský reprezentant následně našel ve středu hřiště Felipe Mela, jehož přízemní ránu musel Belec vyrazit na rohový kop!
    62. Nebezpečná rána Felipe Mela
     
    63
    Rozehrávka rohového kopu se trochu protáhla, neboť Rodrigo Palacio se ve vápně postrkoval s Daprelou. Hlavní sudí nakonec ukazuje žlutou kartu oběma hráčům!
     
    64
    Rozehrávka se Ademu Ljajićovi nepovedla, a Carpi se dostalo do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Mbakogu. Jeho následný pas na Mancosu však zblokoval Murillo, a je z toho roh!
     
    65
    Exekuce rohového kopu se ujal Martinho, jehož centr hledal ve vápně Zaccarda. Obrana Interu si však počínala velmi dobře, a centr dokázala odvrátit.
     
    66
    Felipe Melo se dostal na pravé straně k míči, a křížným centrem našel Ivana Perišiće. Chorvatský záložník si však míč špatně zpracoval, a ten mu utekl do zámezí.
     
    68
    Carpi je však v útočné fázi také velmi nebezpečné, a Inter by si měl dávat větší pozor. Tentokrát se na hranici vápna dostal k míči Bianco, který se opřel do míče z voleje, nicméně jeho střela mířila mimo!
     
    69
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Matteo Mancosu, přichází Kevin Lasagna.
     
    70
    Další šance hostujícího celku! Raphael Martinho se krásně uvolnil na levé straně, a dokráčel až do pokutového území, kde nebezpečně vystřelil. Jeho ránu však zblokoval na rohový kop Miranda!
    70. Povedená individuální akce Martinha
     
    71
    Carpi v posledních minutách svého soupeře přehrává, a momentálně se drží v kombinaci na útočné polovině. Inter má v obraně velké problémy ...
     
    72
    Povedenou přihrávku za obranou dostal Raphael Martinho, který se nejpve dokázal zbavit Jeasona Murilla, avšak posléze v souboji s Mirandou fauloval, a u míče budou domácí.
     
    73
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raphael Martinho, přichází Antonio Di Gaudio.
     
    74
    Inter se dokázal probojovat k míči, nicméně se mu na útočné polovině v posledních minutách vůbec nedaří, a nemůže se dostat do nějaké šance.
     
    75
    Inter zajímavě kombinoval na útočné polovině, a k následnému centru se dostal Perišić. Obrana Carpi však opět zapracovala velmi dobře, a míč odhlavičkovala.
     
    76
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Martín Montoya, přichází Juto Nagatomo.
    Pohled na poloprázdné Stadio Giuseppe Meazza

     
    78
    Ve středu hřiště se nepříjemně střetli Ivan Perišić s Crimim. Oba borci by však měli být v pořádku, a dopředu se bude tlačit Inter!
     
    79
    Na útočný výlet se vydal Juan Jesus, který si vedl velmi dobře, avšak před vápnem ho poslal kzemi stoper Suagher, který obratem od sudího Gervasoniho dostal žlutou kartu. Inter má navíc k dispozici standardní situaci.
     
    80
    I tentokrát se ujal rozehrávky Adem Ljajić, kterému se však střela opět nepovedla, a zeď hostujících hráčů míč zablokovala. Následně se k němu dostal Felipe Melo, který však pálil nad branku.
     
    81
    Po centru střídajícího Nagatoma vybojoval Inter rohový kop, kterého se ujal Adem Ljajić. Srbskému hráči se dnes rozehrávky nedaří, což se potvrdilo i tentokrát.
     
    82
    Odražený míč se dostal za vápnem na nohu Nagatoma, který přesným centrem našel Felipe Mela, jehož zakončení vyrazil Belec. K následné dorážce se dostal Rodrigo Palacio, jehož střelu však Belec lapil!
    82. Velká šance domácího Interu zůstala nevyužita
     
    83
    Na druhé straně hřiště nezvládl situaci hostující Pasciuti, který na hranici soupeřova vápna zcela zbytečně dohrál Mirandu, a dostává druhou žlutou kartu v tomto zápase, tudíž míří předčasně do sprch!
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Stevan Jovetić.
     
    85
    Mauro Icardi se dostával do pokutového území, nicméně byl velmi dobře tísněn Romagnolim, a o míč následně přišel! Dle názoru hlavního rozhodčího se jednalo o čistý zákrok.
     
    87
    Carpi se pokouší i v oslabení srovnat stav, nicméně obrana Interu je zatím velmi dobře zformovaná, a svého soupeře nepouští do blízkosti branky Samira Handanoviće.
     
    88
    Aktivní útočník Mbakogu se pokoušel uvolnit na levé straně, nicméně jeho narážečka s Lasagnou nevyšla, a míč skončil u domácí obrany.
     
    88
    V závěru ještě dostává žlutou kartu Stevan Jovetić, který taktickým faulem zastavil průnik Crimiho. Carpi už příliš času na vyrovnání nemá ...
     
    89
    Právě Crimi dokázal vyojovat rohový kop, kterého se ujal Bianco. Jeho centr však dokázal hned na přední tyči odvrátit Juan Jesus!
     
    90
    Následně se míč dostal zpět do vápna, kde se nacházel Romagnoli. Italský stoper vyslal tvrdou střelu, kterou Handanović vyrazil, nicméně Romagnoli se nacházel v ofsajdu!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+2
    Hostující Di Gaudio se pokoušel najít za obranou Lasagnu, nicméně střídající hráč se nacházel v ofsajdu!
     
    90+2
    Carpi právě vstřelilo branku! Tak to je pro Inter obrovský šok, neboť Carpi hráýlo v oslabení, a i tak dokázalo v nastaveném čase vyrovnat! Krásnou přihrávku vymyslel ve středu hřiště Bianco, který našel naběhlého KEVINA LASAGNU, jenž poslal míč na vzdálenější tyč, a Handanović nedokázal zasáhnout!
    90+2. Kevin LASAGNA - 1:1
     
    90+4
    Inter se ještě pokouší zvrátit utkání na svou stranu, nicméně Carpi je zatažené v hlubokém bloku, a tento výsledek už udrží!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Inter Milán ztrácí na domácím hřišti další body, s nováčkem Carpi FC 1909 remízoval 1:1!

    První poločas dnešního utkání nabídl očekávaný průběh. Domácí celek ovládal kombinaci, nicméně Carpi hrozilo z rychlých protiútoků. Z jednoho takového se mohl prosadit Mbakogu, nicméně ve velké šanci ho vychytal Handanović. Domácí fanoušci se dočkali až ve 39. minutě, kdy se ve vápně šťastně odrazil míč k noze Rodriga Palacia, a ten to měl jednoduché!

    Ve druhém poločase byl Inter opět aktivní, nicméně nedokázal proměnit své velké šance! Carpi nakonec dohrávalo bez vyloučeného Pasciutiho, i tak však dokázalo srovnat zásluhou branky Kevina Lasagny!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:54:52)

    Jan Havlovic

    Branky: 39. Palacio – 90+2. Lasagna (R. Bianco)

    Karty:   20. Telles (INM), 63. Palacio (INM), 88. Jovetić (INM) – 23. Crimi (CAR), 40. Pasciuti (CAR), 63. Daprelà (CAR), 79. Suagher (CAR)   83. Pasciuti (CAR)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:17.
    Inter Milán: Handanovič – Montoya (76. Nagatomo), Murillo, Jesus, Telles (46. Miranda) – Perišič, Brozović, Melo, Ljajić – Icardi, Palacio (84. Jovetić).
    Náhradníci: Carrizo – Kondogbia, Jovetić, Biabiany, Medel, Santon, Ranocchia, Miranda, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj.

    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Suagher – Pasciuti, Crimi, R. Bianco, Martinho (73. Di Gaudio), Letizia (60. Daprelà) – Mancosu (69. Lasagna), Mbakogu.
    Náhradníci: Brkić – Matos, Di Gaudio, Lasagna, Lollo, Daprelà.

    Rozhodčí: Andrea Gervasoni – de Luca, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri