Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:2 (kon.) | Inter – Carpi FC 1:1 (kon.)
Lazio – Chievo 4:1 (kon.) | Hellas Verona – Janov 1:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Udinese 4:1 (kon.) | Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:1 (1:0)
Carpi FC 1909
Neděle 24.01.2016, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Kevin LASAGNA - 1:1
     
    90+2
    Carpi právě vstřelilo branku! Tak to je pro Inter obrovský šok, neboť Carpi hráýlo v oslabení, a i tak dokázalo v nastaveném čase vyrovnat! Krásnou přihrávku vymyslel ve středu hřiště Bianco, který našel naběhlého KEVINA LASAGNU, jenž poslal míč na vzdálenější tyč, a Handanović nedokázal zasáhnout!
     
    88
    V závěru ještě dostává žlutou kartu Stevan Jovetić, který taktickým faulem zastavil průnik Crimiho. Carpi už příliš času na vyrovnání nemá ...
     
    84
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Rodrigo Palacio, přichází Stevan Jovetić.
     
    83
    Na druhé straně hřiště nezvládl situaci hostující Pasciuti, který na hranici soupeřova vápna zcela zbytečně dohrál Mirandu, a dostává druhou žlutou kartu v tomto zápase, tudíž míří předčasně do sprch!
    82. Velká šance domácího Interu zůstala nevyužita
     
    82
    Odražený míč se dostal za vápnem na nohu Nagatoma, který přesným centrem našel Felipe Mela, jehož zakončení vyrazil Belec. K následné dorážce se dostal Rodrigo Palacio, jehož střelu však Belec lapil!
     
    79
    Na útočný výlet se vydal Juan Jesus, který si vedl velmi dobře, avšak před vápnem ho poslal kzemi stoper Suagher, který obratem od sudího Gervasoniho dostal žlutou kartu. Inter má navíc k dispozici standardní situaci.
     
    76
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Martín Montoya, přichází Juto Nagatomo.
     
    75
    Inter zajímavě kombinoval na útočné polovině, a k následnému centru se dostal Perišić. Obrana Carpi však opět zapracovala velmi dobře, a míč odhlavičkovala.
     
    73
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raphael Martinho, přichází Antonio Di Gaudio.
    70. Povedená individuální akce Martinha
     
    70
    Další šance hostujícího celku! Raphael Martinho se krásně uvolnil na levé straně, a dokráčel až do pokutového území, kde nebezpečně vystřelil. Jeho ránu však zblokoval na rohový kop Miranda!
     
    69
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Matteo Mancosu, přichází Kevin Lasagna.
     
    63
    Rozehrávka rohového kopu se trochu protáhla, neboť Rodrigo Palacio se ve vápně postrkoval s Daprelou. Hlavní sudí nakonec ukazuje žlutou kartu oběma hráčům!
    62. Nebezpečná rána Felipe Mela
     
    62
    Nerazzurri šli velmi rychle vpřed, a celou akci táhl Ivan Perišić po levé straně. Chorvatský reprezentant následně našel ve středu hřiště Felipe Mela, jehož přízemní ránu musel Belec vyrazit na rohový kop!
     
    60
    Poprvé v tomto utkání střídají také hosté! Záložník Letizia si přivodil bohužel takové zranění, kterého ho nepustí dál do zápasu. Na jeho místo přichází Daprela!
     
    49
    Inter vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně, a opět dlouze kombinoval na útočné polovině. Následně natáhl ke střele Ivan Perišić, jehož velmi dobrý pokus dokázal brankář Belec vyrazit na rohový kop!
     
    46
    První střídání dnešního zápasu provádí domácí celek. Ze hřiště odchází nevýrazný Alex Telles, kterého Roberto Manicini nahrazuje dalším Brazilcem. Na "plac" přichází stoper Miranda.
    45. Murillo zahrál ve vápně rukou
     
    45
    Teď se hostující celek dožadoval penalty, a opakovaný záběr skutečně ukázal, že Jeason Murillo rukou opravdu zahrál!
     
    44
    Felipe Melo si však udělal prostor ve středu hřiště, a křížnou přihrávkou našel v levé části vápna naběhlého Ivana Perišiće. Chorvatský záložník však svou následnou střelu nasměroval těsně mimo!
     
    40
    Lorenzo Pasciuti se domníval, že se Palacio nacházel v ofsajdu, a tak něco řekl hlavnímu rozhodčímu. Andrea Gerevasoni to nenechal jen tak, a udělil hostujícímu hráči žlutou kartu!
    39. Rodrigo PALACIO - 1:0
     
    39
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Teď už to však domácím vyšlo, a Inter se dostává do zaslouženého vedení! V pokutovém území se dostal k odraženému míči Ivan Perišić, který vyslal tvrdou střelu. Naštěstí pro domácí se míč odrazil od Romagnoliho k nohám RODRIGA PALACIA, který měl již pozici opravdu jednoduchou!
    32. Velká šance domácího celku z rohového kopu
     
    32
    I tentokrát se rozehrávky standardní situace ujal Adem Ljajić, jehož centr našel ve středu vápnna Murilla, jehož nepřesnou hlavičku ještě lépe usměrnil Ivan Perišić, nicméně míč skončil těsně vedle!
     
    27
    A hned z následného rohového kopu měl domácí celek velkou šanci! Ljajićovo centr byl sice lehce přetažený, nicméně míč před branku vrátil Murillo, a snášející se míč do branky musel pohotově vykopnout Romagnoli!
     
    23
    Hostující Crimi ostrým způsobem zastavil pronikajícího Adem Ljajiće, a dostává žlutou kartu. Inter však bude mít další možnost na ohrožení branky hostujícího brankáře.
     
    20
    Alex Telles zastavil před pokutovým územím pronikajícího Bianca, avšak pouze za cenu faulu. Žlutá karta přistála na účet brazilského beka a Carpi má k dispozici zajímavou standardní situaci!
    19. Obrovská šance Carpi
     
    19
    Domácí celek je zatím jednoznačně aktivnější, nicméně první velkou příležitost mělo Carpi! Krásnou přihrávku do vápna poslal Mancosu, na kterou si naběhl Mbakogu, který vyhrál souboj s Tellesem, a nebezpečně vystřelil. Svůj tým však zachránil Handanović!
     
    7
    Rozehrávky následné standardní situace se ujal Adem Ljajić, kterému se však rozehrávka nepovedla, a zeď domácího celku pokus zablokovala!

    Jan Havlovic

    Branky: 39. Palacio – 90+2. Lasagna (R. Bianco)

    Karty:   20. Telles (INM), 63. Palacio (INM), 88. Jovetić (INM) – 23. Crimi (CAR), 40. Pasciuti (CAR), 63. Daprelà (CAR), 79. Suagher (CAR)   83. Pasciuti (CAR)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:17.
    Inter Milán: Handanovič – Montoya (76. Nagatomo), Murillo, Jesus, Telles (46. Miranda) – Perišič, Brozović, Melo, Ljajić – Icardi, Palacio (84. Jovetić).
    Náhradníci: Carrizo – Kondogbia, Jovetić, Biabiany, Medel, Santon, Ranocchia, Miranda, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj.

    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Suagher – Pasciuti, Crimi, R. Bianco, Martinho (73. Di Gaudio), Letizia (60. Daprelà) – Mancosu (69. Lasagna), Mbakogu.
    Náhradníci: Brkić – Matos, Di Gaudio, Lasagna, Lollo, Daprelà.

    Rozhodčí: Andrea Gervasoni – de Luca, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri