Levante – Las Palmas 3:2 (kon.)
konec
Levante UD
3:2 (1:0)
UD Las Palmas
Pondělí 25.01.2016, 20:30 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    José Luis Morales prožil fantastický zápas, když se prosadil v prvním i druhém poločase a jeho druhý gól byl nakonec vítězný. V dresu Las Palmas se dvakrát prosadil William José, který během necelých tří minut dvakrát odpověděl na dvoubrankové vedení Levante, vyrovnat už se ale jeho týmu nepodařilo. V závěru utkání ještě viděl červenou kartu střelec druhého gólu Levante Deyverson, na výsledku už to ale nic nezměnilo. Konečný výsledek. Levante 3 Las Palmas 2. (22:25:39)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Deyverson nenechal Las Palmas rozehrát, když stál úmysl příliš blízko, a po druhé žluté kartě musel opustit hřiště.
     
    90+3
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Deyverson (Levante UD).
     
    90+2
    Nabil El Zhar si hledal na pravé straně šestnáctky prostor pro střelu, skvěle ho ale od míče odstavil tělem José Luis Morales.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 3 minuty. Naděje pro Las Palmas stále žije.
     
    90
    Tomuto rozhodnutí nerozumím a nemohu ho pochopit, protože hlavní rozhodčí byl od toho zákroku přibližně metr. To měla být přímo červená karta. Tohle na trávník nepatří.
     
    89
    Mubarak Wakaso utržil úder do obličeje, který vzápětí svému protihráči loktem do levé tváře oplatil. Rozhodčí ale sáhl pouze ke žluté kartě!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Mubarak Wakaso (UD Las Palmas).
     
    88
    Roque Mesa se ocitl na levé straně šestnáctky v dobré šanci, jeho střela z úhlu ale byla zablokována a míč se nakonec od jeho těla odrazil do zámezí. Následoval odkop od brány Levante.
     
    87
    Následný centr hostujících fotbalistů z levé strany šestnáctky byl příliš vysoký a na vzdálenější pravé tyči zamířil do území nikoho.
     
    86
    Rohový kop nic nepřinesl a Las Palmas vyrazil do protiútoku.
     
    85
    Levante rozehrálo na levé straně rohový kop nakrátko a José Luis Morales napřáhl na levé straně pokutového území k nádherné technické střele, která tentokrát směřovala přesně ke vzdálenější pravé tyči, brankář Javi Varas ale předvedl fantastický zákrok a nataženou levou rukou míč vytáhl na rohový kop!
     
    84
    Giuseppe Rossi mohl vstřelit nádherný gól během svého debutu, když se uvolnil přes dva protihráče, uprostřed šestnáctky ale vzápětí vybíhajícího brankáře Javiho Varase přízemní střelou překonat nedokázal! A jeho dorážku odvrátil ve skluzu jeden z obránců Las Palmas na rohový kop.
     
    83
    José Luis Morales se krásně uvolnil a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k technické střele, která měla mířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže tentokrát postrádala razanci a brankář Javi Varas si ve finále připsal snadný zákrok!
     
    83
    Deyverson byl u levé postranní čáry udeřen v hlavičkovém souboji loktem protihráče do tváře a zůstal ležet na trávníku. Po pár sekundách se ale zvedl a i on bude v pořádku.
     
    82
    V závěru zápasu je hra trochu neurovnaná a na obou stranách je k vidění mnoho nepřesností.
     
    81
    José Luis Morales se těsně před svou šestnáctkou zvedl z vlhkého trávníku a už zase běhá jako lasička.
     
    80
    José Luis Morales zůstal ležet na hrací ploše, nebude to ovšem nic vážného.

    Tomáš Reiner

    Branky: 25. Morales, 47. Deyverson (Lerma), 63. Morales (Deyverson) – 49. José (Simón), 66. José (Wakaso)

    Karty:   43. Toňo (LVN), 57. Deyverson (LVN), 74. Xumetra (LVN) – 24. Mesa (LPA), 57. Varas (LPA), 62. Artiles (LPA), 89. Wakaso (LPA)   90+3. Deyverson (LVN)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:11.
    Levante UD: Mariño – Pedro López (42. Iván López), D. Navarro, Feddal, Toňo – Camarasa (65. Simão), Verza, Lerma – Xumetra (75. Rossi), Deyverson, Morales.
    Náhradníci: Rubén – Cuero, Ghilas, Simão, Iván López, Trujillo, Rossi.

    UD Las Palmas: Varas – Simón (79. El Zhar), Artiles, David García, D. Castellano – Mesa, Valerón – Viera, Tana (75. Araujo), Wakaso – José.
    Náhradníci: Lizoain – Garrido, Momo, Araujo, Culio, Perdomo Borges, Dumpiérrez Ferrer, El Zhar.

    Rozhodčí: Carlos Velasco. Asistenti: Diego Barbero, Marcos Álvarez. Čtvrtý rozhodčí: Alberto Villoria

    Diváci: 13155
    bahis siteleri