Levante – Las Palmas 3:2 (kon.)
konec
Levante UD
3:2 (1:0)
UD Las Palmas
Pondělí 25.01.2016, 20:30 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Deyverson (Levante UD).
     
    89
    Mubarak Wakaso utržil úder do obličeje, který vzápětí svému protihráči loktem do levé tváře oplatil. Rozhodčí ale sáhl pouze ke žluté kartě!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Mubarak Wakaso (UD Las Palmas).
     
    85
    Levante rozehrálo na levé straně rohový kop nakrátko a José Luis Morales napřáhl na levé straně pokutového území k nádherné technické střele, která tentokrát směřovala přesně ke vzdálenější pravé tyči, brankář Javi Varas ale předvedl fantastický zákrok a nataženou levou rukou míč vytáhl na rohový kop!
     
    84
    Giuseppe Rossi mohl vstřelit nádherný gól během svého debutu, když se uvolnil přes dva protihráče, uprostřed šestnáctky ale vzápětí vybíhajícího brankáře Javiho Varase přízemní střelou překonat nedokázal! A jeho dorážku odvrátil ve skluzu jeden z obránců Las Palmas na rohový kop.
     
    83
    José Luis Morales se krásně uvolnil a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k technické střele, která měla mířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže tentokrát postrádala razanci a brankář Javi Varas si ve finále připsal snadný zákrok!
     
    79
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází David Simón, přichází Nabil El Zhar.
     
    75
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Tana, přichází Sergio Araujo.
     
    75
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jordi Xumetra, přichází Giuseppe Rossi.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Jordi Xumetra (Levante UD).
    66. Willian JOSÉ - 3:2
     
    66
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    WILLIAN JOSÉ využívá obrovské chyby obránců Levante a uklízí míč do prázdné brány!! Zouhair Feddal nedokázal na vzdálenější pravé tyči uklidit míč po nádherném diagonálním pasu Mubaraka Wakasy do bezpečí, čehož využil nabíhající Willian José a svým druhým gólem v zápase dostal Las Palmas opět na dostřel jedné branky.
     
    65
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Víctor Camarasa, přichází Simão.
    63. José LUIS MORALES - 3:1
     
    63
    Levante právě vstřelilo branku!
    JOSÉ LUIS MORALES střílí gól stejným způsobem jako před ním Deyverson a posílá Levante zpět do dvoubrankového vedení!! José Luis Morales u levé postranní čáry přesprintoval Davida Garcíu, zatáhl míč do šestnáctky a z levé strany pokutového území poté napřáhl ke krásné přízemní technické střele, která zapadla přesně ke vzdálenější pravé tyči.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Aythami Artiles (UD Las Palmas).
     
    61
    Fotbalisté Las Palmasu se dostali v šestnáctce k odraženému míči, následná střela ale zamířila pouze do náruče brankáře Diega Mariña!
     
    57
    Žlutou kartu dostává Deyverson (Levante UD).
     
    57
    Žlutou kartu dostává Javi Varas (UD Las Palmas).
     
    56
    Levante vyrazilo do rychlého protiútoku a Javi Varas se vydal daleko ze své brány! Jordi Xumetra si předkopl míč a poté nasimuloval pád, po kterém zřejmě brankář Las Palmas uvidí žlutou kartu.
    49. Willian JOSÉ - 2:1
     
    49
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    WILLIAN JOSÉ bleskově odpovídá na gól Deyversona a vrací Las Palmas zpět do zápasu!! David Simón uprostřed šestnáctky skvěle podržel míč proti trojici protihráčů a poté ho předložil Josému Willianovi, který technickou střelou zamířil k pravé tyči.
    47. DEYVERSON - 2:0
     
    47
    Levante právě vstřelilo branku!
    DEYVERSON se prosazuje nádhernou střelou a Levante vede krátce po začátku druhého poločasu 2:0!! Jefferson Lerma posunul míč hlavou do běhu Deyversonovi, který ho zatáhl do šestnáctky a z levé strany pokutového území napřáhl k nádherné přízemní střele, která zamířila přesně ke vzdálenější pravé tyči.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Toňo (Levante UD).
     
    42
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Pedro López, přichází Iván López.
     
    39
    David Simón se ocitl ve skvělé šanci! Jonathan Viera rozehrál standardní situaci a po jeho pěkném centru se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce David Simón, který těsně minul levý horní roh brány.
     
    38
    Jordi Xumetra před pár okamžiky skvěle odcentroval a uprostřed pokutového území našel nabíhajícího Deyversona, jeho hlavička ale zamířila pouze doprostřed brány, kde stál připravený Javi Varas a míč ukryl ve svém náručí!
    25. José LUIS MORALES - 1:0
     
    25
    Levante právě vstřelilo branku!
    JOSÉ LUIS MORALES střílí gól a posílá domácí Levante z dorážky do vedení!! Verza napřáhl z volného přímého kopu k nádherné střele, po které míč orazítkoval tyč a vzápětí se od ní odrazil k Josému Luisovi Moralesovi, který v obrovské šanci nezaváhal a dorazil míč do brány.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Roque Mesa (UD Las Palmas).
    12. José Luis Morales (Levante) těsně minul pravou tyč.
     
    12
    Víctor Camarasa si naběhl do šestnáctky na krásný centr Josého Luise Morálese a pravačkou napřáhl ke střele, která zamířila mimo! Levante se vydalo do útoku a hned bylo zle.

    Tomáš Reiner

    Branky: 25. Morales, 47. Deyverson (Lerma), 63. Morales (Deyverson) – 49. José (Simón), 66. José (Wakaso)

    Karty:   43. Toňo (LVN), 57. Deyverson (LVN), 74. Xumetra (LVN) – 24. Mesa (LPA), 57. Varas (LPA), 62. Artiles (LPA), 89. Wakaso (LPA)   90+3. Deyverson (LVN)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:11.
    Levante UD: Mariño – Pedro López (42. Iván López), D. Navarro, Feddal, Toňo – Camarasa (65. Simão), Verza, Lerma – Xumetra (75. Rossi), Deyverson, Morales.
    Náhradníci: Rubén – Cuero, Ghilas, Simão, Iván López, Trujillo, Rossi.

    UD Las Palmas: Varas – Simón (79. El Zhar), Artiles, David García, D. Castellano – Mesa, Valerón – Viera, Tana (75. Araujo), Wakaso – José.
    Náhradníci: Lizoain – Garrido, Momo, Araujo, Culio, Perdomo Borges, Dumpiérrez Ferrer, El Zhar.

    Rozhodčí: Carlos Velasco. Asistenti: Diego Barbero, Marcos Álvarez. Čtvrtý rozhodčí: Alberto Villoria

    Diváci: 13155
    bahis siteleri