Česko – Grónsko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (2:0)
Grónsko
Pondělí 25.01.2016, 18:30 • Chrudim • Přípravný zápas
     
    V prvním ze dvou přípravných zápasů mezi Českem a Grónskem vítězí tým Tomáše Neumanna poměrem 6:0. Grónsko však podala nebojácný výkon a zejména v první půli bylo českému sokovi více než vyrovnaným soupeře. Odveta se hraje zítra od 19:30 v Hradci Králové. Příjemný zbytek dne přeje Petr Dejnožka. (20:02:24)
     
    Konec zápasu.
    39:24 Další obrovská šance českého výběru.
     
    39:24
    A mohla to být sedmička! Radim Záruba připravil další tutovku pro Vítězslava Hrubého, který ale tentokrát minul prostor mezi třemi tyčemi!
    38:25 Vítězslav HRUBÝ - 6:0
     
    38:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A předchozí tvrzení platí obzváště poté, co svěřenci Tomáše Neumanna vymysleli parádní kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci Matěj Slováček nalil VÍTĚZSLAVU HRUBÉMU, který z voleje poslal balon za Petersenova záda – 6:0!
     
    38:08
    Další české přečíslení zmařil sraženou přihrávkou již zmíněný David Drozd. V tuto chvíli to ale českému výběru ani zas tak vadit nemusí.
    36:50 Jan JANOVSKÝ - 5:0
     
    36:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednoznačnou hvězdou první přípravného utkání před mistrovství Evropy je JAN JANOVSKÝ! Hráč polského Rekordu napoprvé napálil pouze bránícího hráče, míč se k němu vrátil a následně byl poslán přímo do Petersenovy sítě – 5:0!
    36:34 Žlutá karta pro Juhla.
     
    36:34
    Následně byl Malik Juhl poslán k zemi právě Davidem Drozdem, dle rozhodčího však bylo vše v souladu s pravidly. Hráč Grónska také dostává za protesty žlutou kartu.
     
    35:51
    Tak to je velká škoda pro tohoto chrudimského rodáka! David Drozd využil hrubice jednoho z grónských hráčů na půlící čáře, odkud postupoval sám na gólmana! Nakonec se rozhodl Petersena obstřelit, to se mu sice povedlo, bohužel ale minul i branku Grónska!
     
    35:41
    Dobrá práce Davida Drozda znamenala prudké zakončení pro Michala Kovácse, tvrdá dělovka českého reprezentanta zamířila nad branku.
    34:44 Pokus Záruby mířil jen kousek vedle tyče.
     
    34:44
    Pěkná samostatná akce v podání Radima Záruby, který si potáhl balon podél levé postranní čáry a následně zajímavě vystřelil na vzdálenější tyč! Ke štěstí mu chyběl kousek.
     
    33:57
    Grónsko si bere oddechový čas. Podaří se týmu z největšího ostrova na světě v závěru utkání vstřelit alespoň čestná branka?
     
    33:22
    Jensen Markos zakončil svůj postup od poloviny hřiště jedovatou střelou, která skončila pouze kousek od levé tyče domácí branky.
     
    32:12
    Slováčkovo zaváhání před vlastní brankou mohlo znamenat první grónský gól, neomylný Vahala však zlikvidoval příležitost Johanna Bidstrupa!
     
    31:34
    Díky vyloučení Cupáka dojde dnes k jedné velké premiéře, na hrací plochu poprvé v kariéře v reprezentačním dresu vběhl hráče hradeckého Madosu David Drozd.

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Holý (Janovský), 9. Cupák (Janovský), 23. Holý (Rešetár), 23. Rešetár (Cupák), 37. Janovský, 39. Hrubý (Slováček)

    Karty:   14. Cupák (CZE) – 37. Juhl (GRL)   27. Cupák (CZE)   29. Zeeb (GRL)


    Česko: Vahala (Gerčák) – Cupák, D. Drozd, Záruba, Hrubý, P. Drozd, Rešetár, Slováček, Holý, Seidler, M. Mareš, Kovács, Janovský
    Grónsko: G. Petersen (Fritsen) – Jensen, Gronvold, Zeeb, A. Petersen, Madsen, Bidstrup, J. Broberg, Juhl, Hermann, L. Broberg, N. Petersen, Berthelsen
    bahis siteleri