Česko – Grónsko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (2:0)
Grónsko
Pondělí 25.01.2016, 18:30 • Chrudim • Přípravný zápas
    39:24 Další obrovská šance českého výběru.
     
    39:24
    A mohla to být sedmička! Radim Záruba připravil další tutovku pro Vítězslava Hrubého, který ale tentokrát minul prostor mezi třemi tyčemi!
    38:25 Vítězslav HRUBÝ - 6:0
     
    38:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A předchozí tvrzení platí obzváště poté, co svěřenci Tomáše Neumanna vymysleli parádní kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci Matěj Slováček nalil VÍTĚZSLAVU HRUBÉMU, který z voleje poslal balon za Petersenova záda – 6:0!
    36:50 Jan JANOVSKÝ - 5:0
     
    36:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednoznačnou hvězdou první přípravného utkání před mistrovství Evropy je JAN JANOVSKÝ! Hráč polského Rekordu napoprvé napálil pouze bránícího hráče, míč se k němu vrátil a následně byl poslán přímo do Petersenovy sítě – 5:0!
    36:34 Žlutá karta pro Juhla.
     
    36:34
    Následně byl Malik Juhl poslán k zemi právě Davidem Drozdem, dle rozhodčího však bylo vše v souladu s pravidly. Hráč Grónska také dostává za protesty žlutou kartu.
     
    35:51
    Tak to je velká škoda pro tohoto chrudimského rodáka! David Drozd využil hrubice jednoho z grónských hráčů na půlící čáře, odkud postupoval sám na gólmana! Nakonec se rozhodl Petersena obstřelit, to se mu sice povedlo, bohužel ale minul i branku Grónska!
    34:44 Pokus Záruby mířil jen kousek vedle tyče.
     
    34:44
    Pěkná samostatná akce v podání Radima Záruby, který si potáhl balon podél levé postranní čáry a následně zajímavě vystřelil na vzdálenější tyč! Ke štěstí mu chyběl kousek.
     
    32:12
    Slováčkovo zaváhání před vlastní brankou mohlo znamenat první grónský gól, neomylný Vahala však zlikvidoval příležitost Johanna Bidstrupa!
     
    29:05
    Kovácsovo zakončení trefilo pouze bránícího hráče, z čehož následně vznikla hodně nebezpečná protiakce! Katu Madsen postupoval sám na Vahalu, dostal se však do velkého úhlu, odkud ho již slavistický brankář vychytal!
    28:39 Červená karta pro Zeeba.
     
    28:39
    Matěj Slováček postupoval sám na branku, byl podražen Kassannguaquem Zeebem, který je po Cupákovi již druhým vyloučeným hráčem!
    26:41 Červená karta po 2. žluté pro Cupáka.
     
    26:41
    Tak to ale David Cupák přehnal! Český hráč zatleskal hlavnímu rozhodčímu, zřejmě mu i něco řekl a vyfasoval tak druhou žlutou a následně i červenou kartu! Češi jdou do tří a budou se dvě minuty bránit.
    25:46 Kovács nepřekonal tváří v tvář Petersena.
     
    25:46
    A znovu ten Hrubý! Hráč brněnského Krokodýla nadýchaným pasem vyzval k samostatnému úniku Michala Kovácse, jenž se snažil brankáře Petersena zaskočit lobem! Gólman Grónska se ale nedal oblafnout a šanci českého týmu zlikvidoval!
    22:39 Lukáš REŠETÁR - 4:0
     
    22:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chladnokrevnost a klid v zakončení vzápětí ukázal kapitán české reprezentace LUKÁŠ REŠETÁR, jenž využil nabídky od Davida Cupáka a po zemi nedal Petersenovi šanci zareagovat – 4:0!
    22:26 Michal HOLÝ - 3:0
     
    22:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Spolupráce druhé české čtyřky zatím šlape! Nejprve sice Vítězslav Hrubý napálil ve stoprocentní šanci pouze tyč, chuť si ale zpravili jeho kolegové. Rešetár připravil zakončení pro MICHALA HOLÉHO, který se nedokázal mýlit – 3:0!
     
    21:56
    Po Zárubově ztrátě měl velkou šanci na koreci stavu Johan-Lodvig Broberg, který ale nastřelil pouze připraveného Vahalu!
     
    18:43
    Jan Janovský si mohl k dvěma nahrávkám zapsat také vstřelenou branku, jeho zakončení však vykopl jeden z grónských hráčů z brankové čáry!
     
    16:46
    Ondřej Vahala udělal drobnou chybu při rozehrávce, za což mohl být náležitě potrestán! Markos Jensen se po rychle rozehraném autu dostal k tvrdé střele, kterou ale český brankář skvěle vyrazil!
     
    15:33
    Volný přímý kop rozehrál Michal Kovács na svého jmenovce Michala Holého, který z voleje vyslal parádní střelu! Bohužel pro české fanoušky rána o centimetry přeletěla vzdálenější šibenici!
    13:02 Žlutá karta pro Cupáka.
     
    13:02
    Malik Juhl se ukázal skvělou technickou finesou, díky které se zbavil Cupák. Stejný hráč ho následně zastavil nedovoleně a kvůli nějakému tomu slůvku k hlavnímu rozhodčímu vyfasoval David Cupák žlutou kartu.
    08:53 David CUPÁK - 2:0
     
    08:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Standardní situace rozehrávané Janem Janovským zatím přináší velké ovoce! Právě Janovský totiž našel z rohového kopu nepokrytého DAVIDA CUPÁKA, který prudkou ranou nedal Petersenovi šanci zasáhnout – 2:0!
     
    06:18
    Na druhé straně však Češi vymysleli rychlou protiakci, na jejímž konci úplně volný Radim Záruba těsně přestřeluje břevno grónské klece!
    05:21 Bidstrup měl na noze vyrovnání.
     
    05:21
    Tak to byla více než vyložená šance Grónska na srovnání stavu! Jensenův rychlý průnik po levé straně si česká obrana nedokázala pohlídat, přesný centr navíc našel na zadní tyči nabíhajícího si Johana Bidstrupa! Grónský hráč však z bezprostřední blízkosti minul prázdnou branku!
    04:03 Michal HOLÝ - 1:0
     
    04:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následný rohový kop přináší úvodní českou branku! Jan Janovský rozehrál přímo na nohu volného MICHALA HOLÉHO, který přesně mířenou ranou prostřelil vše před sebou – 1:0!
     
    02:25
    Pěkná kombinace druhé české čtveřice přinesla přízemní zakončení Lukáše Rešetára do tyče!
     
    02:09
    Daleko více se musel Gabriel Petersen zaskvět proti Radimu Zárubovi, který dostal ve středu hřiště hodně prostoru. Ani tentokrát se skóre nemění!
    00:09 Velká šance Grónska ihned z kraje utkání.
     
    00:09
    Tak to je začátek! Michal Seidler při zpracování balonu podklouzl a doslova ho přenechal grónskému Juhlovi! Hostující futsalista postupoval sám na branku, gólman Vahala však fantastickým zákrokem zabránil nejhoršímu!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Holý (Janovský), 9. Cupák (Janovský), 23. Holý (Rešetár), 23. Rešetár (Cupák), 37. Janovský, 39. Hrubý (Slováček)

    Karty:   14. Cupák (CZE) – 37. Juhl (GRL)   27. Cupák (CZE)   29. Zeeb (GRL)


    Česko: Vahala (Gerčák) – Cupák, D. Drozd, Záruba, Hrubý, P. Drozd, Rešetár, Slováček, Holý, Seidler, M. Mareš, Kovács, Janovský
    Grónsko: G. Petersen (Fritsen) – Jensen, Gronvold, Zeeb, A. Petersen, Madsen, Bidstrup, J. Broberg, Juhl, Hermann, L. Broberg, N. Petersen, Berthelsen
    bahis siteleri