Novokuzněck – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 5:4 (1:0 po s.n.)
Novosibirsk – Viťaz 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 1:3 (kon.) | Kazaň – Jaroslavl 2:3 (1:2 po s.n.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 7:2 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 1:2 (kon.) | Minsk – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 27.01.2016, 15:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Igor BORTNIKOV - 4:2
     
    58:41
    Jugra právě vstřelila branku!
    A máme rozhodnuto! Metallurg hra bez brankáře nevyšla, a domácí střílí rozhodující čtvrtou branku! IGOR BORTNIKOV hodil u mantinelu "rybičku", a posunul kotouč směrem na branku, a ten se nakonec dokutálel do branky! Bortnikov tak zkompetoval svůj hattrick, a na led přilétají ruské čepice! Asistence: Denis Gorbunov.
    Sergej MOZJAKIN - 3:2
     
    46:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jugra se však z dvoubrankového vedení radovala pouze deset sekund! Hned po vhazování se dostal ke kotouči SERGEJ MOZJAKIN, který si nabruslil do útočného pásma, a přesně vystřelil k tyči! Bez asistence.
    Jevgenij LAPENKOV - 3:1
     
    46:15
    Jugra právě vstřelila branku!
    Jugra využívá přesilovou hru, a velmi rychle se dostává do dvoubrankového vedení! Na levou stranu dostal krásnou přihrávku Varfolomejev, jehož pokus se odrazil na pravou stranu, kde se nacházel připravený JEVGENIJ LAPENKOV, na jehož zakončení byl Košečkin krátký! Asistence: Pavel Varfolomejev, Stanislav Kalašnikov.
    Igor BORTNIKOV - 2:1
     
    43:30
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí celek se na začátku třetí třetiny dostává do překvapivého vedení! Na pravé straně se dokázal uvolnit IGOR BORTNIKOV, který se obtočil kolem Birjukova, a nahodil kotouč na branku Košečkina. Ruský brankář nedokázal kotouč lapit, a ten nakonec skončil v brance! Asistence: Kirill Djakov, Stanislav Kalašnikov.
    Igor BOROTNIKOV - 1:1
     
    38:03
    Jugra právě vstřelila branku!
    Rozhodčí celou situaci dlouho konzultovali, nakonec však branku uznali! Před Košečkinem byl velmi aktivní IGOR BORTNIKOV, kterému se podařilo dostat kotouč do branky! Asistence: Konstantin Panov.
    Sergej MOZJAKIN - 0:1
     
    27:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A Metallurg se velmi rychle dostává do vedení! Hostující celek se hned po vhazování usadil v útočném pásmu, a s kotoučem operoval Alexander Sjomin, jehož následná přihrávka našla SERGEJE MOZJAKINA, a ten mířil přesně! Asistence: Alexander Sjomin, Danis Zaripov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 39. Borotnikov (Panov), 44. Bortnikov (Djakov, Kalašnikov), 47. Lapenkov (Varfolomejev, Kalašnikov), 59. Bortnikov (Gorbunov) – 28. Mozjakin (Sjomin, Zaripov), 47. Mozjakin


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Pogorišnij, Seleznjov, Antonov – Panov (C), Gorbunov, Bortnikov – Buljanskij, Jacenko, Sitnikov (A) – Varfolomejev, Rasskazov, Lapenkov – Jašin, Orlov, Ankudinov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Osipov, Lee, Těreščenko, Chabarovs, Bereglazov – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov (A), Filippi, Osala – Platonov, Kajgorodov, Sjomin – Timkin, Kaletnik, Železkov – Kosov

    Rozhodčí: Ibatulin, Oskirko – Zacharenkov, Medveděv
    bahis siteleri