Novokuzněck – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 5:4 (1:0 po s.n.)
Novosibirsk – Viťaz 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 1:3 (kon.) | Kazaň – Jaroslavl 2:3 (1:2 po s.n.) | N.Novgorod – Spartak Moskva 7:2 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 1:2 (kon.) | Minsk – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 27.01.2016, 15:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Igor BORTNIKOV - 4:2
     
    58:41
    Jugra právě vstřelila branku!
    A máme rozhodnuto! Metallurg hra bez brankáře nevyšla, a domácí střílí rozhodující čtvrtou branku! IGOR BORTNIKOV hodil u mantinelu "rybičku", a posunul kotouč směrem na branku, a ten se nakonec dokutálel do branky! Bortnikov tak zkompetoval svůj hattrick, a na led přilétají ruské čepice! Asistence: Denis Gorbunov.
     
    57:42
    Hostující trenér si vzal oddechový čas!
     
    57:42
    Z hodně ostrého úhlu to zkoušel Danis Zaripov, nicméně Fokin byl přilepený na svou levou tyčku!
     
    57:14
    Vasilij Košečkin je na střídačce, a Metallurg to zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    56:13
    Tak, to je velká komplikace pro Jugru, a zároveň velká šance pro Metallurg! Před Fokina najel Zaripov, kterého však podrazil Želdakov, a ten míří na trestnou lavici.
     
    52:33
    Jugra se však dostala k obrovské šanci při vlastním oslabení! Do samostatného úniku se dostal Jevgenij Orlov, jehož zakončení však dokázal vychytat Košečkin.
     
    52:22
    Přesilová hra pro hostující Metallurg! Na trestnou lavici míří obránce Jakov Seleznjov, který za brankou nedokázal čistým způsobem ubránit Železkova.
     
    51:59
    Tlak hostujícího celku sílí! Tomáš Filippi našel před brankou úplně volného Danise Zaripova, jehož první střela se neujala, nicméně ta druhá se odrazila od tyče zpět do hřiště!
     
    50:59
    Chris Lee našel na levé straně volného Wojteka Wolskiho, nicméně jeho pokus mířil pouze do připraveného Fokina!
     
    48:56
    Metallurg si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici Ivan Jacenko, který hákoval unikajícího Jana Kováře!
    Sergej MOZJAKIN - 3:2
     
    46:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jugra se však z dvoubrankového vedení radovala pouze deset sekund! Hned po vhazování se dostal ke kotouči SERGEJ MOZJAKIN, který si nabruslil do útočného pásma, a přesně vystřelil k tyči! Bez asistence.
    Jevgenij LAPENKOV - 3:1
     
    46:15
    Jugra právě vstřelila branku!
    Jugra využívá přesilovou hru, a velmi rychle se dostává do dvoubrankového vedení! Na levou stranu dostal krásnou přihrávku Varfolomejev, jehož pokus se odrazil na pravou stranu, kde se nacházel připravený JEVGENIJ LAPENKOV, na jehož zakončení byl Košečkin krátký! Asistence: Pavel Varfolomejev, Stanislav Kalašnikov.
     
    44:23
    Další komplikace pro hostující celek! Na levé straně fauloval Chris Lee, který míří na trestnou lavici, a Metallurg si zahraje přesilovou hru!
    Igor BORTNIKOV - 2:1
     
    43:30
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí celek se na začátku třetí třetiny dostává do překvapivého vedení! Na pravé straně se dokázal uvolnit IGOR BORTNIKOV, který se obtočil kolem Birjukova, a nahodil kotouč na branku Košečkina. Ruský brankář nedokázal kotouč lapit, a ten nakonec skončil v brance! Asistence: Kirill Djakov, Stanislav Kalašnikov.
    Igor BOROTNIKOV - 1:1
     
    38:03
    Jugra právě vstřelila branku!
    Rozhodčí celou situaci dlouho konzultovali, nakonec však branku uznali! Před Košečkinem byl velmi aktivní IGOR BORTNIKOV, kterému se podařilo dostat kotouč do branky! Asistence: Konstantin Panov.
     
    38:03
    Domácímu týmu se podařilo vstítit branku, nicméně Borotnikov ji možná vstřelil vysokou holí. Rozhodčí míří celou situaci konzultovat s videorozhodčím!
     
    36:31
    Jugra je však v závěru druhé třetiny velmi aktivní, a také si zahraje přesilovou hru! Vladislav Kaletnik měl v rohu hřiště velké problémy s ubráněním Jacenka, a následně také fauloval...
     
    35:17
    Při vlastním oslabení měli domácí navíc obrovskou šanci! Do úniku se dostal Olge Jašin, který měl však na zakončení málo času, a branku Košečkina minul.
     
    33:44
    Metallurg si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Ugolnikov za hákování!
     
    28:05
    Wojtek Wolski našel na brankovišti Oskara Osalu, který se pokoušel dorážet kotouč za Vladislava Fokina, ten však nakonec dokázal udržet kotouč před brankovou čárou!
     
    27:21
    S Jugrou to vypadá opravdu zle ... Do samostatného úniku mířil Jan Kovář, kterého švak při zakončení sekl Ivan Jacenko, a míří na trestnou lavici.
    Sergej MOZJAKIN - 0:1
     
    27:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A Metallurg se velmi rychle dostává do vedení! Hostující celek se hned po vhazování usadil v útočném pásmu, a s kotoučem operoval Alexander Sjomin, jehož následná přihrávka našla SERGEJE MOZJAKINA, a ten mířil přesně! Asistence: Alexander Sjomin, Danis Zaripov.
     
    26:41
    Na levé straně se otevřel prostor pro Sergeje Mozjakina, který dokázal obejít Seleznjova, a ten násleně fauloval! Metallurg si tak zahraje druhou přesilovou hru v tomto zápase.
     
    21:10
    Další vyloučení hostujícího týmu! Na trestnou lavici míří DenisOsipov, a domácí čeká krátká přesilová hra pět na tři!
     
    19:26
    V závěru přesilové hry se bude ještě vylučovat! Na trestnou lavici míří Oskar Osala, který před brankou Košečkina strkal do Ankudinova!
     
    16:24
    Chanty-Mansijsk měl velkou šanci hned ve své první přesilové hře! Mezi kruhy dostal přihrávku obránce Kalašnikov, který se opřel do kotouče, avšak jeho rána trefila břevno!
     
    15:44
    Přesilovou hru si zahraje také domácí celek! Na trestnou lavici míří Alexander Sjomin za hákování!
     
    10:26
    Na led se dostal Alexander Sjomin, který se prokličkoval až před Fokina, nicméně domácí brankář předvedl proti jeho zakončení krásný zákrok!
     
    09:39
    Máme tady první vyloučení dnešního utkání! Za brankou fauloval Arťjom Buljanskij, který podrazil Chabarova!
     
    05:28
    Metallurg již postupně začíná plnit roli favorita! Před brankou si zpracoval kotouč Jevgenij Timkin, který pohotově zakončil, nicméně Fokin dokázal střelu lapit!
     
    03:33
    Jan Kovář se dostal do zajémavé šance, a zakončoval před Fokinem. Brankář Jugry však zachoval chladné nervy, a zakončení českého útočníka vyrazil betonem!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 39. Borotnikov (Panov), 44. Bortnikov (Djakov, Kalašnikov), 47. Lapenkov (Varfolomejev, Kalašnikov), 59. Bortnikov (Gorbunov) – 28. Mozjakin (Sjomin, Zaripov), 47. Mozjakin


    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Pogorišnij, Seleznjov, Antonov – Panov (C), Gorbunov, Bortnikov – Buljanskij, Jacenko, Sitnikov (A) – Varfolomejev, Rasskazov, Lapenkov – Jašin, Orlov, Ankudinov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Osipov, Lee, Těreščenko, Chabarovs, Bereglazov – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov (A), Filippi, Osala – Platonov, Kajgorodov, Sjomin – Timkin, Kaletnik, Železkov – Kosov

    Rozhodčí: Ibatulin, Oskirko – Zacharenkov, Medveděv
    bahis siteleri