Portugalsko – Slovensko 4:1 (kon.)
konec
Portugalsko
4:1 (1:1)
Slovensko
sk Čtvrtek 28.01.2016, 19:15Přípravný zápas
    28. RICARDINHO - 4:1
     
    28
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Tak toto je pre náš tím poriadne studená sprcha. Slováci skúsili svoje sily poslať do útoku a bránka ostala prázdna, ale to opäť využil iba RICARDINHO. Ten využil jednu z prihrávok slovenského celku, získal loptu a naprieč celým ihriskom ju napálil do prázdnej siete, čím dosiahol svoj druhý gól v zápase.
    27. RICARDINHO - 3:1
     
    27
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci hráči napokon výbornú atmosféru využili vo svoj prospech a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia o dva góly. Postaral sa o to RICARDINHO.
    21. CARDINAL - 2:1
     
    21
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci hráči zažívajú po zmene strán úvod polčasu ako z ríše snov. Hneď prvú vážnejšiu šancu totiž dokázal využiť CARDINAL, ktorý oklamal obrancu a vypálil z ľavej strany, Dnes je to už jeho druhý gól v zápase.
    18. Tomáš DRAHOVSKÝ - 1:1
     
    18
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Brankár Brndiar teraz predviedol úspešnú rozohrávku, keď loptu prehodil dopredu, kde si ju spracoval TOMÁŠ DRAHOVSKÝ a z uhla z ľavej strany prudko vystrelil. Bebé sa síce snažil, ale nemal šancu na zachytenie prudkej strely.
    13. CARDINAL - 1:0
     
    13
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci hráči využívajú svoju aktivitu a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to CARDINAL, ktorý sa dokázal obtočiť okolo slovenského obrancu a prudko vystreliť. Brndiar sa síce snažil o okamžitý zákrok, ale lopta sa od neho v páde odrazila a skončila v sieti.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 13. Cardinal, 21. Cardinal, 27. Ricardinho, 28. Ricardinho – 18. Drahovský


    Portugalsko: Bebé (Hugo) – Paulinho, Coelho, Cary, Cecilio, Arnaldo (C), Cardinal, Djô, Matos, Ricardinho, Anilton, Brito, Lima
    Slovensko: Brndiar (C) (Herko) – M. Zdráhal, A. Zdráhal, Směřička, Hudáček, Papajčík, Jurkemik, Paštrnák, Dudáš, Doša, Marušinec, Drahovský, Višváder

    Rozhodčí: Guerreiro, Castilho
    bahis siteleri