Portugalsko – Slovensko 4:1 (kon.)
konec
Portugalsko
4:1 (1:1)
Slovensko
sk Čtvrtek 28.01.2016, 19:15Přípravný zápas
     
    38
    Slovenský tréner Berky si vyžiadal oddychový čas. Z pohľadu Slovenska ešte nič nie je stratené a hráči sa pokúsia o rovnako skvelý finiš ako včera.
     
    33
    Teraz ale mohli domáci futsalisti skutočne skórovať! Na ľavej strane sa do zakončenia dostal Ricardinho, pokúšal sa však obstreliť obranu a napokon trafil iba pravú žrď odkrytej bránky.
    28. RICARDINHO - 4:1
     
    28
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Tak toto je pre náš tím poriadne studená sprcha. Slováci skúsili svoje sily poslať do útoku a bránka ostala prázdna, ale to opäť využil iba RICARDINHO. Ten využil jednu z prihrávok slovenského celku, získal loptu a naprieč celým ihriskom ju napálil do prázdnej siete, čím dosiahol svoj druhý gól v zápase.
    27. RICARDINHO - 3:1
     
    27
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci hráči napokon výbornú atmosféru využili vo svoj prospech a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia o dva góly. Postaral sa o to RICARDINHO.
     
    22
    Cardinalovi zjavne nestačí a pokračuje vo vynikajúcom výkone. Tenrokrát dostal loptu opäť na ľavú stranu, ale center spracoval co cäčšom uhle. Zakončiť sa pokúsil nožničkami, ale loptu do bránky nedokázal poslať.
    21. CARDINAL - 2:1
     
    21
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci hráči zažívajú po zmene strán úvod polčasu ako z ríše snov. Hneď prvú vážnejšiu šancu totiž dokázal využiť CARDINAL, ktorý oklamal obrancu a vypálil z ľavej strany, Dnes je to už jeho druhý gól v zápase.
    18. Tomáš DRAHOVSKÝ - 1:1
     
    18
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Brankár Brndiar teraz predviedol úspešnú rozohrávku, keď loptu prehodil dopredu, kde si ju spracoval TOMÁŠ DRAHOVSKÝ a z uhla z ľavej strany prudko vystrelil. Bebé sa síce snažil, ale nemal šancu na zachytenie prudkej strely.
    15. Technická paráda Aniltona
     
    15
    Portugalsko mohlo svoj náskok zvýšiť. Na pravej strane vo veľkom uhle získal vyrazenú loptu Anilton a technickou parádou sa ju okamžite pokúšal dostať ponad ležiaceho Brndiara až do siete. Nemyslel to vôbec zle, ale bránku tesne minul.
    13. CARDINAL - 1:0
     
    13
    Portugalsko práve strelilo gól!
    Domáci hráči využívajú svoju aktivitu a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to CARDINAL, ktorý sa dokázal obtočiť okolo slovenského obrancu a prudko vystreliť. Brndiar sa síce snažil o okamžitý zákrok, ale lopta sa od neho v páde odrazila a skončila v sieti.
     
    12
    Slovensko mohlo prehrávať, ale brankár Brndiar predviedol vynikajúci zákrok! Loptu dostal na stred ihriska Cardinal, okamžite sa s ňou priblížil k bránke, vytvoril si vhodnú streleckú pozíciu a spoza obrany vypálil, ale Brndiar vystihol jeho ranu k pravej žrdi a vyrazil ju.
     
    8
    Portugalci vytrvávajú vo svojej aktivite a podarilo sa im vypracovať si súvislejší tlak. Na jeho konci chcel spred bránky bez prípravy vypáliť Djô, ale lopta mu príliš nesadla. Aj napriek tomu ju ale posunul na Caryho, ktorý mohol zakončovať do odkrytej siete, ale to by tam nesmel byť Višváder, ktorý celú situáciu v poslednej možnej chvíli upokojil.
     
    4
    Portugalčania mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Coelho z pravej strany v prečíslení posielal loptu krížne na spoluhráča, ktorý by bol zakončoval do odkrytej časti siete, ale v defenzíve vynikajúco zasiahol Doša a jeho pokus zrazil do bezpečia.
     
    1
    Portugalčania pokračujú vo svojej aktivite už od samého úvodu! Domáci futsalisti to teraz skúsili Ricardinhovým zakončením z ľavej strany, ale proti nemu Brndiar výborne vybehol a jeho pokus zrazil na rohový kop.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 13. Cardinal, 21. Cardinal, 27. Ricardinho, 28. Ricardinho – 18. Drahovský


    Portugalsko: Bebé (Hugo) – Paulinho, Coelho, Cary, Cecilio, Arnaldo (C), Cardinal, Djô, Matos, Ricardinho, Anilton, Brito, Lima
    Slovensko: Brndiar (C) (Herko) – M. Zdráhal, A. Zdráhal, Směřička, Hudáček, Papajčík, Jurkemik, Paštrnák, Dudáš, Doša, Marušinec, Drahovský, Višváder

    Rozhodčí: Guerreiro, Castilho
    bahis siteleri