Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzněck – HC Slovan 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ufa – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Toljatti – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Kazaň – Soči 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 2:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Čerepovec 6:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:5 (2:1, 0:2, 0:2)
Dynamo Moskva
Pátek 29.01.2016, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Amur Chabarovsk v domácím prostředí prohrál s Dinamem Moskva 2:5!

    První třetina nabídla velmi zajímavý hokej! Aktivní Dinamo se dostalo do vedení již v deváté minutě záslihou Dmitrije Višněvského, který tvrdou střelou překonat Pečurského. Následně však domácí srovnali z přesilové hře po střele Akima Aliu. V závěru třetiny otočil skóre Vjačeslav Litovčenko!

    Druhá třetina nabídla zlepšený výkon moskevského celku, který dokázal otočit skóre! Nejprve se prosadil v přesilové hře Alexander Osipov, který tvrdou střelou propálil Pečurského. Následně Dinamo využilo i svou třetí přesilovou hru, když se prosadil Ansel Galimov. Za hodně tvrdý zákrok na Alexejeva poté dostal pětiminutový trest Arťjom Zub, který pro dnešek dohrál. Následnou přesilovou hru však Dinamo nedokázalo využít ...

    Ve třetí třetině Dinamo přidalo dvě branky, o které se postarala dvojice Arťjom Fjodorov – Konstantin Gorovikov, a o vítězi dnešního utkání bylo rozhodnuto.

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, TOI – 21:18
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+1, 2 střely, TOI – 15:53

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (12:54:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:06
    Domácí celek drží kotouč ve vlastním pásmu, a dnešní utkání se již spíše dohrává.
     
    58:26
    Hostující Andrej Mironov předvedl ve středním pásmu krásný bodyček, na který si najel Akim Aliu. Bylo vidět, že tohle kanadský bek opravdu nečekal.
     
    57:03
    Juuso Hietanen se pokoušel překonat Lazušina, nicméně jeho pokus skončil na brankou!
    Dinamo v dnešním zápase využilo tři přesilové hry!

    Dinamo Moskva dokázalo na ledě Amuru proměnit hned tři přesilové hry, a ve třetí třetině vede nad Amurem Chabarovsk již 5:2! Moskevský celek se tak blíží k zisku tří bodů!

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 29. leden 2016
     
    55:26
    Hostující celek drží kotouč za brankou, a rozhodně nikam nespěchá!
     
    54:51
    Velkou šanci měl ještě v závěru utkání hostující Andrej Alexejev, kterému však klička před Alikinem nevyšla, a kotouč skončil vedle branky!
     
    53:39
    Na druhé straně kluziště to zkoušel Litovčenko, jehož skákavou střelou vyrazil Lazušin pouze do rohu, a k pohotové dorážce se dostal Gračev. I jeho pokus však Lazušin vyrazil!
     
    52:59
    Od modré to zkoušel Juuso Hietanen, nicméně jeho střela mířila pouze do připraveného Alikina!
     
    51:45
    Na led se dostala první útočná formace Dinama, která se hned usadila v útočném pásmu. Do zakončení se však Brjukvin a spol. nedostali.
     
    51:02
    Na útočné modré chyboval Fjodorov, který málem daroval kotouč Litovčenkovi. Domácí útočník však nezvládl zpracovat kotouč ...
     
    50:19
    Dinamo již pouze kontroluje hru ve vlastním pásmu, a do bezhlavého útočení se již v žádném případě nežene.
     
    49:36
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A to už vypadá hodně špatně! V rohu kluziště dokázal vybojovat kotouč Jurij babenko, který jej dostal na hůl KONSTANTINA GOROVKIOVA, jehož pohotová střela skončila za zády Alikina! Asistence: Jurij Babenko, Vladimir Brjukvin.
     
    48:19
    Niclas Bergfors našel mezi kruhy volného Zohornu, který pohotově vystřelil, avšak jeho pokus dokázal pokrýt Lazušin.
     
    47:36
    Třetí útočná formace domácího celku se usadila v útočném pásmu, a o kombinaci se starali hlavně bratři Ušeninové. Dobře bránící Dinamo však zanedlouho dostalo kotouč do středního pásma.
     
    46:58
    Maxim Pestuško operoval s kotoučem v pravém rohu, a následnou přihrávkou se pokoušel najít Brjukvina. Výborně zapracoval Kolář, který se kotouče zmocnil, a míří vpřed.
     
    46:09
    Domácím se vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Následuje komerční přestávka!
     
    45:33
    Vjačeslav Ušenin se po přihrávce svého bratra uvolnil na levé straně, a pohotovou střelou chtěl překonat Lazušina. Pokus ruského forvarda však mířil pouze do náruče brankáře Dinama.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Aliu (Wandell, Zohorna), 18. Litovčenko (Bergfors) – 9. Višněvskij (Cvetkov, Robinson), 24. Osipov, 33. Galimov (Fjodorov, Cvetkov), 45. Fjodorov (Barancev, Galimov), 50. Gorovikov (Babenko, Brjukvin)


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (od 47.Alikin) – Aliu, Kolář (A), Šulakov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kurbatov, Šaburov – Kacuba, Zohorna, Bergfors – Litovčenko, Gračev (A), Dedunov – Bjavalcev, Vj.Ušenin, Vl.Ušenin – Pervušin, Wandell, Železnov
    Dynamo Moskva: Lazušin (Šarjčenko) – Mironov, Osipov, Hietanen, Korjagin, Robinson, Barancev, Volkov, Višněvskij – Pestuško, Těreščenko, Brjukvin – Babenko (C), Gorovikov (A), Kokarev – Galimov, Cvetkov (A), Fedorov – Karpov, Šipov, Alexejev

    Rozhodčí: Booman, Sidorenko – Golovljov, Šichanov
    bahis siteleri