Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzněck – HC Slovan 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ufa – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Toljatti – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Kazaň – Soči 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 2:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Čerepovec 6:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:5 (2:1, 0:2, 0:2)
Dynamo Moskva
Pátek 29.01.2016, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:51
    Velkou šanci měl ještě v závěru utkání hostující Andrej Alexejev, kterému však klička před Alikinem nevyšla, a kotouč skončil vedle branky!
     
    53:39
    Na druhé straně kluziště to zkoušel Litovčenko, jehož skákavou střelou vyrazil Lazušin pouze do rohu, a k pohotové dorážce se dostal Gračev. I jeho pokus však Lazušin vyrazil!
     
    49:36
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A to už vypadá hodně špatně! V rohu kluziště dokázal vybojovat kotouč Jurij babenko, který jej dostal na hůl KONSTANTINA GOROVKIOVA, jehož pohotová střela skončila za zády Alikina! Asistence: Jurij Babenko, Vladimir Brjukvin.
    Arťjom FJODOROV - 2:4
     
    44:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A to je velký šok pro domácí fanoušky, neboť Dinamo se dostává do dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje k vítězství! Po vyhraném vhazování se dostal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Barancev. Jeho ránu tečoval ideálně ARŤJOM FJODOROV, a kotouč skončil za překvapeným domácím brankářem! Asistence: Denis Barancev, Ansel Galimov.
     
    33:11
    Na trestnou lavici putuje také Dmitrij Višněvskij, který dostává dvě minuty za hrubost!
     
    33:11
    Arťjom Zub tak v dnešním zápase dohrál! Za ostrý zákrok na Alexejeva dostává domácí bek trest pět plus do konce utkání! Na trestnou lavici míří Kacuba odpykat trest.
    Ansel GALIMOV - 2:3
     
    32:34
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo Moskva je dnes při přesilových hrách k nezastavení, a i svou třetí přesilovku využívá! Na pravé straně operoval s kotoučem Cvetkov, který hledal Fjodorova, tomu střela nesedla. Kotouč se následně odrazil přímo na hůl ANSELA GALIMOVA, který již měl před prázdnou brankou lehkou práci! Asistence:
     
    31:30
    Moskevský celek si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Stanislav Kacuba, který si v souboji s Denisem Barancevem pomohl vysokou holí, kterou zasáhl ruského beka do obličeje.
     
    25:40
    Moskevský celek si zahraje přesilovou hru! Niclas Bergfors byl v souboji s Alexejem Cvetkovem velmi agresivní, a nakonec ruského útočníka zasáhl holí do obličeje.
     
    24:33
    Do velké šance se dostal Ansel Galimov, který se prokličkoval ke střele na pravé straně, a jeho ránu dokázal Pečurskij vyrazit lapačkou nad branku!
    Alexander OSIPOV - 2:2
     
    23:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek využívá další přesilovou hru, a srovnává na 2:2! Dinamo se usadilo v útočném pásmu, a následně dostal přihrávku ALEXANDER OSIPOV. Ruský bek vypálil z podobného místa jako Višněvský, a jeho rána nakonec skončila v síti! Asistence:
     
    21:40
    Moskevský celek bude mít ideální příležitost na srovnání stavu. Na trestnou lavici míří Vjačeslav Ušenin, který trefil jednoho z hostujících hráčů hokejkou do obličeje.
    Vjačeslav LITOVČENKO - 2:1
     
    17:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A domácí celek otáčí skóre dnešního utkání, a dostává se v závěru třetiny do vedení! Amur svého soupeře zavřel v útočném pásmu, a před hostujícím brankářem se dostal k dorážce Bergfors, jehož rána se však neujala. Před Lazušinem se následně odrazil kotouč pro VJAČESLAVA LITOVČENKA, jehož pohotové zakončení skončilo v síti! Asistence: Niclas Bergfors.
    Akim ALIU - 1:1
     
    13:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    I domácí celek využívá přesilovou hru! Chabarovsk nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, a následně poslal povedenou přihrávku Wandell, který našel přesně prostor, kde se nacházel AKIM ALIU. Kanadský bek se opřel do kotouče, a propálil Lazušina! Asistence: Tom Wandell, Tomáš Zohorna.
     
    11:36
    Úvodní přesilovou hru si zahraje také domácí celek! Střídačka Dinama špatně střídala, a chvilku hrála v šesti. Trest nakonec odpyká Ansel Galimov.
    Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 0:1
     
    08:45
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A favorit dnešního utkání nakonec přesilovou hru využívá, a dostává se do vedení! Na levou stranu dostal přihrávku od Alexeje Cvetkova obránce DMITRIJ VIŠNĚVSKÝ, na jehož ránu byl Alexander Pečurskij krátký! Asistence: Alexej Cvetkov, Mat Robinson.
     
    07:51
    Hostující Dinamo si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří kanadský bek Akim Aliu!
     
    03:51
    Právě Rinat Ibragimov dostal prostor na pravé straně, a přihrávkou našel mezi kruhy Vladislava Ušenina, nicméně ten ve velké příležitosti promáchl!
     
    02:45
    Domácím se v rozehrávce opět příliš nedařilo, avšak to se dá říct také o hostech! Osipov přímo "namazal" Pervušinovi, jehož pohotovou střelu však Lazušin lapil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Aliu (Wandell, Zohorna), 18. Litovčenko (Bergfors) – 9. Višněvskij (Cvetkov, Robinson), 24. Osipov, 33. Galimov (Fjodorov, Cvetkov), 45. Fjodorov (Barancev, Galimov), 50. Gorovikov (Babenko, Brjukvin)


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (od 47.Alikin) – Aliu, Kolář (A), Šulakov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kurbatov, Šaburov – Kacuba, Zohorna, Bergfors – Litovčenko, Gračev (A), Dedunov – Bjavalcev, Vj.Ušenin, Vl.Ušenin – Pervušin, Wandell, Železnov
    Dynamo Moskva: Lazušin (Šarjčenko) – Mironov, Osipov, Hietanen, Korjagin, Robinson, Barancev, Volkov, Višněvskij – Pestuško, Těreščenko, Brjukvin – Babenko (C), Gorovikov (A), Kokarev – Galimov, Cvetkov (A), Fedorov – Karpov, Šipov, Alexejev

    Rozhodčí: Booman, Sidorenko – Golovljov, Šichanov
    bahis siteleri