Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzněck – HC Slovan 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ufa – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Toljatti – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Kazaň – Soči 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 2:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Čerepovec 6:1 (kon.)
konec
Lada Toljatti
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 29.01.2016, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:12:17)
     
    Dá se říci, že Lada si zápas prohrála úplně sama. Úvodní tři góly Lokomotivu totiž padly po třech velkých individuálních chybách a domácí už nedokázali adekvátně zareagovat. Hosté v posledním dějství ještě přidali jednu branku zásluhou Romanceva a potvrdili roli favorita.
     
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty 3. třetiny.
     
    57:30
    Lada už vypadá hodně odevzdaně. Poslední gól Romanceva jí asi definitivně položil na kolena.
     
    56:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:25
    A mohlo to být záhy opět o jeden gól! Jenže Zaťovič naprosto selhal v zakončení. Krasotkin ležel na zemi a nad sebou měl dost volného prostoru. Český forvard tam ovšem nedokázal zamířit.
    53:58 Danijil ROMANCEV - 2:4
     
    53:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    DANIJIL ROMANCEV zřejmě zasadil poslední hřebíček do rakve Lady. Opravdu nádherně to nyní sehráli hosté, Sigarjov u tyčky skvěle zakličkoval, dokonce ještě skrz brankoviště poslal puk na druhou stranu, kde jeho spoluhráč zamířil do poloprázdné branky. Masalskis byl nyní mezi třemi tyčemi bez šance. Asistence: Andrej Sigarjov.
     
    52:46
    Gavrikov nyní od modré čáry otestoval pozornost brankáře Masalskise. Marně. Na další branku v téhle třetině stále čekáme.
     
    51:36
    Lokomotiv je v tomhle utkání i řádně disciplinovaný. Rozhodčí neměli příliš práce, vyloučili hned tři hráče, z toho dva ve stejnou dobu. Na druhou stranu jedinou přesilovku utkání domácí proměnili v branku.
     
    50:32
    Tohle nebyla špatná možnost pro Ladu! Brejk dva na jednoho nakonec zakončil svou střelou Zaťovič, jenže Krasotkin svůj tým nyní jistým zákrokem podržel.
     
    49:36
    Bělousov dobře vjel do útočné třetiny, tam ho ovšem o puk odzbrojil silou soupeř. Lokomotiv v úvodních deseti minutách soupeře opravdu k ničemu vážnějšímu nepustil. Pouhé 2 střely na branku zatím vyprodukovali domácí.
     
    48:52
    Puk nyní drží na hokejkách Lokomotiv. A evidentně nikam nespěchá. Vlastně ani za tohoto stavu nemá absolutně žádný důvod.
     
    47:36
    I tahle střela ze středu pole a z blízkosti byla pro Masalskise hodně nepříjemná. Kdyby Lokomotiv zvýšil na 4:2, zřejmě by bylo definitivně o vítězi rozhodnuto.
     
    46:13
    Hosté čím dál více spoléhají hlavně na brejky. Do jednoho takového se nyní dostal Kapustin, který nepříjemně ohrožoval Masalskise. Puk za jeho záda ovšem nakonec nedostal.
     
    45:30
    Pořád je to hlavně boj od obou celků. Lada se snaží marně dobýt branku Krasotkina.
     
    44:58
    Prvních pět minut této třetiny nám nenabídlo vlastně žádnou nebezpečnější šanci. Togliatti ani Jaroslavl se zatím nedokážou příliš prosadit proti pozorným defenzívám.
     
    43:36
    Puk je častěji v obranném pásmu hostujícího celku. Je vidět, že domácí prahnou po vyrovnávacím gólu, jejich soupeř naopak potřebuje vlastně jen neinkasovat.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 23. Bočarov (V. Strelcov, Achmetov), 32. Komarov (Šenfeld) – 7. Sigarjov, 11. Polunin (Kronwall), 29. Kapustin (Romancev), 54. Romancev (Sigarjov)


    Lada Toljatti: Masalskis (Kasutin) – Romanov, Vorobjov, Bolšakov, Viklund, Flood, Gurkin, Volgin – Bumagin, Mastrjukov, Zaťovič – Šenfeld, Krysanov, Bělousov – Komarov, Nikitěnko, Gurjanov – Achmetov, V. Strelcov, Bočarov
    Lokomotiv Jaroslavl: Krasotkin (Kolesnik) – Kronwall, Pašnin, Koledov, Rafikov, Ljubuškin, Gavrikov, Grigorjev – Averin, Novotný, Apalkov – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Sigarjov, Romancev, Kapustin – Korškov, Iljenko, Polunin – Malcev

    Rozhodčí: Vasiljev, Kadyrov – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri