Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Vladivostok – Viťaz 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzněck – HC Slovan 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Ufa – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Toljatti – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Kazaň – Soči 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 2:1 (kon.)
Minsk – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Čerepovec 6:1 (kon.)
konec
Lada Toljatti
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 29.01.2016, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    A mohlo to být záhy opět o jeden gól! Jenže Zaťovič naprosto selhal v zakončení. Krasotkin ležel na zemi a nad sebou měl dost volného prostoru. Český forvard tam ovšem nedokázal zamířit.
    53:58 Danijil ROMANCEV - 2:4
     
    53:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    DANIJIL ROMANCEV zřejmě zasadil poslední hřebíček do rakve Lady. Opravdu nádherně to nyní sehráli hosté, Sigarjov u tyčky skvěle zakličkoval, dokonce ještě skrz brankoviště poslal puk na druhou stranu, kde jeho spoluhráč zamířil do poloprázdné branky. Masalskis byl nyní mezi třemi tyčemi bez šance. Asistence: Andrej Sigarjov.
     
    35:52
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Korškov – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Romanov – 2 min., krosček).
    31:05 Viktor KOMAROV - 2:3
     
    31:05
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    A opět máme sníženo. Domácí využívají hned svou první přesilovku tohoto utkání, a to díky VIKTOROVI KOMAROVOVI. Ten musí poděkovat hlavně Šenfeldovi, jenž se odvážně od modré čáry vydal dopředu, u tyčky pak našel svého spoluhráče, který nikým nehlídaný dorážel do prázdné Krasotkinovy svatyně. Asistence: Anton Šenfeld.
     
    29:40
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ljubuškin – 2 min., držení protihráče).
    28:30 Kirill KAPUSTIN - 1:3
     
    28:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hrubé individuální chyby srážejí domácí Ladu v tomhle utkání dolů. Ve vlastním pásmu zkrátka zaváhali s rozehrávkou a tentokráte trestal KIRILL KAPUSTIN, jenž před Masalskisem chytře tečoval střelu Romanceva. Asistence: Danijil Romancev.
    22:31 Stanislav BOČAROV - 1:2
     
    22:31
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Achmetov přihrál V. Strelcovovi do mezikruží, domácí útočník vypálil a Krasotkin neudržel jeho střelu ve výstroji. K dorážce se tak propracoval STANISLAV BOČAROV, který pohodlně zavěsil. Udeřila překvapivě čtvrtá lajna Lady. Asistence: Vasilij Strelcov, Rafael Achmetov.
     
    20:36
    A domácí začali zostra! K dobré střele se dostal Bělousov, škoda pro Ladu, že nemířil o trošku níže. Takhle puk skončil nad Krasotkinovým břevnem.
    10:19 Alexandr POLUNIN - 0:2
     
    10:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Zase si tenhle zákrok Masalskis za rámeček určitě nedá. Tentokráte ho dokázal překonat svou střelou ALEXANDR POLUNIN, který se určitě nezlobí, že si jeho soupeř opět vybral slabší chvilku. Jeho tečovaný pokus z levého kruhu narazil o zadní mantinel, puk se vrátil do brankoviště, kde si ho domácí gólman nešťastně srazil do sítě. Asistence: Staffan Kronwall.
    06:56 Andrej SIGARJOV - 0:1
     
    06:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ANDREJ SIGARJOV, jenž z pravé strany prostě zkusil překvapit domácího gólmana a jeho záměr mu jednoduše vyšel. Vyloženě si Masalskis s tímhle pokusem neporadil dobře, puk mu propadl výstrojí celkem snadno, a hosté se tak ujali díky jeho chybě brzkého vedení. Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 23. Bočarov (V. Strelcov, Achmetov), 32. Komarov (Šenfeld) – 7. Sigarjov, 11. Polunin (Kronwall), 29. Kapustin (Romancev), 54. Romancev (Sigarjov)


    Lada Toljatti: Masalskis (Kasutin) – Romanov, Vorobjov, Bolšakov, Viklund, Flood, Gurkin, Volgin – Bumagin, Mastrjukov, Zaťovič – Šenfeld, Krysanov, Bělousov – Komarov, Nikitěnko, Gurjanov – Achmetov, V. Strelcov, Bočarov
    Lokomotiv Jaroslavl: Krasotkin (Kolesnik) – Kronwall, Pašnin, Koledov, Rafikov, Ljubuškin, Gavrikov, Grigorjev – Averin, Novotný, Apalkov – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Sigarjov, Romancev, Kapustin – Korškov, Iljenko, Polunin – Malcev

    Rozhodčí: Vasiljev, Kadyrov – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri