Slavia – Č. Budějovice 3:4 (0:1 po s.n.) | Kladno – Sparta 8:6 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.)
K. Vary – Pardubice 6:1 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
8:6 (3:2, 3:4, 2:0)
HC Sparta Praha
Pátek 29.01.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se radují, dnes už jim nejspíš tři body nic nevezme. PETR KŘEPELKA ujel se svým spoluhráčem do úniku a bezchybně trefil prázdnou klec. Asistence: Daniel Kružík, Yuki Miura.
     
    58:15
    Györi byl ve výhodné pozici před prázdnou pránou, jenže ntrefil puk ideálně!
     
    57:39
    Pírs už sedí na střídačce, hosté hrají v šesti!
     
    57:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:50
    Pulkrab po přihrávce svého spoluhráče mířil sám na Stahla, ten ovšem sparťasnkého útočníka vychytal!
     
    52:25
    Hozák (SPA) je vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    48:45
    Krásná kombinace Sparty končí až u Pulkraba, jehož střelu do téměř prázdné branky zastavil skvělým zákrokem Stahl!
     
    47:38
    Křepelka (KLA) je vyloučen 2 minuty za hákování.
     
    47:10
    Malý (KLA) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    46:00
    Zvýšit mohl Bláha, ten ovšem v samostatném úniku nastřelil jen lapačku Pírse!
     
    45:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Křepelka skvěle našel v přesilovce YUKIHO MIURU, který měl lehkou práci. Trefil odkrytou branku, čímž poslal svůj tým znovu do vedení. Asistence: Petr Křepelka.
     
    44:51
    Kružík inkasoval přihrávku zadovkou od svého spoluhráče a ihned vystřelil. Pírs měl velké problémy, ale nakonec puk udržel!
     
    40:50
    Bunda (KLA) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    38:05
    Jandus (SPA) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    37:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí ani tentokrát své dvoubrankové vedení neudrželi, hosté ze hry čtyři na čtyři opět vyrovnávají. Györi poslal puk před branku na LUKÁŠE LOJKU, který se obtočil kolem obránce a střelou do protipohybu překonal Stahla. Asistence: Marek Györi.
     
    36:13
    Janeček (KLA) je vyloučen na 2 minuty za držení protihráče. Duben (SPA) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    35:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se nevzdávají, což dokazují i na ledě. LUKÁŠ LOJKA si sjel s pukem na pravý kruh, odkud prostřelil domácího brankáře. Asistence: Marek Györi.
     
    34:27
    Nyní se mohli radovat pro změnu hosté, avšak Stahlovi pomohla tyč!
     
    32:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři mají svůj dvougólový náskok z první třetiny zpět. Janečkova střela byla zablokována klubkem clonících hráčů, jenže k puku se dostal PATRIK HAJNÝ. Ten se napřáhl a prostřelil vše, co se dalo. Asistence: Petr Janeček.
     
    32:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí tuto přesilovou hru využívají, čímž opět odskakují svému soupeři na rozdíl jedné branky. Na pravém kruhu se ujal puku PETR KŘEPELKA, který si krátce potáhl kotouč, následně svižnou střelou zápěstím vymetl všechny pavučinky v hostující bráně. Asistence: David Bunda, Daniel Kružík.
     
    31:46
    Hráčská lavice (SPA) inkasuje 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    29:16
    Bunda (KLA) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    26:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je opět srovnáno, tentokrát se z přesilovky trefují hosté. Pulkrab vymyslel skvělou přihrávku do mezikruží na LUKÁŠE SLADKOVSKÉHO, jehož dělovka bez přípravy překonala domácí brankáře. Asistence: Marek Pulkrab, Ondřej Procházka.
     
    25:24
    Zajíc (KLA) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    22:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři svůj reparát za brzo inkasovanou branku složili krásným způsobem. Kružík přihrál na Miuru, který stál zády k bráně, přesto z první poslal puk před brankoviště na volného MATYÁŠE ZELINGRA. Ten zakočil z první mezi betony a k radosti všech kladenských příznivců se počtvrté rozsvítilo světlo za sparťasnkou bránou. Asistence: Yuki Miura, Daniel Kružík.
     
    20:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle si žádný fanoušek Kladna nepředstavoval ani v tom nejhorším snu. Již po devatenácti sekundách se ve středním pásmu zmocnil puku JAN HAVEL, přejel do útočného pásma a střelou na zadní tyč nedal Stahlovi šanci. Bez asistence.
     
    19:50
    Kulda (SPA) je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    16:31
    Hajný (KLA) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    15:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného gólu. Branka byla velice podobná té první sparťanské. Opět celou akci vytvořil svou střelou Kulda, po jehož pokusu v brankovišti ukázal velký důraz LUKÁŠ SLADKOVSKÝ. Ten se protlačil až ke kotouči a poslal ho za záda brankáře Stahla. Asistence: Vojtěch Kulda.
     
    11:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se nemohou dostat do tempa, čehož Rytíři využívají další vstřelenou brankou. Janeček vyjel z rohu a přihrál před brankoviště přímo na hůl sého kapitána DAVIDA BUNDY. Ten vystřelil z první, čímž překonal bezmocného sparťanského gólmana. Asistence: Petr Janeček, Štěpán Bláha.
     
    08:33
    Zelingr (KLA) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    08:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dovoluji si říci, že domácí jsou na koni. Hostující obrana opět chybovala, když nechala volného VINCENTA KESZIHO, jehož vyslal do samostatného úniku Kaprál. Kezsi nezaváhal a střelou mezi betony poslal svůj tým do vedení. Asistence: Jakub Kaprál.
     
    06:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za svoji snaho odměněni vyrovnávací brankou. Hosté propadli na útočné modré, a tak mohli Rytíři jet do přečíslení 2 na 1. Na Petra Křepelku vystoupil poslední sparťanský obránce, takže prohodil puk na volného YUKIHO MIURU, jehož střela zápěstím vymetla vzdálenější roh brány. Asistence: Petr Křepelka.
     
    05:34
    Obrovskou šanci na snížení nený měli Rytíři! Štěpán BLáha za brankou vybojoval puk, který poslal před brankovitě na Janečka. Ten pohotově vystřelil, jenže jeho pokus mířil těsně vedle pravé tyče!
     
    01:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se hned v úvodu utkání prosazují. Nahozený puk od modré čáry se odrazil před brankoviště, kde se nejrychleji zorientoval JAN HOZÁK, který pohotově poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Kulda.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 7. Miura (Křepelka), 9. Keszi (Kaprál), 12. Bunda (Janeček, Bláha), 23. Zelingr (Miura, Kružík), 33. Křepelka (Bunda, Kružík), 33. Hajný (Janeček), 46. Miura (Křepelka), 59. Křepelka (Kružík, Miura) – 2. Hozák (Kulda), 16. Sladkovský (Kulda), 21. Havel, 27. Sladkovský (Pulkrab, Procházka), 36. Lojka (Györi), 38. Lojka (Györi)


    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Havelka, Malý, Chládek, Bunda, Matula, Zajíc, Zelingr – Piovarči, Křepelka, Bláha, Čermák, Hajný, Keszi, Kaprál, Janeček, Miura, Kružík
    HC Sparta Praha: Pírs (Chour) – Jandus, Knobloch, Bednárik, Vlad, Kadeřávek, Duben – Krátký, Lojka, Havel, Klindera, Györi, Kulda, Pulkrab, Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Procházka

    Rozhodčí: Krob – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri