Banská Bystrica – Skalica 5:2 (kon.) | Košice – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Zvolen 2:3 (0:2 po s.n.)
Nitra – Trenčín 4:3 (kon.) | Piešťany – Martin 2:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
MsHK Žilina
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 29.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zvolenčania zvládli nájazdovú lotériu lepšie a zo zápasu si odnášajú dva body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:47:08)
     
    Koniec zápasu.
    65:00 Pavel KLHUFEK - 2:3
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKm Zvolen.
    Autorom víťazného gólu je PAVEL KLHUFEK.
     
    2. série
    0:2
    Radovan PULIŠ si takisto vymiešal Tomeka a úspešne zakončil, čím rozhodol o víťazstve Zvolenčanov.
     
    2. série
    0:1
    Lukáš HANDLOVSKÝ to skúsil strelou, ale Baroš ho vychytal. Zvolen bude môcť zápas rozhodnúť.
     
    1. série
    0:1
    Pavel KLHUFEK si vymiešal brankára a úspešne zakončil. Zvolen sa ujíma vedenia 1:0.
     
    1. série
    0:0
    Matej VALÁŠEK svoj pokus nepremieňa, pretože Baroš ho vytlačil z dobrého streleckého uhla a Valášek napokon bránku minul.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Predĺženie o víťazovi zápasu nerozhodlo, nasledovať bude úprava ľadu a po nej samostatné nájazdy.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:59
    Žilinčania predviedli neuveriteľný záver predĺženia. Trojica domácich hokejistov dokázala proti štyrom súperom vypracovať prečíslenie dvoch proti jednému, v ktorom Handlovský prihrával Zaťkovi, no ten v rýchlosti priestor Barošovej bránky minul.
     
    64:15
    Brabenec pred bránku prihrával Pulišovi, ale Žilinčanom sa puk podarilo vytesniť do bezpečia.
     
    63:50
    Zvolen má v závere predĺženia skvelú šancu na rozhodnutie zápasu. Štyria hostia už v pásme tlačia troch Žilinčanov, Juraškova strela sa neujala.
     
    63:30
    Tak toto je skutočne veľmi nepríjemný moment. Kamil Brabenec inkasoval od Jána Ťavodu zákrok hokejku do tváre. Domáci hráč teda právom dosáva trest 2 minúty.
     
    62:56
    Ďalšia pekná spoupráca doáceho tímu. Robert Huna v nej ponúkol puk spoluhráčovi Zaťkovi, ale jeho zakončenie sa neujalo.
     
    62:25
    Polovica predĺženia je minulosťou a vhadzovať sa bude v útočnom pásme Žiliny. Domácich hráčov musíme za ich snahu v posledných minútach pochváliť, je vidieť, že skutočne bojujú o víťazstvo.
     
    61:40
    Demiters sa musel dvíhať z ľadu, ale nestalo sa tak po nedovolenom zákroku. Predĺženie vo štvoriciach na oboch stranách pokračuje.
     
    61:08
    Hostia preniesli hru na opačnú polovicu klziska a pokúsili sa ju upokojiť. Strelecky to tam skúšal Obdržálek, no mieril iba na ochranné plexisklo.
     
    60:35
    Domáci hráči pokračujú vo svojej snahe. Spred bránky dorážal opúť Stupka a po ňom sme videli aj strelu Brejčáka, ale Baroš je stále veľmi pozorný.
     
    60:13
    Predĺženie sa začalo výherným buly pre domáci celok. Žilinčania sa prostredníctvom Stupku ihneď dostali aj do útoku, kde spomínaný hráč zakončoval z uhla, ale Baroš ho vychytal.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V riadnej hracej dobe sa o víťazovi zápasu nerozhodlo a po trojminútovej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:24
    Prebieha záverečná minúta tejto tretiny. S najv§čšou pravdepodobnosťou už v riadnej hracej dobe rozhodnutie neuvidíme a nasledovať bude predĺženie.
     
    58:49
    Ďalšia ťažká, ale sľubná pozícia pre žilinský celok. Puk chcel pri ľavej žrdi Baroša sklepnúť Matej Valášek, no vo vzuchu sa mu to nepodarilo celkom ideálne.
     
    58:11
    Dobrý prechod do pásma predviedol hosťujúci Klhufek, hosťom ale ani táto šanca nevyšla. Prebiehajú posledné dve minúty riadnej hracej doby tohto zápasu.
     
    57:50
    Žilinčania sú po vyrovnaní veľmi aktívni a aj teraz obsadili súperovu tretinu. Čas sa kráti a ani jeden z tímov nechce inkasovať.
     
    57:05
    Hráči oboch celkov už hrajú v plnom počte. Ani jednmu z tímov sa viac priestoru na ľade nepodarilo využiť.
     
    56:01
    Žilinčania sa po dobrom zákroku svojho gólmana ihneď pustili do rýchleho protiútoku, ale na jeho konci sa im nepodarilo vystreliť do priestoru troch žrdí. Skóre sa stále nemení.
     
    55:36
    Zvolenčania mohli pri zvúčšenom priestore na ľadovej ploche udrieť. Pokúšal sa o to Puliš, ktorý sa do zakončenia dostal spred bránky, ale Tomek ho výborne vychytal.
     
    55:05
    Hrať sa bude vo štvorici na oboch stranách. Na trestnú lavicu smeruje domáci Miroslav Zaťko za krosček a hosťujúci Pavel Klhufek za držanie.
     
    54:55
    Žilinčania sú gólom psychicky posilnení a pokračujú vo svojej veľkej snahe o skórovanie. Od modrej čiary to teraz strelecky skúšal Robert Huna, pričom jeho pokus chcel ešte tečovať Konečný, ale Baroš si poradil.
    53:35 Lukáš HANDLOVSKÝ - 2:2
     
    53:35
    Žilina dala gól!
    Videorozhodca po dlhom váhaní presný zásah LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO potvrdil. Žilinský hráč využil pošmyknutie Bagina, vzal si puk a zakončoval od pravej žrde. Odtiaľ puk poslal za čiaru až na opačnú stranu bránky, odkiaľ sa zase od ľavej žrde odrazil von. Asistencie: Vladimír Škoda, Václav Stupka.
     
    53:35
    Žilinský štadión i autor spornej strely Lukáš Handlovský stále čakajú na záverečný verdikt videorozhodcu. Ten posudzuje zábery zo všetkých dostupných kamier, ale má to aj tak veľmi náročné.
     
    53:35
    Puk po zakončení z pravej strany prešiel za Baroša, ale nevieme, či aj za bránkovú čiaru. S určitsťou sa potom na opačnej strane bránky odrazil od vzdialenejšej žrde smerom von, pred videorozhodcom je skutočne náročné posudzovanie.
    53:35 Sporná situácia
     
    53:35
    Po ďalšom tlaku domáceho tímu diváci oslavujú gól, ale hlavný arbiter ukazuje, že sa bude telefonovať.
     
    52:55
    A Žilinčania teraz od vyrovnania skutočne neboli ďaleko! Z ľavej strany si puk stiaho Novotný, presunul sa s ním až pred bránku a pokúsil sa zakončiť bekhendom, no svoj pokus namieril iba do Baroša.
     
    52:10
    Vylúčený Drábek je už späť na hracej ploche, Žilina pokračuje v plnom počte a môže sa pokúsiť o vyrovnanie.
     
    51:45
    Žilinčania si na podobné situácie už dávajú pozor a puk posielajú preč od svojej bránky. Preislovka zvolenského HKm sa kráti.
     
    51:02
    Brabenec si teraz puk vymenil s Pulišom a dvojica ho napokon ponúkla ešte Brabencovi. Jeho zakončenie bolo z kategórie nebezpečných, no Baroš si s ním poradil.
     
    50:33
    Hostia začali veľmi aktívne a pokúšajú sa o skórovanie, ale domáci celok sa dobre bráni.
     
    50:10
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Jakub Drábek.
     
    49:40
    Domáci tím vyhral buly vo svojej útočnej tretine a pokúsi sa tam niečo vymyslieť. Pri puku je pri mantineli Ježek, ale nemá ako prihrať.
     
    49:17
    Domáci sa natlačili do dobrej šance! Priamo pred bránku sa predral Handlovský a skúšal to strelecky, ale Baroš jeho pokus vyrazil a Zvolenčania puk následne vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    48:30
    Hostia by svoje víťazstvo radi poistili. Teraz sa o to pokúsil Klhúfek prudkou strelou po prechode do pásma, ale svoj druhý gól v zápase nepridal.
     
    45:57
    Prvá päťminútovka tretej tretiny je minulosťou a na ľadovej ploche sledujeme veľký boj. V záverečnej dvadsaťminútovke na gól stále iba čakáme.
     
    44:25
    Žilinčania už medzičasom hrajú v plnom počte, ubrániť sa dokázali veľmi dobre.
     
    43:56
    Zvolenčanov ale musíme za ich snahu a aktivitu pochváliť. Hostia sa tlačia smerom do Tomekovej bránky, no domáci gólman stále odoláva.
     
    43:10
    Aj teraz sa domácemu tímu podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary. Vďačiť za to môžu Handlovskému.
     
    42:40
    Domáci hokejisti si uvedomujú, že ak teraz inkasujú, s bodmi sa zrejme môžu rozlúčiť. Vlci sa preto zatiaľ veľmi pozorne bránia.
     
    42:15
    Žilina sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Jakub Drábek.
     
    41:26
    Na opačnej strane sa pokúsili udrieť práve domáci hráči, ktorí sa snažia o vyrovnanie. Strelecky to vyskúšal Handlovský, ale jeho pokus nebol z kategórie nebezpečných.
     
    40:56
    Žilina sa bez väčších problémov ubránila a už hrá v plnom počte. Domáci hokejisti stále prehrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    40:15
    Tretia tretina sa začala dohrávanou presilovkou Zvolenčanov, ale domáci celok si od úvodu dáva veľký pozor.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Zvolen druhej časti hry zabral a vyhral ju jasne 2:0. Hosťujúci hokejisti tak stav zápasu otočili vo svoj prospech a pred záverečnou časťou riadnej hracej doby sú blžšie k plnému bodovému zisku.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:46.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:39
    Zvolenčania hrajú v plnom počte, začína sa ich skrátená presilovka.
     
    39:23
    V hre štyroch proti štyrom to skúšal Krejči individuálne, ale zoči-voči žilinskej defenzíve nepochodil.
     
    38:56
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za zovretie puku Ján Homer.
     
    38:51
    Snaha Žiliny je zrejmá, ale hostia sa bránia veľmi dobre. Strelou od modrej čiary to skúsil Handlovský, no nebol presný.
     
    37:39
    Hostia sa budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Bruno Mráz, ktorý sa previnil faulom kolenom.
     
    37:20
    Žilinčania to teraz skúšali prechodom v dvojici, ale hosťujúca defenzíva im dovolila iba ľahké nahodenie z pravej strany takmer od mantinelu. Baroš nič neriskoval a hru prerušil.
     
    36:00
    Tak toto je pre Žilinčanov skutočne studená sprcha. Domáci hokejisti pôsobili aktívnejším dojmom, ale hostia sú efektívnejší a aj z minima šancí už vyťažili dva presné zásahy.
    35:11 Lukáš JURÍK - 1:2
     
    35:11
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa nenápadne presunuli do útoku a ešte nenápadnejšie sa prvýkrát v zápase ujímajú vedenia. Postaral sa o to LUKÁŠ JURÍK, ktorý inkasoval prihrávku spoza bránky a nekompromisne zakončil. Asistencie: Tomáš Klhufek, Bruno Mráz.
     
    34:24
    Baroš sa musí mať skutočne na pozore! Prudko ho teraz ohrozil domáci Richard Huna, ktorý pálil z hranice ľavého kruhu po prihrávke svojho brata Roberta. Gólmani v tomto zápase skutočne žiaria.
     
    33:57
    Žilinčania v pásme ostali aj naďalej. Z veľkého uhla to strelecky skúsil Novotný, ale z takejto pozície góly padať nezvyknú.
     
    33:20
    Vlci pokračujú v ofenzívnej snahe. Opäť zaúradovali Hunovci, keď Richard nahodil puk na teč pre brata Roberta, no toho vychytal Baroš.
     
    32:57
    Ďalšia skvelá šanca domácich! Od modrej čiary v situácii dvoch proti dvom prudko vystrelil Ondruš, ale Baroš jeho pokus vyrazil.
     
    32:25
    Rozruch vyrobili až teraz domáci hokejisti. Postaralo sa o to prečíslenie Žilinčanov, ktoré sa však gólom neskončilo. Brankár Baroš však musí byť na mieste.
     
    31:47
    Žilina chcela od vlastnej bránky rozohrať rýchlu útočnú akciu, ale dopustila sa iba zakázaného uvoľnenia. Čakáme na ďalšiu vážnejšiu šancu.
     
    31:41
    Hosťom teraz nevyšiel pokus o prechod do pásma a dopustili sa iba ďalšieho ofsajdu. Hra je aj naďalej rozkúskovaná.
     
    30:59
    Zvolenčania si teraz pri prechode do útoku puk nešťastne zrazili na svoju striedačku a hra sa musí prerušiť.
     
    30:00
    Začína sa druhá polovica tejto tretiny a zároveň aj druhá polovica riadnej hracej doby dnešného stretnutia. Skóre je po úspešnej preislovke hostí vyrovnané.
     
    29:15
    Domáci tím chcel rýchlo zareagovať, ale jedného z Hunovcov zastavilo iba ofsajdové postavenie. Hra je teraz pomerne rozkúskovaná.
     
    28:30
    Domáci hokejisti inkasovali pri vlastnom oslabení a medzičasom už teda hrajú v plnom počte. Žilinčanov to môže mrzieť, Zvolen sa totiž po góle rozbehol a pokračuje v aktívnej ofenzívnej činnosti.
    27:58 Pavol KLHUFEK - 1:1
     
    27:58
    Zvolen dal gól!
    Hostia predsa len využívajú presilovku a vyrovnávajú na 1:1! Postaral sa o to PAVEL KLHÚFEK, ktorý prudko zakončil od modrej čiary a jeho puk prepadol až za Tomeka. Asistencia: Renars Demiters.
     
    27:30
    Zvolen si však vyloženú šancu predsa len vypracoval a mohol vyrovnať! Puk si na modrej čiare prevzal Puliš, posunul ho na ľavú stranu Brabencovi a ten bleskovo pálil, ale iba do lapačky Tomeka.
     
    27:08
    Domáci tím hrá v oslabení, ale Zvolen si nedokáže vypracovať nebezpečnejšiu šancu. Žilinu musíme pochváliť za dobrú defenzávnu činnosť.
     
    26:10
    Žilina sa dokonca bude musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Dominik Rehák.
     
    26:04
    Žilina mohla vyhrávať o dva góly! Domáci hokejisti sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, v ktorom chcel Matej Valášek prihrávať svojmu spoluhráčovi, ale urobil to veľmi zle a prihral iba za nabiehajúceho Žilinčana.
     
    25:38
    Hosťom sa stále nedarí a nedokážu si vypracovať tlak. Teraz však budú mať viac priestoru, pretože Žilinčania sa pri pokuse o rýchlu rozohrávku dopustili iba zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude pred Tomekom.
     
    25:12
    Žilinčania ešte pokračovali v pokusoch o zakončenie a dobiedzali do Baroša. To sa, samozrejme, nepáčilo hosťom, ktorí si svojho gólmana ihneď začali chrániť.
     
    24:41
    Zvolenu sa teraz absolútne nedarí a hostia sa musia stále brániť. Výbornú prácu predviedol Handlovský, ktorý pálil spoza obrany, ale zadáci hostí jeho pokus zrazili. Hostia následne puk vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    23:46
    Hosťom ale pokus o prechod takisto nevyšiel. Kurali puk stratil v rohu za svojou bránkou, vzal mu ho Richard Huna a ten ihneď prudkým švihom zakončoval. Mieril pod hornú žrď, no skvelý Baroš si poradil.
     
    23:11
    Žilinčania chceli zaútočiť, ale postranný arbiter signalizoval ofsajd. Zvolen môže prevziať puk a smerovať za vyrovnaním.
     
    22:30
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli. Hostia to skúsili aspo§ nastrelením od mantinelu, pričom išlo o skutočne prudký puk, no ten skončil iba vedľa Tomekovej bránky.
     
    21:50
    Žilinčania sa dobre bránia a súpera cez prehustený stred nechcú pustiť do útoku. Na ľadovej ploche sa teraz nedeje nič zaujímavejšie.
     
    21:31
    Úvod strednej tretiny patrí domácemu Tomekovi, ktorý nechce nič riskovať a puk pre istotu prikrýva aj po nahodení zvolenského celku. Skóre sa stále nemení.
     
    20:53
    Zvolenčania po zmene strán pôsobia aktívne a bojujú o vyrovnanie. Puk teraz po bekhende od mantinelu smeroval pred bránku na Brabenca, no Tomek nič neriskoval a prikryl ho.
     
    20:09
    Druhá tretina sa začala ziskom puku pre domáci celok. Žilinčania chceli ihneď rozohrať útočnú akciu, ale puk poslali iba na zakázané uvoľnenie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je za nami, výsledok po nej je pomerne prekvapujúci. Domáci hokejisti si ale tesný náskok zaslúžia, pretože favorita od samého úvodu poriadne trápia a Baroša niekoľkokrát skutočne nebezpečne ohrozili. Zvolenský gólman ale puk za svoj chrbát pustil iba raz, takže Zvolen bude po zmene strán doháňať iba tesnú stratu.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:54.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:57
    V samom závere to ešte aktívne skúšal hosťujúci Semorád, ale jeho pokus skončil vysoko nad hornou žrďou Tomekovej bránky.
     
    19:42
    Domáci hráči ale puk vysunuli do stredu klziska a hosťom sa návrat do tretiny podaril iba za cenu ofsajdu Puliša. Zdá sa, že Žilinčania si už svoj náskok ustrážia.
     
    19:22
    Domáci hokejisti chceli puk rýchlo rozohrať spred svojej bránky, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Zvolen tak bude mať ďalšiu šancu na vyrovnanie.
     
    18:40
    Zvolenčania s aktuálnym stavom spokojí nie sú a usadili sa v útočnej tretine. Tam si puk vymenili Semorád a Lukáš Jurík, no ani jeden z nich nebol v streleckej pozícii a zakončiť nemohol.
     
    17:52
    Späť na ľade je už aj hosťujúci Bagin, duel teda pokračuje v plnom počte na oboch stranách. Domáci tím nad favoritom stále vedie najtesnejším možným rozdielom.
     
    17:37
    Leškov trest sa skončil a vylúčený hráč vykorčuľoval späť na hraciu plochu. Tam sa ihneď zapojil do diania na ľade v útočnej tretine, takže Zvolen si musí dávať opäť veľký pozor.
     
    16:41
    Žilina je pri chuti a chcela pokračovať v útočnej aktivite, ale Ťavodu zastavil iba ofsajd na modrej čiare.
     
    16:01
    Žilina dala gól!
    Domáci hokejisti sa v hre štyroch proti štyrom ujímajú vedenia! Skvelú strieľanú prihrávku od modrej čiary poslal pred bránku Zaťko a našiel tam osamoteného DANIELA BREJČÁKA. Ten si puk stiahol na hokejku a bekhendom ho napálil za chrbát Baroša. Asistencia: Miroslav Zaťko.
    16:01 Daniel BREJČÁK - 1:0
     
    15:52
    Sily na ľadovej ploche sa vyrovnajú! Drevenák aktívne vyviezol puk a vypýtal si hákovanie od Emila Bagina, ktorý za to inkasuje dvojminútový trest.
     
    15:34
    Prvýkrát v zápase sa bude vylučovať. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou domáci Martin Leško.
     
    14:38
    Mohli sme vidieť otvárací gól duelu! Postarať sa o to mohol domáci Ťavoda, ktorý sa individuálne predral až priamo pred gólmana Baroša a zakončoval, no hosťujúci brankár vytiahol skvelý zákrok a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    13:33
    Žilinčanom opäť nevyšla prihrávka a puk ponúkli iba svojmu súperovi. Zvolenčania ale ani túto príležitosť nevyužili, ich efektivita je zatiaľ rovnako ako na domáceh strane nulová.
     
    12:58
    Zvolenčania sa následne natlačili do pásma, kde sa domácim hráčom nepodarilo rozohrať a puk poslali priamo na Petra Zuzina. Ten sa ihneď snažil o potrestanie tejto nepresnosti, no v zakončení nepochodil.
     
    12:49
    Domác hráči opäť poriadne pohrozili. Už-už to vyzeralo na brejk Makovského, ale toho v poslednej chvíli na útočnej modrej čiare zastavil zadák zvolenského celku.
     
    11:44
    Žilinčania ostali v útočnej tretine. Z ľavej strany to tam najskôr nahodením z uhla skúšal Škoda, ale tento puk Baroš iba vyrazil pred seba. Rovnaký hráč tak následne pálil znova, no jeho bekhend úspešný opäť nebol.
     
    10:11
    Začala sa druhá desaťminútovka tohto zápasu a na presný zásah stále iba čakáme. Musíme uznať, že hosťujúci favorit má zatiaľ na ľadovej ploche problémy a väčšiu aktivitu preukazujú Žilinčania.
     
    09:59
    Zvolenčania si musia dávať skutočne veľký pozor, pretože žilinskí fanúšikovia teraz vstávali zo stoličiek pri rodiacom sa prečíslení svojho celku. Hostia všetko vyriešili až v poslednej sekunde počas svojho dostriedania.
     
    09:47
    Hra musí byť prerušená, pretože hosťujúci Peter Zuzin neúmyselne vrazil do žilinskej bránky a aj do gólmana Tomeka. Zuzin sa vzápätí športovo ospravedlnil.
     
    08:51
    Vlci by radi pokračovali v útočnej snahe, ale Zvolen sa už nechce iba brániť a bude chcieť rozohrať novú útočnú akciu. Hosťom to zatiaľ znepríjemňuje forčekujúci Konečný.
     
    08:15
    Domáci hokejisti sú pri chuti a stále sa nepríjemne tlačia do Barošovej bránky. Tentokrát na seba Škoda naviazal obrancov i pohľad brankára a nenápadne prihrával na ľavú stranu Handlovskému, no ten zakončoval proti Barošovi, ktorý sa medzičasom stihol vynikajúco presunúť.
     
    07:30
    Žilinčania napokon puk predsa len získali a udržali si útočné pásmo. Po veľkej bojovnosti sa tam z pravej strany z veľkého uhla podarilo vystreliť Novotnému, ale mieril iba nad hornú žrď.
     
    06:22
    DOmáci tím vystihol smer hosťujúcej rozohrávky a chcel ísť dopredu. Puk tam ťahal Richard Huna, ale popri pravom mantineli sa ďaleko nedostal a bol odzbrojený.
     
    05:50
    Hra sa teraz dlhšie neprerušuje a oba celky musia striedať počas hry. Pri puku sú stále hostia, začínať však budú spoza svojej bránky.
     
    05:15
    Zvolenčania teraz v pásme súpera zovreli a takmer sa im podarilo skórovať. Domácich hokejistov zachránil iba skvelý Tomek, ktorý zavrel svoje betóny a puk za nich nepustil.
     
    04:38
    Hostia sa po dlhšej dobe presunuli do útoku. Puk tam po pravej strane potiahol Mráz, našiel Klhúfka, no jeho ranu Tomek videl a poradil si s ňou.
     
    03:56
    Domáci hráči pokračujú v dobrej hre smerom dopredu a Zvolenčania si musia dávať skutočne veľký pozor. Andersons teraz poriadne zaváhal pri rozohrávke puku spred svojej bránky, posunul ho iba na Handlovského a ten ihneď pálil, no gólman Baroš si bleskovo poradil.
     
    03:35
    Žilinčania sú proti favoritom aktívni od samého úvodu. Novotný s pukom na hokejke rozmýšľal, komu prihrať, ale nikoho zo spoluhráčov nevidel, tak puk aspoň nahodil na zadný mantinel.
     
    02:36
    Vlci vyhrali buly pred svojou bránkou a hru chceli preniesť na opačnú polovicu klziska. Zvolenčania odpovedali iba vyhodením puku vysoko nad hraciu plochu, takže sa hra musí prerušiť.
     
    02:00
    Domáci tím chcel teraz útočnú akciu rozohrať od svojej bránky, ale dopustil sa iba zakázaného uvoľnenia. Hrať sa bude znovu pred Tomekom.
     
    01:49
    Máme za sebou atraktívny úvod, ktorý priniesol výborné šance na oboch stranách. Žilinčania prítomní na štadióne môžu byť zatiaľ spokojní.
     
    00:58
    Žilinčania si ale musia dávať veľký pozor v defenzíve. Pri pokuse o vyhodenie puku teraz o čierny predmet prišli, ten sa priamo pred bránku dostal najskôr na Lukáša Juríka a potom aj na ďalšieho hosťujúceho zakončovateľa, ale ani jeden z nich zoči-voči Tomekovi nepochodil.
     
    00:28
    Domáci hráči začali výborne a ihneď sa mohli ujať vedenia! Postarala sa o to bratská dvojica Hunovcov, keď Richard puk po pravej strane dostal do pásma a krížnou prihrávkou na opačnú stranu našiel Roberta, ale Baroš vynikajúco zasiahol.
     
    00:03
    Prvé buly zápasu vyhrali domáci Žilinčania, ktorí dnes hrajú v špeciálnych žltých retrodresoch. Hostia zo Zvolena odohrajú stretnutie v červenej farbe.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Kurali, Leško, Ondruš, Makovský – Novotný, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Konečný, Ježek, Drábek – Drevenák, Valášek, Rehák

    HKm Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Slobod, Fekiač – Puliš, Brabenec, Semorád – Škvaridlo, L. Jurík, Obrdžálek – Klhufek, Mráz, J. Jurík – Zuzin, T. Klíma, Žilka

    Rozhodca: Müllner – Korba, Sěfčík.
     
    Vážení priaznivci hokeja, vítame vás pri sledovaní najvyššej hokejovej súťaže Slovenska, ktorá píše už svoje 43. tohtosezónne pokračovanie. V rámci tohto kola uvidíme aj súboj v Žiline, kam pricestuje Zvolen.

    Žilinskí hokejisti by si v tejto sezóne radi zahrali play-off a ich cieľ zatiaľ vyzerá reálne. Žilinčanom patrí v tabuľke siedma priečka, pričom pred ôsmymi Piešťanmi majú 4-bodový, pred deviatym Martinom 5-bodový a pred poslednou Skalicou až 23-bodový náskok. Vlci v aktuálnej sezóne vyhrali už 20-krát (v štyroch prípadoch po uplynutí riadnej hracej doby) a nazbierali 60 bodov a celkové skóre 104:123. V poslednom dueli sa predstavili na klzisku Skalice, kde triumfovali tesne 3:2.

    Hostia zo Zvolena stále útočia na prvú priečku v tabuľke, avšak na líderské Košice majú už 10-bodovú stratu. Zvolenčania majú na svojom konte rovnako ako tretia Nitra 82 bodov, ale výhodnejšiu pozíciu im zabezpečuje lepšie skóre. To je z pohľadu zvolenských hokejistov skutočne obdivuhodné (155:114), pretože hráči spod Pustého hradu nastrieľali vôbec najviac gólov spomedzi všetkých účastníkov súťaže. Darilo sa im aj v poslednom súťažnom dueli, v ktorom na domácom klzisku zdolali Piešťany hladko 5:2.

    V aktuálnom ročníku pôjde už o piaty vzájomný zápas týchto celkov. Tohtosezónna bilancia zatiaľ vyznieva lepšie pre Žilinu, ktorá zvíťazila až v troch dueloch, Zvolen triumfoval iba raz. Dnes je ale favoritom hosťujúci tím, ktorý by na základe papierových predpokladov mal duel zvládnuť. Prikláňajú sa k tomu aj bookmakeri stávkových kancelárií, ktorí na výhru Zvolenčanov vypísali kurz 2.0, zatiaľ čo na triumf Žilinčanov až 3.1.

    Začiatok zápasu je naplánovaný na 18:00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 17. Brejčák (Zaťko), 54. Handlovský (Škoda, Stupka) – 28. Klhufek (Demiters), 36. Jurík (Klhufek, Mráz), rozh. náj. Klhufek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matej Valášek (ZIL)
    0:1   Pavel Klhufek (ZVO)
    2. série:
    0:1   Lukáš Handlovský (ZIL)
    0:2   Radovan Puliš (ZVO)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Kurali, Leško, Ondruš, Makovský – Novotný, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Konečný, Ježek, Drábek – Drevenák, Valášek, Rehák
    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Pokovič, Demiters, Slobod, Fekiač – Puliš, Brabenec, Semorád – Škvaridlo, L. Jurík, Obrdžálek – Klhufek, Mráz, J. Jurík – Zuzin, T. Klíma, Žilka

    Rozhodčí: Müllner – Korba, Sěfčík
    bahis siteleri