Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
CSKA Moskva
Neděle 31.01.2016, 15:00 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander RADULOV - 2:4
     
    51:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak velký den má dnes ALEXANDER RADULOV, který po třech asistencích dává i svůj první dnešní gól a zvyšuje vedení hostujícího CSKA na dvoubrankové! Nutno ale říci, že velkou chybu si připsal gólman Spartaku Sinjagin, který chtěl puk nejprve rozehrát a tak ho pouze vyrazil před sebe, jenže než to stačil zrealizovat, přihnal se Radulov a jednoduchou střelou zakončil celou tuto akci do prázdné brány! Asistence: Stephane Da Costa.
    Andrej SVĚTLAKOV - 2:3
     
    41:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec to přeci jen přišlo a hosté poprvé v zápase vedou! Opět se ukázala genialita Alexandera Radulova, který zavezl puk za bránu a odtud parádně našel ANDREJE SVĚTLAKOVA, jenže svoji prudkou ránou z první nedal Sinjaginovi žádnou šanci na to, aby zasáhl. Větší část zásluh ale opět jde na vrub Radulova. Asistence: Alexander Radulov.
    Nikita ZAJCEV - 2:2
     
    39:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak toto ale krásně vymyslel Alexander Radulov, který s počkal u kraje kluziště a vyslal nádherný pas napříč celým kluzištěm! Našel přesně hůl čekajícího NIKITU ZAJCEVA, který napřáhl a tvrdou úmmístěnou ranou k tyči využil nedokonalé přesunutí se v podání Sinjagina, který dnes kapituluje podruhé! Asistence: Alexander Radulov.
    Gleb KLIMENKO - 2:1
     
    36:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Fasth za rámeček nedá, protože ten jde asi na jeho vrub! Tvrdou ránu totiž vyslal GLEB KLIMENKO a i díky mírné teči, která se nejspíš udála před Fasthem, puk končí za jeho zády. Jak bylo napsáno, sice byl puk tečován, ale Fasthovi hodně dlouho skákal po výstroji a stejně mu nakonec spadl do brány, takže tady čisté svědomí mít nemůže! Asistence: Charles Genoway.
    Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    20:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny je ale srovnáno, což je velká rána pro domácí! K puku se totiž za bránou dostal hodně aktivní Radulov, který se pokusil po otočce zakončit, Sinjagi měl hodně těžkou práci a puk tak vyrazil pouze před sebe! Tam ale stál připravený ANDREJ SVĚTLAKOV, jenž dotlačil kotouč se štěstím do brány! Asistence: Alexander Radulov, Geoff Platt.
    Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    14:42
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přichází první gól zápasu a hodně překvapivě je to do sítě hostujícího CSKA, které bylo před zápasem favoritem! K velké radosti zaplněné haly totiž obdržel přesný pas od Wellmana SERGEJ ŠMELJOV poslal puk za záda bezmocného gólmana hostů! Krásná a důležitý trefa! Asitence: Casey Wellman, Alexander Mereškin.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 15. Šmeljov (Wellman, Mereškin), 37. Klimenko (Genoway) – 21. Světlakov (Radulov, Platt), 40. Zajcev (Radulov), 42. Světlakov (Radulov), 52. Radulov (Da Costa)


    Spartak Moskva: Sinjagin (Ivannikov) – Valentěnko, Gilroy, Genoway, Korobov, Jermakov, Sorokin, Kirilov – Potapov, Bodrov, Klimenko – Glazačev, Mereškin, Radil – Vasilvej, Wellman, Šmeljov – Voronin, Leščenko, Levickij
    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Blažijevskij, Naumenkov, Pivcakin – Radulov, Světlakov, Platt – Mursak, Da Costa, Kugryšev – Petrov, Andronov, Mamin – Makarov, Ljubimov, Pihlstrom – Kvartalnov

    Rozhodčí: Anisimov, Jeřábek – Zacharenkov, Sivov
    bahis siteleri