Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
CSKA Moskva
Neděle 31.01.2016, 15:00 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je za námi a CSKA nakonec zaslouženě vítězí, protože v poslední třetině domácí celek k ničemu nepustilo a celou ji ovládlo. První gól dal po krásné práci Radulova Světlakov, ten druhý, kterým se skóre jen upravilo, dal pak po chybě Sinjagina sám produktivní ruský útočník, který dnes nebyl k zastavení! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji vám hezký zbytek neděle! (17:29:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Arťjom Voronin – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Kvartalnov – 5 min., bitka).
    Voronin pořádně naložil Kvartalnovovi!
     
    59:35
    Zápas už bude končit, ale my sledujeme další tvrdou bitku před střídačkou obou celků a aspoň z něčeho tak mohou mít domácí fandové radost.
     
    58:46
    Teď se ale CSKA dostalo do útočného pásma a vypadá to, že tam bude chtít zůstat co nejdéle, protože spíše drží puk, než že by se tlačilo do zakončení.
     
    57:54
    Spartak se ale ještě snaží, teď srdnatě bojoval o puk za bránou svého soupeře, ale boj prohrál a Ožiganov poslal kotouč až do středního pásma.
     
    57:02
    Tak přesilovka hostujícího týmu bude končit, využita tak nakonec nebude. Je ale skoro jasné, že to CSKA nebude muset mrzet.
     
    56:06
    CSKA hraje tuto přesilovku spíše v klidu a užívá si to, že nemusí nikam spěchat. Sledujeme tak zdlouhavou kombinaci v okolí modré čáry, která nedovoluje Spartaku uzmout svému soupeři puk.
     
    55:12
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Pavel Valentěnko – 2 min., podražení).
     
    54:07
    Obrovskou dvojšanci měl nakonec domácí tým, který ale obě možnost zahodil! K první střele se dostal Korobov a orazítkoval tyčku za Fasthem! K dorážce se dostal i Mereškin, ale bránu svého soupeře minul!
     
    53:21
    Opět tu byla akce armádního celku, který se dostal až před Sinjagina, ten ale tentokrát byl pozorný a včas sklapl betony proti střele Mursaka!
     
    52:28
    A Spartak má velké problémy s nějako reakcí, protože CSKA je o hodně lepším týmem a domácí celek neví, co má hrát. Vypadá to, že dnešní derby vyhrají hosté.
    Alexander RADULOV - 2:4
     
    51:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak velký den má dnes ALEXANDER RADULOV, který po třech asistencích dává i svůj první dnešní gól a zvyšuje vedení hostujícího CSKA na dvoubrankové! Nutno ale říci, že velkou chybu si připsal gólman Spartaku Sinjagin, který chtěl puk nejprve rozehrát a tak ho pouze vyrazil před sebe, jenže než to stačil zrealizovat, přihnal se Radulov a jednoduchou střelou zakončil celou tuto akci do prázdné brány! Asistence: Stephane Da Costa.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jevgenij Bodrov – 2 min., podražení).
     
    49:45
    Nakonec musel švédský gólman přeci jen na zem, moc práce ale neměl, protože střelu od Genowaye, která se mu moc nepovedla, v pohodě kryl a neměl moc velkou práci.
     
    48:49
    Domácí mají už třetí přesilovku v rychlém sledu, ale zatím jim tyto početní výhody vůbec nejdou. Teď se sice usadili v útočné třetině, Fastha ale zatím nijak neohrozili.
     
    47:54
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., podražení).
     
    47:10
    Radulov už je zpět a opět se hraje 5 na 5. Domácí celek opět odehrál velice špatnou početní výhodu a je tak nad slunce jasné, že si bude muset na další šanci počkat – navíc CSKA je i přes své vedení aktivnějším týmem.
     
    46:11
    Zatím se ale v této přesilovce domácím vůbec nedaří, jako už ostatně v té minulé, nedá se tedy říci, že by se Spartak nějak hnal za vyrovnáním.
     
    45:07
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Alexander Radulov – 2 min., hrubost).
     
    44:55
    Tak strhla se tu další bitka, po které se bude znovu vylučovat, horká ruská krev dnes opravdu vře!
     
    44:23
    Tak přesilovka už se pomalu chýlí ke konci a ozývá se pískot, protože Spartaku se vůbec nepovedla! Domácí se skoro nedostali do útočného pásma a naopak se dost často museli sami bránit jedovatým kontrům hostů.
     
    43:06
    Teď tedy mohou domácí odpovědět, ale zatím se nedokázali usadit v útočném pásmu. Otázkou ale je, jestli se jim to podaří teď, protože CSKA působí velice konsolidovaně.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Andronov – 2 min., podražení).
    Andrej SVĚTLAKOV - 2:3
     
    41:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec to přeci jen přišlo a hosté poprvé v zápase vedou! Opět se ukázala genialita Alexandera Radulova, který zavezl puk za bránu a odtud parádně našel ANDREJE SVĚTLAKOVA, jenže svoji prudkou ránou z první nedal Sinjaginovi žádnou šanci na to, aby zasáhl. Větší část zásluh ale opět jde na vrub Radulova. Asistence: Alexander Radulov.
     
    40:39
    Hosté tak tuto třetinu začali přesilovkou a mají dobrou šanci na to, aby udeřili. Zatím se ale Spartak poctivě brání a vyhazuje puky pryč.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi tedy větší část dnešního zápasu a ani druhá třetina nás určitě nenudila! Hned v jejím úvodu se se štětím prosadil Světlakov, který dorazil puk po akci Radulova za záda zmateného Sinjagina. Přesto Spartak ještě jednou vedl, když se v přesilovce prosadil tečovanou střelou Klimenko. Ani toto vedení ale domácím nevydrželo dlouho a CSKA odpověděl před koncem třetiny zásluhou Zajceva, který využil dobré práce a krásného pasu od Radulova, který dnes hraje velice dobře. Dočkáme se prodloužení nebo se zápas rozsekne už v poslední periodě?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vševolod Sorokin – 2 min., podražení).
     
    39:02
    Po vstřelené brance si něco před svatyní domácích začal vyřizovat Platt a dostává za to osobní trest na deset minut.
    Nikita ZAJCEV - 2:2
     
    39:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak toto ale krásně vymyslel Alexander Radulov, který s počkal u kraje kluziště a vyslal nádherný pas napříč celým kluzištěm! Našel přesně hůl čekajícího NIKITU ZAJCEVA, který napřáhl a tvrdou úmmístěnou ranou k tyči využil nedokonalé přesunutí se v podání Sinjagina, který dnes kapituluje podruhé! Asistence: Alexander Radulov.
     
    38:21
    Hostům se ale zatím ta přesilovka nedaří tak, jak by asi sami chtěli a nedostali se do žádné větší šance, protože Spartak výtečně brání a pravidelně vyhazuje puky.
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vjačeslav Leščenko – 2 min., držení protihráče).
    Gleb KLIMENKO - 2:1
     
    36:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Fasth za rámeček nedá, protože ten jde asi na jeho vrub! Tvrdou ránu totiž vyslal GLEB KLIMENKO a i díky mírné teči, která se nejspíš udála před Fasthem, puk končí za jeho zády. Jak bylo napsáno, sice byl puk tečován, ale Fasthovi hodně dlouho skákal po výstroji a stejně mu nakonec spadl do brány, takže tady čisté svědomí mít nemůže! Asistence: Charles Genoway.
     
    35:43
    Spartak se dostává do velkého tlaku, který nakonec skončil jedovatou střelou z úhlu od Gilroye, ovšem jeho bombu vyrazil levým betonem Švéd Fasth pryč!
     
    34:52
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Igor Makarov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    34:13
    Teď sledujeme hokej, který je tak trochu bez tempa, ale oba celky se snaží to změnit a bojují, co to jde. Ovšem zatím z toho vychází pouze tvrdý boje ve středu ledové plochy.
     
    32:38
    Za velkého pískotu tribun se teď v útočném pásmu usadili hráči hostujícího CSKA, kteří si ale nenávist ochozů nepřipuštějí k tělu a dál vytrvalo tlačí. Ovšem jejich zakončení byla zatím všechna buď nepřesná nebo zablokovaná.
     
    31:29
    Na zem opět musel Sinjagin, který si ale v pohodě poradil a další neškodné nahození CSKA pokryl, takže se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    30:31
    Při dalším pokusu domácího týmu o odpověď se ovšem Spartak vystavil do ofsajdu, takže hra je přerušena a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    29:39
    Ale už opět hraje hostující celek, který se teď natlačil před bránu svého soupeře a div že Da Costova rána bránu o kousek minula, protože vypadala velice nebezpečně.
     
    28:15
    K dobré šanci se ale dostal až Spartak, to když si před bránu najel Glazačev a jeho střelu musel nejistý Fasth chytat nadvakrát, protože poprvé mu velice nebezpečně vypadla!
     
    27:56
    Tlak hostů ale trvá a skoro to vypadá, jako by hráli přesilovku, protože zamkli domácí v jejich pásmu a nahrávají si okolo modré čáry.
     
    27:02
    Ke střele z velkého úhlu se teď dostal hostujíc Andronov, který si velice dobře najel před bránu, ale už byl ve vážně těžké pozic a Sinjagin si s jeho pokusem věděl rady.
     
    26:27
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Maxim Potapov – 4 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michalj Naumenkov – 4 min., hrubost).
     
    26:25
    A máme tu další bitku v tomto vyhecovaném utkání, sudí budou muset znovu vylučovat.
     
    26:12
    A hra se zase přelila před bránu armádního celku, kde ovšem pro Fastha nic nehrozilo, protože finální pas byl nepřesný.
     
    25:01
    Momentálně se přeci jen do zvýšeného tlaku dostalo hostující CSKA, které se ale dostalo do nevýhodné pozice za bránou, odkud Radulov už podobnou "kulišárnu" jako minule vymyslet nedokázal.
     
    23:53
    Teď se hraje vyrovnaný hokej ve středním pásmu a ani jeden z týmů není tak úplně schopen se dostat před bránu svého soka. Uvidíme, jestli si nějaký celek vypracuje další šanci.
     
    22:56
    Po delší době se dostali do tlaku i hráči domácího Spartaku, ovšem ten moc dlouho netrval, protože Genowayovo nahození nebylo přesné a dovolilo tak hostům jít do rychlého kontru.
     
    21:45
    Domácí jsou ale stále trochu zaskočeni, takže CSKA udává tempo hry a snaží se přidat další rychlou trefu! To se ale zatím nedaří.
    Andrej SVĚTLAKOV - 1:1
     
    20:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny je ale srovnáno, což je velká rána pro domácí! K puku se totiž za bránou dostal hodně aktivní Radulov, který se pokusil po otočce zakončit, Sinjagi měl hodně těžkou práci a puk tak vyrazil pouze před sebe! Tam ale stál připravený ANDREJ SVĚTLAKOV, jenž dotlačil kotouč se štěstím do brány! Asistence: Alexander Radulov, Geoff Platt.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou tak první třetinu, která nabídla velice vyrovnaný hokej, ale pouze s jednou gólovou radostí, kterou mohl mít Šmeljov. CSKA ale také mělo své šance a rozhodně to bude zajímavé, protože hokej byl k vidění bez pochyb kvalitní. Dokáže tak velký favorit tohoto derby zápas ještě otočit nebo se dočkáme překvapení?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Spartak už se v závěru třetiny snaží spíše držet puk na svých hokejkách a nedovolit CSKA žádnou šanci, což se zatím domácímu celku daří na jedničku.
     
    18:34
    K další ráně se dostal Platt, který ale bránu netrefil a puk tak skončila až u zadního mantinelu. Tam se ho pokusili domácího vybojovat zpět, ale nakonec ho pouze vyhodili.
     
    17:43
    Hostující celek už hraje v plném počtu a hnal se dopředu, nakonec se ale puk zasekl u pozorného gólmana Spartaku, který ho vyrazil za bránu.
     
    16:35
    Přesilovka se zatím Spartaku moc nedaří a nedostává se do kýženého tlaku, naopak CSKA se výborně brání a vyhazuje puk se železnou pravidelností.
     
    15:40
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Jan Muršak – 2 min., hákování).
    Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    14:42
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přichází první gól zápasu a hodně překvapivě je to do sítě hostujícího CSKA, které bylo před zápasem favoritem! K velké radosti zaplněné haly totiž obdržel přesný pas od Wellmana SERGEJ ŠMELJOV poslal puk za záda bezmocného gólmana hostů! Krásná a důležitý trefa! Asitence: Casey Wellman, Alexander Mereškin.
     
    11:09
    Teď se hnal ze strany na bránu Spartaku Radulov, který ale ideální možnost prováhal a když zakončoval z úhlu, gólman Spartaku ho už dokázal vybruslit.
     
    09:04
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexander Vasiljev – 2 min., hákování).
     
    07:53
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jevgenij Bodrov – 2 min., hrubost + 5 min., bitka + 10 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Nikita Pivcakin – 5 min., bitka + 10 min. osobní trest, bitka).
     
    07:52
    Na ledě se po velice tvrdém zákroku Bodrova, který svého soupeře trefil svým hitem do hlavy, strhla velká mela a sudí budou mít hodně práce, protože o vyloučení se přihlásilo hned několik jedinců.
     
    06:32
    Zatím jsou o něco aktivnější hráči CSKA domácí gólman Sinjagin ale zatím drží a s většinu střel si v naprostém klidu poradil.
     
    04:01
    Teď to zkusil dlouhým nahozením na bránu Fastha Genoway, jeho pokus ale byl v pohodě sebrán švédským gólmanem.
     
    02:05
    Tento zápas je zatím velice tvrdý, ale nevylučuje se, protože zákroky jsou sice těžké, ale čisté. Teď na zemi po těžkém hitu skončil Platt, ale vše bylo v pořádku a hraje se dál.
     
    00:30
    Zápas je tedy už v plném proudu a my zatím sledujeme počáteční oťukávanou, kde ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Navíc všechny žene dopředu zaplněná hala.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Sinjagin (Ivanikov) – Valentěnko, Gilroy, Genoway, Korobov, Jermakov, Sorokin, Kirilov – Poťapov, Bodrov, Klimenko – Glazačev, Mereškin, Radil – Vasilvej, Wellman, Šmeljov – Voronin, Leščenko, Levitskij

    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Blažijevskij, Naumenkov, Pivcakin – Radulov, Světlakov, Platt – Mursak, Da Costa, Kugryšev – Petrov, Andronov, Mamin – Makarov, Ljubimov, Pihlstrom

    Rozhodčí: Anisimov, Jeřábek – Zacharenkov, Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Domácí Spartak má sice velké jméno, ale letos zatím spíš paběrkuje a důkazem toho budiž fakt, že je už fakticky ze hry o play-off, když má až na 11. místě Západní konference ztrátu 11 bodů na osmý Slovan. Stačilo k tomu 71 bodů a skóre 126:157, které moc lichotivé není a jen dokládá, že Spartaku se letošní sezóna moc nepovedla.

    To CSKA má úplně jiné starosti, když soupeří o vítězství v celé základní části KHL! Na čele Západní konference má 121 bodů za 55 zápasů a fenomenální skóre 153:76, které nemá obdoby! Na druhou Jaroslavl má moskevský celek náskok pěti bodů a ještě jeden zápas k dobru, který dnes bude chtít využít k upevnění pozice na čele.
     
    Dobrý den, vítám Vás u velkého zápasu Kontinentální hokejové ligy, konkrétně moskevského derby mezi Spartakem a CSKA!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 15. Šmeljov (Wellman, Mereškin), 37. Klimenko (Genoway) – 21. Světlakov (Radulov, Platt), 40. Zajcev (Radulov), 42. Světlakov (Radulov), 52. Radulov (Da Costa)


    Spartak Moskva: Sinjagin (Ivannikov) – Valentěnko, Gilroy, Genoway, Korobov, Jermakov, Sorokin, Kirilov – Potapov, Bodrov, Klimenko – Glazačev, Mereškin, Radil – Vasilvej, Wellman, Šmeljov – Voronin, Leščenko, Levickij
    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Blažijevskij, Naumenkov, Pivcakin – Radulov, Světlakov, Platt – Mursak, Da Costa, Kugryšev – Petrov, Andronov, Mamin – Makarov, Ljubimov, Pihlstrom – Kvartalnov

    Rozhodčí: Anisimov, Jeřábek – Zacharenkov, Sivov
    bahis siteleri