Trenčín – Košice 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 6:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Skalica – Nitra 2:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Skalica
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 31.01.2016, 17:00 • HANT arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné hokejové zápolenie, v ktorom HK 36 Skalica nestačila na svojho súpera a po výsledku 2:4 si HK Nitra pripíše do tabuľky dôležité tri body. Je len veľmi ťažké predpokladať, či ide skutočne o posledný domáci zápas Skalice v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska. Každopádne, hráči odetí v zelenom sa lúčia s tribúnami.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. V mene portálu Onlajny.eu za pozornosť ďakuje Lukáš Pancurák. (19:14:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Domáci sa naďalej trápia, Skalica už nepochybne rada začuje záverečný hvizd arbitra Lauffa, zdá sa totiž, že pre zelených to môže byť už len horšie a horšie.
     
    59:00
    Už len jedna minúta nás delí od konca tretej tretiny a zároveň zrejme aj od konca samotného zápasu.
     
    58:40
    Domácim prechod stredným pásmom stále nevychádza, Skalica puk pomerne často zabúda za modrou čiarou, čo by sa za takéhoto stavu stavať rozhodne nemalo.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    57:45
    Vráťme sa ale k dianiu na ľadovej ploche. Tam Nitra puk často vyhadzuje do stredného pásma a vyhýba sa tak prerušeniu, uvidíme, či sa ešte Skalica odváži na hru bez brankára.
     
    57:00
    Skalici stále chýba Pašek, ktorý inkasoval zbytočný 10-minútový osobný trest. Skúsený útočník v službách HK 36 by sa na ľad mal vrátiť v absolútnom závere tretej tretiny.
     
    56:50
    Zálešák plánoval potrápiť obranné rady svojho súpera, nič také sa ale nekonalo a skúsený útočník radšej odíde na striedačku.
     
    56:05
    Skalica chcela oklamať obranu súpera, tá ale úmysel domáceho celu prečítala, hru presunula k mantinelu, kde bol puk následne zašliapnutý.
     
    55:45
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    55:40
    Nitra puk zaviezla pred Romančíka a následne odišla na striedačku. Zdá sa, že takéto obrázky budeme vidieť čoraz častejšie.
     
    55:00
    Bezúch sa postaral o krásnu kľučku, domáci útočník zožal potlesk domácich tribún, v obrane totiž poriadne vyškolil Mila. Následná strela gólová nebola.
     
    55:00
    Posledných 5 minút do konca tretej tretiny.
     
    54:10
    Hra sa pomerne často prerušuje, je zaujímavé sledovať nie príliš veľký záujem Nitry o založenie útočnej akcie. Hostia sa v závere tretiny zamerajú na pozorné bránenie.
     
    53:40
    Skalica puk zaviezla pred Valenta, ten puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    52:00
    Tretia tretina plynie zo všetkých troch častí zápasu najpomalšie, to vyhovuje domácim, ktorí majú stále dosť času na to, aby dokázali stav vážnejšie zmeniť.
     
    51:40
    Skalica teraz chybovala v obranných radoch, po prihrávke Macíka prišlo k zaujímavému streleckému zakončeniu z priestoru medzikružia, Romančík napokon puk prikryl na hrudi.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Studenič (Jankovič, Knyazev), 48. Jankovič – 18. Piačka (Kuzma), 24. Slovák, 25. Ručkay, 36. Piačka (Mezei)


    HK Skalica: Romančík – Barák, Reichel, Opalek, J. Novák, Jankovič, Zukal – Ďaloga, Brendl, Mickievics – Pašek, Zálešák, Bezúch – Markulinec, Studenič, Knyazev – Korytko, Lantoš, M. Trenčan
    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Milo, König, Mezei, Podhradský, Kuzma – Slovák, Blackwater, Laliberté – Stloukal, Beca, Macík – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Bajtek, Bene, Piačka

    Rozhodčí: Lauff – Bednár, Bogdaň
    bahis siteleri