Trenčín – Košice 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 6:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Skalica – Nitra 2:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Skalica
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 31.01.2016, 17:00 • HANT arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:30
    Skalica dala gól!
    Hoci si Nitra myslela, že zápas má už pevne vo svojich rukách, ešte to tak vôbec nemusí byť! IVAN JANKOVIČ sa teraz oprel do puku, ktorý skončil v sieti.
    Edmund PIAČKA - 1:4
     
    35:37
    Nitra dala gól!
    Svoj druhý gól v dnešnom zápase pridal EDMUND PIAČKA, išlo pritom o ďalší krásny presný zásah. Piačka si počkal na to, čo urobí Romančík a puk mu následne poslal do vzdialenejšieho rohu. Asistencia: Branislav Mezei.
    Henrich RUČKAY - 1:3
     
    24:12
    Nitra dala gól!
    A pre Skalicu to teraz nevyzerá vôbec dobre. Pri pravej žrdi sa ocitol HENRICH RUČKAY, ktorý sa vrhol po odrazenej strele a puk poľahky usmernil do siete.
    Marek SLOVÁK - 1:2
     
    23:25
    Nitra dala gól!
    Nitra preklopila misky váh na svoju stranu, postaral sa o to MAREK SLOVÁK, ktorý tvrdou strelou švihom z ľavého kruhu na vhadzovanie prepálil Romančíka.
    Edmund PIAČKA - 1:1
     
    17:17
    Nitra dala gól!
    Krásny gól, máme vyrovnané! EDMUND PIAČKA sa postaral o nádherné sólo, ktoré zakončil jednoduchou strelou do horných partií Romančíkovej bránky. Ten nemal nárok na úspešný zákrok. Asistencia: Filip Kuzma.
    Marián STUDENIČ - 1:0
     
    04:14
    Skalica dala gól!
    Skalica sa prekvapivo ujíma vedenia, o gól sa postaral mladý MARIÁN STUDENIČ, ktorý puk nebojácne dotlačil do siete. Asistencie: Ivan Jankovič, Valeri Knyazev.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Studenič (Jankovič, Knyazev), 48. Jankovič – 18. Piačka (Kuzma), 24. Slovák, 25. Ručkay, 36. Piačka (Mezei)


    HK Skalica: Romančík – Barák, Reichel, Opalek, J. Novák, Jankovič, Zukal – Ďaloga, Brendl, Mickievics – Pašek, Zálešák, Bezúch – Markulinec, Studenič, Knyazev – Korytko, Lantoš, M. Trenčan
    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Milo, König, Mezei, Podhradský, Kuzma – Slovák, Blackwater, Laliberté – Stloukal, Beca, Macík – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Bajtek, Bene, Piačka

    Rozhodčí: Lauff – Bednár, Bogdaň
    bahis siteleri