Trenčín – Košice 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 6:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Skalica – Nitra 2:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Skalica
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 31.01.2016, 17:00 • HANT arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:00
    Bezúch sa postaral o krásnu kľučku, domáci útočník zožal potlesk domácich tribún, v obrane totiž poriadne vyškolil Mila. Následná strela gólová nebola.
     
    51:25
    Korytko teraz nemal nervy na Becu a niekoľkými údermi mu naznačil, kto tu je pánom. Nebyť postranného arbitra, mohli sme vidieť pästný súboj.
     
    50:10
    Barák vyslal dobrý stelecký pokus od modrej čiary, puk letel po tvrdej rane príklepom priamo na Valenta, ktorý mal zakrytý výhľad, napriek tomu ale nekapituloval.
     
    48:00
    Búrlivák Pašek sa teraz poriadne hneval na hlavného arbitra a na svoje konto „získal“ 10-minútový osobný trest. Pašek sa nevie upokojiť ani na trestnej lavici, kde do plexiskla nervózne hodil obe svoje rukavice.
     
    48:00
    Dušan Pašek dostal skvelý pas do priestoru medzikružia, tesne pred Valentom ešte puk zachytil, avšak prepáliť už hosťujúceho gólmana nedokázal.
     
    47:55
    V hre môžeme opäť pokračovať, Milam teraz hľadal pred bránkou Laliertého – a aj ho našiel. Laliberté bol ale už tesne pred Romančíkom, prepáliť ho preto nedokázal.
     
    47:50
    Opäť sa upratuje na ľadovej ploche. Je sympatické, že aj napriek pretrvávajúcim problémom v klube sa domáci fanúšikovia dokázali zmobilizovať a neúnavne ženú svoj tím za víťazstvom.
     
    47:30
    Skalica dala gól!
    Hoci si Nitra myslela, že zápas má už pevne vo svojich rukách, ešte to tak vôbec nemusí byť! IVAN JANKOVIČ sa teraz oprel do puku, ktorý skončil v sieti.
     
    47:20
    Na opačnej strane klziska dobrá šanca Markulinca, ten sa ocitol na pravej strane úplne voľný, svojou ranou švihom ale Valenta neprekvapil.
     
    44:00
    Nitra sa dostala do dobrej šance, prišlo tam k strele z priestoru medzikružia, puk napokon zastavila až pravá žrď Romančíkovej svätyne.
     
    43:22
    O gól sa mohol postarať Bezúch, ktorý ukázal, že o hre ma naozaj skvelý prehľad a s pukom sa natlačil pred Valenta, v tomto priestore sa ale Skalica nepresadila.
     
    40:30
    Ďaloga (SKA) – 2 minúty – seknutie.
     
    37:40
    Skalica sa presunula pred Valenta, Zálešák tam vyškolil obranu súpera, puk sí následne hodil na forhend a nechal vyniknúť gólmana Nitry.
     
    36:20
    Podhradský (NIT) – 2 minúty – krosček.
    Edmund PIAČKA - 1:4
     
    35:37
    Nitra dala gól!
    Svoj druhý gól v dnešnom zápase pridal EDMUND PIAČKA, išlo pritom o ďalší krásny presný zásah. Piačka si počkal na to, čo urobí Romančík a puk mu následne poslal do vzdialenejšieho rohu. Asistencia: Branislav Mezei.
     
    32:40
    Zmenila to až Nitra, ktorá sa postarala o rýchly prechod stredným pásmom až do útočnej tretiny, kde preverila pozornosť Romančíka. Ten vytiahol krásny „semafor“.
     
    29:10
    Nádherná akcia Skalice, čo teraz chýbalo tomu, aby puk skončil v sieti? Mickievics sa krásnou šťahovačkou zbavil súpera a vypálil bekhendom, nanešťastie pre domácich len do hrude pozorného Valenta.
     
    28:29
    König (NIT) – 2 minúty – podrazenie.
     
    28:29
    Bezúch pálil od modrej, puk sa ešte odrazil ku Zálešákovi, ktorý posúval na Zukala. Krásna útočná akcia Skalice, gól ale nepriniesla.
     
    27:15
    Valent teraz poriadne zazmätkoval za vlastnou bránkou, ak by v tomto priestore hráč hostí nezaniesol domáceho hokejistu až k mantinelu, pre Nitru to mohlo byť ešte veľmi nepríjemné.
     
    26:40
    Skalica sa ale predsa len dostala do šance, v medzikruží sa chcel do puku oprieť Lantoš, našťastie pre Valenta, strela z hokejky útočníka Skalice napokon neprišla.
    Henrich RUČKAY - 1:3
     
    24:12
    Nitra dala gól!
    A pre Skalicu to teraz nevyzerá vôbec dobre. Pri pravej žrdi sa ocitol HENRICH RUČKAY, ktorý sa vrhol po odrazenej strele a puk poľahky usmernil do siete.
    Marek SLOVÁK - 1:2
     
    23:25
    Nitra dala gól!
    Nitra preklopila misky váh na svoju stranu, postaral sa o to MAREK SLOVÁK, ktorý tvrdou strelou švihom z ľavého kruhu na vhadzovanie prepálil Romančíka.
     
    20:50
    Na druhej strane veľká šanca Kutálka, k tomu sa puk odrazil nevídaným spôsobom, keď mu spoza bránky skočil späť na čepeľ hokejky, Romančíka ale skúsený útočník neprepálil.
     
    18:55
    Valent dnes pomerne často leží vo svojom bránkovisku, respektíve pred ním, gólman Nitry si nie je istý svojimi zákrokmi a opäť takmer kapituloval.
    Edmund PIAČKA - 1:1
     
    17:17
    Nitra dala gól!
    Krásny gól, máme vyrovnané! EDMUND PIAČKA sa postaral o nádherné sólo, ktoré zakončil jednoduchou strelou do horných partií Romančíkovej bránky. Ten nemal nárok na úspešný zákrok. Asistencia: Filip Kuzma.
     
    14:20
    Skalica sa dostala do veľmi dobrej príležitosti! Všetko to odštartoval krásny pas na Mickievicsa, po ktorom nastali pred bránkoviskom Nitry veľké zmätky, ani jeden z domácich puk do siete neposlal.
     
    09:50
    Nitra sa prakticky okamžite usadila pred Romančíkom, ktorý si na svoje konto pripísal niekoľko dôležitých zákrokov, puk za svoj chrbát nepustil.
     
    08:57
    Vylúčenie v tíme domácich, na dve minúty odchádza na lavicu hanby Brendl – hákovanie.
     
    08:40
    Valent sa teraz musel mať na pozore! Prvú strelu totiž vyrazil len pred seba, kde stál ešte jeden z domácich, ten puk do siete nepretlačil.
    Marián STUDENIČ - 1:0
     
    04:14
    Skalica dala gól!
    Skalica sa prekvapivo ujíma vedenia, o gól sa postaral mladý MARIÁN STUDENIČ, ktorý puk nebojácne dotlačil do siete. Asistencie: Ivan Jankovič, Valeri Knyazev.
     
    04:14
    Bol to tretí útok Skalice, ktorému sa podarilo puk prepasírovať za chrbát Valenta, hlavný arbiter si ale nie je istý tým, či hráč nestál v bránkovisku.
     
    04:14
    Ale pozor! Skalici sa síce podarilo skórovať, bude sa ale telefonovať!
     
    02:20
    Bajtek sa teraz nechal obtĺkať za bránkou súpera, pre Nitru pritom vytvoril obrovskú príležitosť, konkrétne sa v dobrej pozícii ocitol osamotený Marek Slovák, ktorý z prvej Romančíka neprekonal.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Studenič (Jankovič, Knyazev), 48. Jankovič – 18. Piačka (Kuzma), 24. Slovák, 25. Ručkay, 36. Piačka (Mezei)


    HK Skalica: Romančík – Barák, Reichel, Opalek, J. Novák, Jankovič, Zukal – Ďaloga, Brendl, Mickievics – Pašek, Zálešák, Bezúch – Markulinec, Studenič, Knyazev – Korytko, Lantoš, M. Trenčan
    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Milo, König, Mezei, Podhradský, Kuzma – Slovák, Blackwater, Laliberté – Stloukal, Beca, Macík – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Bajtek, Bene, Piačka

    Rozhodčí: Lauff – Bednár, Bogdaň
    bahis siteleri