Česko – Srbsko 21:0 (kon.) | Francie – Slovensko 3:15 (kon.)
konec
Francie
3:15 (3:5, 0:5, 0:5)
Slovensko
sk Středa 03.02.2016, 19:30 • ŠH Klokočina v Nitre • Kvalifikace mistrovství světa - muži
     
    S konštatovaním, že Slovensko zvíťazilo v úvodnom kvalifikačnom stretnutí na MS 2016 nad Francúzskom jednoznačne 15:3, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (21:32:28)
     
    SLOVENSKO nadelilo Francúzsku v každej tretine po päť gólov a s prehľadom dokráčalo k prvému triumfu v kvalifikačnom turnaji na MS 2016. Jediné ťažšie okamihy sme prežili v úvode, keď Francúzi v krátkom slede dotiahli z 3:0 na 3:2, druhá a tretia tretina však už boli v znamení slovenskej dominancie. Hetrikom sa blysol Michal Miške, štyrikrát skóroval Martin Kubovič. Peknými zákrokmi sa predviedol slovenský brankár Dominik Turek.

    Najlepším slovenským hráčom je vyhlásený Michal Miške.
     
    Koniec zápasu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 672 divákov.
    59:07 KOMÍNEK - 3:15
     
    59:07
    Slovensko dalo gól!
    Bulko ešte krížnou strelou neuspel, loptička však predsa len skončila v sieti! Kubovič totiž nezištne prihral JÁNOVI KOMÍNKOVI, ktorý už zblízka nezaváhal!
    Asistencia: Martin Kubovič
     
    58:32
    V závere ešte vylúčenie na francúzskej strane, Tobias Weber inkasuje menší trest za hrubosť, Slováci vo výhode presilovej hry.
     
    58:27
    Voľný úder pred bránou Francúzska, Szabo sa po rozohrávke obtočil a spoza chrbta pálil k ľavej žrdi, tú ale tesne minul!
     
    57:37
    Bocquet pálil od stredovej čiary, mieril to síce dobre do horných partií brány, Turekovi však nikto neclonil, a preto náš brankár bez väčších ťažkostí zasiahol.
     
    56:45
    Aktívny Komínek ako náš najvyšší vysunutý hráč, napádal tam rozohrávku francúzskeho celku, avšak neuspel. Momentálne hra v rohu ihriska pri francúzskej bráne.
     
    55:37
    Halperin sa vo francúzskej bráne už rozchytal, teraz vyštartoval proti Gálovej kľučke spoza brány a skrotil loptičku do svojich rúk. Momentálne rozohrávajú Francúzi za vlastnou bránou.
     
    54:07
    Kubovič úplne voľný na osi ihriska, proti nemu bol len Halperin, ktorý reflexívne vyrazil Kubovičovu strelu nad bránu!
     
    53:28
    Bulko osvedčil dobrý prehľad v hre, z ľavej strany vyzval krížne do zakončenia Joščáka, Halperin už bol pri presune na zemi, loptička napokon ale smerovala nad bránu.
    52:21 MIŠKE - 3:14
     
    52:21
    Slovensko dalo gól!
    Krásna akcia Slovákov, tí teraz predviedli učebnicovú florbalovú kombináciu! Kopčák vyviezol loptičku po ľavej strane a posunul na stred Řezaninovi, ktorý už bol sám vo výbornej pozícii. Neulakomil sa, položil si brankára a nezištne vyzval pred odkrytú bránu na ľavej strane MICHALA MIŠKEHO, ktorý nezaváhal a zavŕšil hetrik!
    Asistencia: Lukáš Řezanina
     
    51:47
    Slováci dlhšie kombinovali na súperovej polovici, bola tam naša tretia formácia. K strele sa naši napokon nedostali, Francúzi teraz dobre ubránili predbránkový priestor.
     
    50:01
    Od stredovej čiary vystrelil švihom k pravej žrdi Halás, brankár Halperin bol pozorný a včas stihol zasiahnuť. Stále tak vedieme o desať gólov.
     
    49:38
    Slováci si dobre uvedomujú, že až do nedele ich každý deň čakajú zápasy, preto je vidieť, že už sa za rozhodnutého stavu aj trochu šetria. Tempo hry preto mierne upadlo, skóre sa taktiež dlhšie nemení.
     
    48:10
    Kombinácia na jeden dotyk v podaní prvej francúzskej formácie, po priťuknutí na stred pálil z prvej Peytrignet, Turek sa pekne presunul na čiare, včas sklepol nohy k sebe a parádne zasiahol!
     
    47:26
    Dobrá obranná práca Mareka Bulka, zastavil črtajúci sa únik Mendozzu. Slováci získali loptičku pod svoju kontrolu a vyrážajú dopredu.
     
    46:56
    Nebezpečný okamih aj pred našou bránou, Pechere prebehol až do dobrej streleckej pozície na našej polovici, a strieľal do ľavého horného rohu, Turek vytlačil pravým ramenom do autu!
     
    45:58
    Slováci opäť vyrazili dopredu, Halpherin bol tentoraz pozorný. Tretia tretina je zatiaľ našou exhibíciou, víťaz je dnes jasný, otázkou je počet loptičiek v sieti Francúzska.
    44:36 KOMÍNEK - 3:13
     
    44:36
    Slovensko dalo gól!
    Tak to je gólová spŕška, striedajúci brankár Francúzov Halpherin zatiaľ hlavne loptičky zo siete. JAN KOMÍNEK sa pekne obtočil s loptičkou v strednej vzdialenosti, a rýchlou strelou švihom namieril presne k ľavej žrdi!
    Asistencia: Martin Joščák
    43:33 HALÁS - 3:12
     
    43:33
    Slovensko dalo gól!
    Začína to byť pekná exhibícia slovenského mužstva, vedieme už o deväť gólov! Tomuto gólu predchádzala akcia po ľavej strane, Řezanina po prihrávke od Miškeho ešte strelou zo stredu neuspel, Halpherin však vyrazil len k JOZEFOVI HALÁSOVI, ktorý zblízka napálil do siete!
    Asistencia: Lukáš Řezanina
     
    42:45
    Slováci sa už vydávali do ďalšej veľkej príležitosti, Kubaský však hral so zdvihnutou hokejkou, preto je loptička prisúdená francúzskemu celku.
    41:18 KOMÍNEK - 3:11
     
    41:18
    Slovensko dalo gól!
    Slováci začínajú druhú tretinu vo veľkom štýle! JÁN KOMÍNEK si potiahol loptičku k ľavému mantinelu, a krátkym švihom trafil k bližšej žrdi popod ruku brankára Halpherina!
    Bez asistencie.
     
    40:38
    Slovenská chyba v rozohrávke, Debraux strieľal zo stredu na osi ihriska, loptička aj za prispenia Turkovej ľavej ruky skončila na zadnom mantineli.
     
    40:01
    Zmena na brankárskom poste v tíme Francúzska, Balandrasa nahradil Halpherin.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina priniesla päť presných zásahov v podaní Slovákov, ktorí sa výrazne priblížili k zisku prvých dvoch bodov v kvalifikácii MS 2016. Naši chlapci vedú o sedem gólov, tento zápas by už z rúk pustiť rozhodne nemali. Pri začiatku tretej tretiny sa na vás teším od 20:57.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:28
    Szabo našiel diagonálne cez celú šírku ihriska Gála, ktorý hneď strieľal, Balandras zasahovať nemusel, keďže situáciu vyriešil jeden z obrancov.
     
    38:42
    Francúzi po veľmi dlhej dobe môžu rozohrávať, väčšinu času sa totiž bránia bez loptičky na svojich hokejkách. Slováci si záver tretiny vychutnávajú a čakajú na svoju príležitosť.
     
    37:06
    Řezanina zo stredu na ľavú stranu Miškemu, ten už mal odkrytú bránu, pravdepodobne gólový pokus však zrazil jeden z obrancov!
    36:38 GÁL - 3:10
     
    36:38
    Slovensko dalo gól!
    Padla vytúžená desiatka! Veľká radosť v slovenskom tíme, druhú tretinu sme zatiaľ jednoznačne ovládli. LADISLAV GÁL to skúsil od ľavého mantinelu, Balandras veľa nevidel, až zbadal loptičku vo vlastnej sieti!
    Asistencia: Martin Kubovič
     
    35:37
    Marek Bulko najprv odzbrojil francúzskeho útočníka, aby potom sám nebezpečne vystrelil spoza obrancu, Balandras tečovaný pokus na dvakrát vyrazil do rohu ihriska.
     
    35:21
    Pekné kombinácie v podaní našich, tí už si zápas doslova užívajú. Komínek našiel z otočky na strede Grlického, ten strieľal vo vyloženej pozícii, namieril však nad brvno.
    34:17 SZABO - 3:9
     
    34:17
    Slovensko dalo gól!
    Krásne to tam padá, už atakujeme desiatku loptičiek v sieti Francúzska! ADRIÁN SZABO z košického ATU vypálil od mantinelu, a prekvapil Balandrosa nepríjemnou polovysokou strelou!
    Asistencia: Martin Sikorjak
    33:25 KONEČNÝ - 3:8
     
    33:25
    Slovensko dalo gól!
    Slováci sa po množstve šancí dočkali a skórujú! Martin Grlický sa uvoľnil za súperovou bránou, pekne prihral popri žŕdke do veľkého bránkoviska JAKUBOVI KONEČNÉMU, ktorý napálil nechytateľne do horných partií brány!
    Asistencia: Martin Grlický
     
    32:31
    Guedon sám pred Turekom, mohol sa doslova opýtať slovenského brankára, "kam to chce." Guedon napokon vyslal polovysokú strelu k ľavej žrdi, Turek vymrštil svoju pravú ruku a famózne vyrazil!
     
    31:55
    Francúzi mali chvíľu loptičku pri našej bráne, dopredu sme však veľmi rýchlo išli my! Ladislav Gál z ľavej strany už zakončoval do sčasti odkrytej brány, napálil však len do žrde!
     
    30:46
    Balandras je teraz v permanencii, Kopčák nebezpečne strieľal z väčšej vzdialenosti, bola to tá nepríjemná polovysoká strela k žrdi, ktorú brankári nemajú radi. Balandras stihol pri pravej žrdi vyraziť.
     
    29:48
    Po zámku pred francúzskou bránou vypálil z prvej od ľavého mantinelu Bulko, skúšal to pekne, loptička však napokon minula bránu.
     
    29:11
    Řezanina strieľal takmer od poliacej čiary, Balandras len vyrazil, aby Halás zblízka dorážal do brvna, teraz mali Francúzi šťastie!
     
    28:17
    Řezanina už bol vo výbornej streleckej pozícii, ešte sa to snažil vyšperkovať takým ľahkým oblúčikom na Szaba, ktorý by dával do prázdnej, tesne pred ním zasiahol obranca.
     
    27:37
    Francúzov doslova dusíme pred ich bránou, Gál od pravého mantinelu dával pod seba na stred Sikorjakovi, ten pálil z prvej po zemi, Balandras takou futbalovou robinzonádou zasiahol pri svojej ľavej žrdi.
     
    26:21
    Reguly z Nižnej vysielal od ľavého mantinelu takú strieľanú prihrávku pred bránu, loptička poskakovala pri pravej žrdi, Balandras ju napokon vytlačil vedľa svojej svätyne.
     
    25:33
    Slováci chcú už zápas definitívne zlomiť vo svoj prospech, opäť nebezpečne zaútočili, Halásovu strelu však vykryl pozorný Balandras, zatiaľ najlepší muž vo francúzskom tíme.
     
    23:10
    Francúzski reprezentanti si vypýtali oddychový čas.
    23:10 KUBOVIČ - 3:6
     
    23:10
    Slovensko dalo gól!
    Do poloodkrytej brány skóroval TOMÁŠ REGULY, ktorému gól naservíroval Peter Nehila.
    Asistencia: Peter Nehila
     
    22:48
    Slováci bojujú o útočné pásmo.
    22:30 KUBOVIČ - 3:6
     
    22:30
    Slovensko dalo gól!
    Nádhera, toto bola ukážka krásnej florbalovej akcie v podaní Slovákov! Gál sa pri ľavom mantineli obtočil okolo obrancu, a mal oči akoby aj vzadu, keď z ťažkej pozície prihral krížne na MARTINA KUBOVIČA, ktorý už napálil popri presúvajúcom sa brankárovi k pravej žrdi!
    Asistencia: Ladislav Gál
     
    21:16
    Pozor na Francúzov! Weber v samostatnom úniku, už druhý raz dnes šiel sám na bránu, a opäť ho vychytal mrštný Turek, ktorý zasiahol na bránkovej čiare!
     
    20:49
    Slovensko pokračuje v nápore z úvodnej časti, Komačka strieľal z polovice ihriska spoza tela, Balandras stihol včas vyraziť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá časť hry priniesla krásnu osemgólovú prestrelku, po ktorej odchádzajú do šatní spokojnejší Slováci. Tí sú síce produktívni v ofenzíve a strelili päť gólov, musia si dať však pozor vzadu, kde nechávajú brankára Tureka často osamoteného proti príležitostiam Francúzov. Druhá tretina začne približne o 20:15.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:37
    Ešte v závere tretiny aktivita Slovákov, Gálova strela z pravej strany bola zrazená nad bránu, stále však ostávame v držaní loptičky.
    18:20 MIŠKE - 3:5
     
    18:20
    Slovensko dalo gól!
    Krásna akcia našich florbalistov, to bola rýchla odpoveď! Řezanina zo stredu ešte priťukol loptičku naľavo MICHALOVI MIŠKEMU, ktorý vystrelil popri presúvajúcom sa brankárovi!
    Asistencia: Lukáš Řezanina
    18:12 ANDERMATT - 3:4
     
    18:12
    Francúzsko práve dalo gól!
    Tak to je nepríjemné, inkasujeme v oslabení! Weber prihral na stred JEROMEOVI ANDERMATTOVI, ktorý z prvej prekonal Tureka!
    Asistencia: Tobias Weber
     
    17:32
    Reguly mohol paradoxne v oslabení skórovať, využil chybu vo francúzskej rozohrávke a vyštartoval dopredu, Balandras sa mu vrhol pod nohy a krásnym zákrokom loptičku vyrazil do rohu ihriska.
     
    17:25
    Uvidíme prvú presilovku, zahrajú si ju Francúzi. Vylúčený je Ladislav Gál za nedovolenú vzdialenosť.
     
    17:13
    Weber najprv potiahol ofenzívnu akciu Francúzov, aby potom o loptičku prišiel, aby mohli ísť vpred naši hráči. Reguly však strieľal nepresne, z rohu budú rozohrávať francúzski florbalisti.
    16:15 KUBOVIČ - 2:4
     
    16:15
    Slovensko dalo gól!
    Góly padajú ako na bežiacom páse, teraz našťastie už na strane Slovenska! MARTIN KUBOVIČ si vyšiel stredom ihriska, krásne vystrelil a Balandras bol na jeho pokus prikrátky! Kubovič tým završuje svoj hetrik.
    Asistencia: Ladislav Gál
    14:56 KOPČÁK - 2:3
     
    14:56
    Francúzsko práve dalo gól!
    Tak, ukazuje sa, že florbal je naozaj krásna hra, z trojgólového rozdielu je zrazu jednogólový...škoda však, že je to proti nášmu mužstvu. Weber nastreľoval loptičku z rohu ihriska a obranca TOMÁŠ KOPČÁK si ju tam nešťastne zrazil do vlastnej brány, Turek bol bezmocný!
    Bez asistencie.
    14:37 DEBRAUX - 1:3
     
    14:37
    Francúzsko práve dalo gól!
    Tak Francúzi sa predsa len dočkali, v obrane sme hrali veľmi laxne a výsledkom je inkasovaný gól! Pri tomto striedaní sme naozaj vzadu prepadli, prvú strelu z pravej strany ešte Turek vyrazil, k dorážke sa však dostal JOSELIN DEBRAUX a bekhendom prepálil Tureka pomedzi nohy!
    Bez asistencie.
     
    13:51
    Perfektný Turek, išlo naňho tretia priama strela, jeden z útočníkov strieľal od ľavého mantinelu, Dominik na loptičku videl a s prehľadom ju pokryl.
     
    13:14
    Po dlhšej dobe sa bude hrať pred našou bránou. Komačka totiž v rohu fauloval Mendozzu, tak uvidíme, že florbalisti Galského kohúta vymyslia pred Turekom niečo zaujímavé.
    12:21 KUBOVIČ - 0:3
     
    12:21
    Slovensko dalo gól!
    Teraz to už vyšlo! Slováci držali Francúzov pred ich bránou a vedú už rozdielom triedy. MARTIN KUBOVIČ predviedol peknú individuálnu akciu, vyšiel si po pravej strane, pohral sa s brankárom a z ostrého uhla zakončil do siete!
    Asistencia: Ladislav Gál
     
    12:05
    Obrovská šanca Slovákov! Gál si chrbtom k bráne postrážil loptičku, priťukol napravo Kubovičovi, ktorého strelu do odkrytej brány vyrazil Balandras!
     
    11:39
    Výborná práca Nehilu, za bránou súpera vybojoval loptičku a už sa z rohu dral pred bránu do zakončenia, Balandras sa mu pekne vrhol pod nohy a stihol loptičku vyraziť.
     
    10:18
    Pekná akcia našej prvej päťky, Řezanina vyslal krížnu prihrávku Komačkovi, ten vystrelil z prvej po zemi, Balandras sa pekne presunul a kryl loptičku medzi nohami.
     
    09:56
    Dominik Turek to v našej bráne nemá ľahké, loptičku mal v ruke prakticky len dvakrát. Teraz však umne zasiahol, keď vyrazil nastrelenie loptičky z nepríjemného priestoru v rohu ihriska.
     
    08:46
    Balandras výborne čítal hru, brankár Francúzov vybehol ďaleko z veľkého bránkoviska a snažil sa vystúpiť proti Nehilovi, nasledovala pomerne tvrdá zrážka a voľný úder pre Francúzov.
     
    08:17
    Pred francúzskou bránou sa to teraz neskutočne melie. Kubaský najprv neuspel po odraze loptičky od zadného mantinelu, aby potom strelec prvého gólu Kubovič vystrelil do žrde! Brankár sa len nechápavo obzeral dúfajúc, že loptička minie jeho bránu.
     
    07:55
    Ďalšia obrovská šanca Slovenska, Reguly pálil po krížnej prihrávke z ľavej strany, Balandras už bol bezmocný na zemi, Reguly však namieril tesne nad!
    06:55 MIŠKE - 0:2
     
    06:55
    Slovensko dalo gól!
    ,,Nedáš-dostaneš" v praxi, Francúzi najprv nepremenili výbornú šancu, aby teraz inkasovali! Rozohrávali sme voľný úder, Joščák vypálil z pravej strany nepresne, loptička sa však od zadného mantinelu odrazila pre brankára tak nešťastne, že MICHAL MIŠKE pri ľavej žŕdke s prehľadom trafil do odkryte brány!
    Asistencia: Martin Joščák
    06:44
     
    06:44
    Obrovská príležitosť pre Francúzsko! Weber využil chybu v našej obrane, sám sa rútil na bránu, potiahol si loptičku na ľavú stranu, Turek sa skvele roztiahol na čiare a práve odtiaľ loptičku vyrazil!
     
    06:12
    Rovnako zaujímavo to skúšal od polovice ihriska aj obranca Komačka, mieril pekne k ľavej žrdi, Balandras je však pozorný a opäť stihol zasiahnuť.
     
    05:15
    Ladislav Gál sa pekne obtočil s loptičkou pri pravom mantineli, a ešte krajšie exportne vypálil do bližšieho horného rohu, Balandras mal ťažkú pozíciu, vymrštil však ľavú ruku a loptičku stihol vyraziť!
     
    04:38
    Obraz hry zatiaľ podľa očakávania, potvrdzujeme rolu papierového favorita a na ihrisku zatiaľ dominujeme. Potrebujeme ešte dva – tri góly do súperovej siete, aby sme zápas úplne ovládli.
     
    03:52
    Takmer musel zasahovať aj brankár Turek, ešte pred ním však loptičku zastavil vlastným telom Komačka. Miške šiel do protiútoku, Řezaninovi však na stred neprihral presne.
     
    03:17
    Pokračujeme v aktivite, Miške to z ľavej strany skúšal krížne na Halása, ktorý by už zakončoval vo výbornej pozícii, tesne pred ním loptičku odpálil do autu jeden z obrancov.
    02:33 KUBOVIČ - 0:1
     
    02:33
    Slovensko dalo gól!
    Veľmi rýchlo sa ujímame vedenia, hneď sa bude hrať o niečo ľahšie! Francúzov sme zavreli pred ich bránou a výsledkom boli dve štandardky. Po tej druhej vypálil priamo z rozohrávky na pravej strane MARTIN KUBOVIČ, čím zrejme zaskočil nepripraveného Balandrasa, ktorému loptička po zemi preskákala do siete!
    Bez asistencie.
     
    01:48
    Obranca Marek Bulko skúsil svoju typickú strelu spoza tela, vyskúšal šťastie z polovice ihriska, Balandras bol ale pozorný, strelu videl a loptičku na dvakrát skrotil.
     
    00:44
    Pri loptičke bola naša prvá formácia, Miške sa dvakrát po ľavom krídle dopredu nepredral, Francúzi bránia pevne zomknutí pred vlastným brankárom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Dobrý večer prajem všetkým florbalovým priaznivcom! Začína sa kvalifikácia na MS 2016, kde by Slovensko nemalo a nechcelo chýbať. Oboch dnešných súperov už máme na hracej ploche, Slováci v červeno-modrej farebnej kombinácii, hostia v bielom. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    Francúzsko: Balandras (Halpherin) – Rivoire, Ferrari, Andermatt, Peytrignet, Bocquet, Bondue, Bottazzi – Debraux, Mendozza, Guedon – van Niedervelde, Zufferey, Weber – Muller, C. Henry, Y. Henry – Pechere, Brandouy

    Slovensko: Turek (Mazák) – Komačka, Kopčák, Bulko, Joščák, Sikorjak, Szabo – Miške, Řezanina, Halás – Reguly, Grlický, Nehila – Kubovič, Kubaský, Gál – Konečný, Komínek

    Rozhodca: Burek, Czarnecki (obaja Poľsko).
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vítame vás pri začiatku kvalifikácie na MS 2016 vo florbale. Slovenskí reprezentanti na domácom kvalifikačnom turnaji zabojujú o postup do Lotyšska, pričom papierovo patria medzi favoritov. Kvalifikáciu štartujú súbojom s Francúzskom.

    Slováci sú v rebríčku IFF na peknej 9. priečke, Francúzsko je až 25. Slováci by teda prvý zápas mali s prehľadom zvládnuť, florbal je však nevyspytateľná hra, ktorá môže priniesť aj veľké prekvapenia.

    Slovensko sa po Francúzoch stretne ešte s Islandom (bez rankingu), Belgickom (24. v rankingu), Švédskom (1.) a Ruskom (11.). Zo skupiny postupujú prví dvaja, zo štyroch európskych skupín navyše idú ďalej aj dva najúspešnejšie tímy z tretích miest. Dá sa očakávať, že rozhodujúcu bitku o istotu na druhom postupovom mieste zvedú naši s Rusmi, Švédi totiž skupinu s najväčšou pravdepodobnosťou ako elitný svetový tím vyhrajú.

    Nominácia Slovenska znie nasledovne:
    Brankári: Rastislav Mazák (Panthers Praha, CZE), Dominik Turek (ATU Košice)
    Obrancovia: Václav Komačka (FBC Ostrava, CZE), Marek Bulko (Nová Dubnica/1. FBC Trenčín), Martin Joščák, Martin Sikorjak (obaja Prešov), Jakub Konečný, Tomáš Kopčák (obaja Florko Košice), Adrián Szabo (ATU Košice)
    Útočníci: Michal Dudovič, Jozef Halás (obaja ATU Košice), Martin Grlický, Michal Miške (Žilina), Ladislav Gál (Vítkovice, CZE), Jan Komínek (Prešov), Oliver Kubaský (Záhorská Bystrica), Martin Kubovič (Tatran Střešovice, CZE), Peter Nehila (Hurikán Bratislava), Tomáš Reguly (Nižná), Lukáš Řezanina (Vítkovice, CZE)

    Naši chlapci by mali do turnaja vstúpiť víťazne, veríme, že sa v úvode dobre chytia a snáď si aj schuti zastrieľajú. My vám dianie na palubovke priblížime v priamom prenose v stredu od 19:30.
     
    Pred zápasom vám exkluzívne prinášame vyjadrenia obrancu Slovenska Mareka Bulka, kmeňového hráča 1. FBC Trenčín, ktorý v súčasnosti hosťuje v Novej Dubnici.

    Slováci sa už tešia na vystúpenie pred domácimi fanúšikmi, ktorých budú chcieť potešiť postupom na záverečný turnaj MS. "Každý z nás je plný očakávania. Veľmi sa tešíme na prvý zápas a takisto na celý turnaj. Máme vytvorené výborné podmienky, takže preto je aj atmosféra skvelá. Vytvorili sme dobrý kolektív, ktorý ide spoločne za jednoznačným cieľom, a síce postupom na MS do Rigy," povedal Bulko. Slováci sú pri pohľade na rebríček IFF papierovým favoritom a Francúzov by v prvom zápase mali zdolať. "Osobne som Francúzov ešte hrať nevidel, ide však o veľkú a produktívnu krajinu. Náš súper bude určite ťažkým protivníkom, keďže ide o prvý duel kvalifikácie. Musíme potvrdiť úlohu favorita, zdolať súpera a pripraviť sa tak na ďalšie zápasy," pokračoval 23-ročný obranca. Slovenskí reprezentanti majú pestrý a vyvážený predzápasový program. "Od nedele sa nachádzame na zraze, bývame v pokojnom prostredí v penzióne neďaleko od Nitry. Denne máme dva tréningy a voľný čas trávime buď spoločne, alebo na izbách. Pred zápasom by sme mali ešte absolvovať ranný tréning," uzavrel M. Bulko exkluzívne pre www.onlajny.eu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.

    Tánička

    Branky a nahrávky: 15. Debraux, 15. Kopčák (vla.), 19. Andermatt (Weber) – 3. Kubovič, 7. Miške (Joščák), 13. Kubovič (Gál), 17. Kubovič (Gál), 19. Miške (Řezanina), 23. Kubovič (Gál), 24. Reguly (Nehila), 34. Konečný (Grlický), 35. Szabo (Sikorjak), 37. Gál (Kubovič), 42. Komínek, 44. Halás (Řezanina), 45. Komínek (Joščák), 53. Miške (Řezanina), 60. Komínek (Kubovič)


    Francie: Balandras (41. Halperin) – Rivoire, Ferrari, Andermatt, Peytrignet, Bocquet, Bondue, Bottazzi – Debraux, Mendozza, Guedon – van Niedervelde, Zufferey, Weber – Muller, C. Henry, Y. Henry – Pechere, Brandouy
    Slovensko: Turek (Mazák) – Komačka, Kopčák, Bulko, Joščák, Sikorjak, Szabo – Miške, Řezanina, Halás – Reguly, Grlický, Nehila – Kubovič, Kubaský, Gál – Konečný, Komínek

    Rozhodčí: Burek, Czarnecki (obaja Poľsko)

    Diváci: 672
    bahis siteleri