Slovinsko – Portugalsko 2:6 (kon.) | Maďarsko – Ukrajina 3:6 (kon.)
konec
Maďarsko
3:6 (1:2)
Ukrajina
Čtvrtek 04.02.2016, 21:00 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
    Souboj o zlatou kopačku EURO 2016. Vedoucí hráč mimo hru.

     
    Ukrajina krátce po přestávce vstřelila třetí gól, o který se postaral Denys Ovsjannikov, na jeho trefu ale dokázal odpověď János Trecsényi a drama pokračovalo. Maďarsko prohrávalo znovu pouze o jednu branku, jenže vzápětí vstřelil čtvrtý gól Mykola Grycyna, zatímco na nádhernou branku v podání Pétera Drótha zareagoval po krásné kombinaci Dmytro Bondar. Poslední dva jmenovaní hráči vstřelili během zápasu dva góly a Ukrajina vedla 5:3. Na tohle vedení už Maďaři zareagovat nedokázali a naopak ještě inkasovali, když se zapsal mezi střelce nádhernou střelou po rozehrání rohového kopu Jevžen Valenko. Maďarsko stejně jako Slovinsko na letošním turnaji končí, zatímco Portugalsko a Ukrajina slaví postup do čtvrtfinále a čeká je souboj o první místo ve skupinách. Konečný výsledek. Maďarsko 3 Ukrajina 6. (22:59:20)
    Maďaři loučící se s turnajem a svými fantastickými fanoušky.

     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Dávid to ještě zkusil z dálky, brankář Ivanjak si ale s jeho střelou hravě poradil.
     
    39:29
    Rábl napřáhl ve středu útočné poloviny ke střele, která byla sražena za levou postranní čáru. Maďarsko zůstane u míče.
     
    39:00
    Místní hlasatel ohlásil posledních 60 sekund.
     
    38:37
    Valenko se dostal ke střele, jeho pokus ale zamířil nad.
     
    38:00
    Do konce zápasu zbývají odehrát 2 minuty.
     
    36:30
    Sledujeme nádherné utkání, ve kterém už jsme viděli devět gólů!
    35:32 Jevžen VALENKO - 3:6
     
    35:32
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    JEVŽEN VALENKO se prosazuje po rohovém kopu nádhernou střelou a zvyšuje na 6:3!! Jevžen Valenko po rozehrání rohového kopu napřáhl k úžasné střele, kterou vymetl přesně levý horní roh brány.
     
    34:20
    Žlutou kartu dostává Dróth (Maďarsko).
    34:01 Dmytro BONDAR - 3:5
     
    34:01
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    DMYTRO BONDAR střílí gól a Ukrajina vede 5:3!! Serhij Žurba na pravém křídle přihrávkou z ostrého úhlu našel před bránou nabíhajícího Dmytra Bondara, který placírkou umístil míč přesně k pravé tyči do protipohybu brankáře Tótha. Asistence: Dmytro Žurba.
     
    33:38
    Žurba z pravého křídla napřáhl ke střele, kterou brankář Tóth vyrazil, a následná dorážka Dmytra Sorokina orazítkovala levou tyč!
    33:10 Zoltán DRÓTH - 3:4
     
    33:10
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    PÉTER DRÓTH se postaral o nejhezčí gól dosavadního průběhu turnaje a snižuje na 4:3!! Ádam Hosszú dlouhým pasem našel před bránou Pétera Drótha, který si míč ve vzduchu prvním dotykem zpracoval a tím druhým ho z otočky poslal přesně k levé tyči. Asistence: Ádám Hosszú.
     
    32:58
    Rábl nastřelil míč z pravé strany před bránu, jeho pokus byl ale zablokován a žádný z jeho spoluhráčů se nedostal k jeho tečování.

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Dróth, 30. Trencsényi, 34. Dróth (Hosszú) – 2. D. Sorokin, 7. Bondar (Ivanjak), 25. Ovsjannikov, 30. Mykola Grycyna (Koval), 35. Bondar (Žurba), 36. Valenko

    Karty:   28. Németh (HUN), 30. Gál (HUN), 35. Dróth (HUN) – 12. O. Sorokin (UKR)


    Maďarsko: Tóth – Klacsák, Németh, Harnisch, Dróth – Tihanyi (GK), Öreglaki, Dávid, Trencsényi (C), Horváth, Gál, Szeghy, Rábl, Hosszú. Trenér: Sito Rivera (ESP)
    Ukrajina: Ivanjak (C) – Bondar, D. Sorokin, Žurba, Ovsjannikov – Lytvyněnko (GK), Valenko, Koval, Mychajlo Grycyna, Mykola Grycyna, Razuvanov, Rogačov, O. Sorokin, Fetko. Oleksandr Kosenko (UKR).

    Rozhodčí: Gerald Bauernfeind (AUT) – Eduardo Fernandes Coelho (POR). Třetí rozhodčí: Alessandro Malfer (ITA). Časoměřič: Admir Zahovič (SVN)
    bahis siteleri