Slovinsko – Portugalsko 2:6 (kon.) | Maďarsko – Ukrajina 3:6 (kon.)
konec
Maďarsko
3:6 (1:2)
Ukrajina
Čtvrtek 04.02.2016, 21:00 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
    35:32 Jevžen VALENKO - 3:6
     
    35:32
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    JEVŽEN VALENKO se prosazuje po rohovém kopu nádhernou střelou a zvyšuje na 6:3!! Jevžen Valenko po rozehrání rohového kopu napřáhl k úžasné střele, kterou vymetl přesně levý horní roh brány.
     
    34:20
    Žlutou kartu dostává Dróth (Maďarsko).
    34:01 Dmytro BONDAR - 3:5
     
    34:01
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    DMYTRO BONDAR střílí gól a Ukrajina vede 5:3!! Serhij Žurba na pravém křídle přihrávkou z ostrého úhlu našel před bránou nabíhajícího Dmytra Bondara, který placírkou umístil míč přesně k pravé tyči do protipohybu brankáře Tótha. Asistence: Dmytro Žurba.
     
    33:38
    Žurba z pravého křídla napřáhl ke střele, kterou brankář Tóth vyrazil, a následná dorážka Dmytra Sorokina orazítkovala levou tyč!
    33:10 Zoltán DRÓTH - 3:4
     
    33:10
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    PÉTER DRÓTH se postaral o nejhezčí gól dosavadního průběhu turnaje a snižuje na 4:3!! Ádam Hosszú dlouhým pasem našel před bránou Pétera Drótha, který si míč ve vzduchu prvním dotykem zpracoval a tím druhým ho z otočky poslal přesně k levé tyči. Asistence: Ádám Hosszú.
    29:29 Mykola GRYCYNA - 2:4
     
    29:29
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    MYKOLA GRYCYNA se prosazuje po bleskově sehrané akci a Ukrajina potřetí v zápase vede o dvě branky!! Sergij Koval po rychlém rozehrání autu našel na vzdálenější pravé tyči osamoceného Mykolu Grycynu, který míč z blízkosti uklidil do prázdné brány. Asistence: Sergij Koval.
     
    29:23
    Žlutou kartu dostává Gál (Maďarsko).
    29:04 János TRENCSÉNYI - 2:3
     
    29:04
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Kapitán JÁNOS TRECSÉNYI snižuje na 2:3 z pohledu Maďarska, které prohrává opět pouze o gól!! Zoltán Dróth napřáhl ve středu útočné poloviny ke tvrdé střele, kterou brankář Ivanjak vyrazil pouze k Jánosovi Trecsényimu, a ten míč poslal bodlem z dorážky ke vzdálenější levé tyči.
     
    28:29
    Dróth parádně posunul míč na Hosszúa, který se protáhl mezi dvěma protihráči do zakončení a jeho následná přízemní střela orazítkovala levou tyč!
     
    27:30
    Žlutou kartu dostává Németh (Maďarsko).
     
    26:45
    Rábl napřáhl na pravém křídle levačkou k nádherné střele, která ještě byla tečována, a orazítkovala pravou tyč!
     
    26:22
    Brankář Tóth vyhodil míč před bránu na Drótha, který ho skvěle a chytře prodloužil hlavou za sebe a těsně vedle pravé tyče!
     
    25:45
    Hosszú se snažil nastřelený míč před bránu usměrnit na bránu a podařilo se mu to, jenže za ním stál ještě jeden z hráčů Ukrajiny, který míč odvrátil na rohový kop!
    24:44 OVSJANNIKOV - 1:3
     
    24:44
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    DENYS OVSJANNIKOV střílí gól a vrací Ukrajině zpět dvoubrankové vedení!! Dmytro Bondar na pravém křídle vybojoval v blízkosti půlící čáry míč a poté napřáhl k jedovaté střele, kterou brankář Tóth vyrazil pouze k dobíhajícímu Denysovi Ovsjannikovi, a ten poslal míč přízemní střelou mezi jeho nohama přesně ke vzdálenější pravé tyči.
     
    20:56
    Žurba napřáhl před bránou k nádhernému pohotovému voleji, jeho střelu z blízkosti ale dokázal brankář Tóth vyrazit!
     
    19:17
    Richárd Dávid se z ničeho nic ocitl u pravé tyče ve velké šanci, jeho tvrdou střelou bez přípravy ale zneškodnil fantastický brankář a kapitán Ukrajiny Ivanjak!
     
    17:49
    Rábl zády k bráně a pod tlakem dvou protihráčů nabyl na střelu Horváthovi, který na pravé straně z první napřáhl k přízemní střele, ta ale směřovala pouze doprostřed brány, kde ji brankář Ivanjak vyrazil!
     
    17:22
    Razuvanov napálil míč k pravé tyči a málem vstřelil gól, tomu ale zabránil jeho vlastní spoluhráč! Od Fetka se míč odrazil mimo.
     
    15:34
    Žurba se po krásném přenesení hry na levou stranu dostal ke střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, brankář Tóth ji ale vyrazil mimo!
     
    11:58
    Žlutou kartu dostává O. Sorokin (Ukrajina).
     
    10:08
    Dmytro Bondar se ocitl na levé straně u postranní čáry úplně sám, než ale stačil zakončit, tak proti němu rychle vyběhl z brány brankář Tóth a jeho následnou střelu vyrazil!
     
    09:01
    Ukrajina po levém křídle prošla obrannou Maďarů jako nůž máslem a míč po nádherné a rychle sehrané kombinaci zamířil vedle levé tyče prázdné brány!
    07:11 Zoltán DRÓTH - 1:2
     
    07:11
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH střílí gól a vrací Maďarsko zpět do utkání!! K Zoltánovi Dróthovi se u levé tyče šťastně odrazil míč a poté nádhernou střelou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány.
    06:47 Dmytro BONDAR - 0:2
     
    06:47
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    DMYTRO BONDAR střílí nádherný gól a posílá Ukrajinu do dvoubrankového vedení!! Brankář Jevžen Ivanjak vyhodil míč na Dmytra Bondara, který si ho zády k bráně zpracoval na prsa a poté nádherným lobem z otočky překonal bezmocného brankáře Tótha. Asistence: Jevžen Ivanjak.
     
    04:55
    Střela z volného trestného kopu sice byla zablokována, míč se ale odrazil k Némethovi, který ho nesobecky předložil Ráblovi, a ten mohl uklízet míč z blízkosti do prázdné brány, jenže trefil pouze levou tyč!
     
    03:27
    Mykola Grycyna si na pravém křídle zpracoval míč a poté napřáhl k přízemní střele, která směřovala k bližší pravé tyči, Tóth ale vytáhl další skvělý zákrok a levou nohou míč vyrazil!
     
    02:48
    Valenko se dostal po nádherné kombinaci před bránou do zakončení a jeho následná přízemní střela směřující k levé tyči byla sražena těsně mimo!
     
    02:12
    Bondar na levém křídle unikl soupeřům a poté levačkou napřáhl ke tvrdé střele, která směřovala do levého horního rohu brány, brankář Tóth ji ale skvělým zákrokem vyrazil!
    01:16 Dmytro SOROKIN - 0:1
     
    01:16
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    DMYTRO SOROKIN využívá obrovské chyby Maďarů a posílá Ukrajinu do brzkého vedení!! Dmytro Sorokin před bránou obral o míč jednoho z Maďarů a poté ho mezi nohama Tótha poslal do brány.

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Dróth, 30. Trencsényi, 34. Dróth (Hosszú) – 2. D. Sorokin, 7. Bondar (Ivanjak), 25. Ovsjannikov, 30. Mykola Grycyna (Koval), 35. Bondar (Žurba), 36. Valenko

    Karty:   28. Németh (HUN), 30. Gál (HUN), 35. Dróth (HUN) – 12. O. Sorokin (UKR)


    Maďarsko: Tóth – Klacsák, Németh, Harnisch, Dróth – Tihanyi (GK), Öreglaki, Dávid, Trencsényi (C), Horváth, Gál, Szeghy, Rábl, Hosszú. Trenér: Sito Rivera (ESP)
    Ukrajina: Ivanjak (C) – Bondar, D. Sorokin, Žurba, Ovsjannikov – Lytvyněnko (GK), Valenko, Koval, Mychajlo Grycyna, Mykola Grycyna, Razuvanov, Rogačov, O. Sorokin, Fetko. Oleksandr Kosenko (UKR).

    Rozhodčí: Gerald Bauernfeind (AUT) – Eduardo Fernandes Coelho (POR). Třetí rozhodčí: Alessandro Malfer (ITA). Časoměřič: Admir Zahovič (SVN)
    bahis siteleri