Vsetín – Opava 7:0 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 3:5 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 1:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 4:3 (2:0 po s.n.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:3 (kon.)
Třinec – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Slavia – Liberec 4:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 04.02.2016, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    59:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté nejspíše potvrzují dnešní vítězství. JAN MATIÁŠEK se ujal puku ve středním pásmu, přejel útočnou modrou a bez problému trefil odkrytou klec, čímž pojistil svému týmu tři body. Bez asistence.
     
    32:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté proměňují i další přesilovou hru, čímž opět odskakují svému soupeři. Kombinace Plzně vyústila střelou Přikryla, kterou Jiroušek vyrazil jen do strany, kde měl lehkou práci MARTIN LANG. Ten ze své pozice trefoval prázdnou branku. Asistence: Filip Přikryl, Kamil Hajšman.
     
    26:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Domácí si na konci oslabení nepočínali nijak ustrašeně, což se vyplatilo. Puku se ujal JAN KVAPIL, ujel hostující obraně a střelou do horní poloviny brány opět vynuloval náskok soupeře. Bez asistence.
     
    24:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuplynulo mnoho času a hosté mají zpět své vedení. Kaňák poslal RADKA MUŽÍKA do přečíslení 2 na 1. Druhý jmenovaný naznačil přihrávku a přesně se trefil nad rameno bezmocného Jirouška. Asistence: Nicholas Kaňák.
     
    22:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí hned v úvodu druhé třetiny inkasují. Střela jednoho z plzeňských hráčů se od domácího brankáře odrazila za branku, odkud puk poslal zpět do brankoviětě Přikryl. A protože už byl Jiroušek mimo branku, FILIPU KOLÁŘOVI stačilo jen důrazně poslat puk za brankovou čáru. Asistence: Filip Přikryl.
     
    17:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí posílají svému soupeři pozdrav do kabin. Zíka přihrál na PAVLA KARÁSKA, jehož střela z první propálila hostující brankáře. Kladno se tak poprvé v dnešním zápase ovitá ve vedení. Asistence: Matěj Zíka.
     
    02:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí po inkasované brance zabrali a jejich snaha byla odměněna gólem v síti soupeře. Z hole Srbka putoval puk na bránu, kde stál MATĚJ ZÍKA, který poslal puk přesně za záda Koláře. Asistence: Jaroslav Srbek.
     
    01:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí sice začali hodně aktivně, avšak prvním týmem, který vstřelil branku, je Plzeň. KAMIL HAJŠMAN si sebral volný puk ve středním pásmu, projel po levém křídle a tvrdou střelou příklepem poslal svůj tým do vedení. Bez asistence.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 3. Zíka (Srbek), 18. Karásek (Zíka), 27. Kvapil – 2. Hajšman, 23. Kolář (Přikryl), 25. Mužík (Kaňák), 33. Lang (Přikryl, Hajšman), 60. Matiášek


    Rytíři Kladno: Jiroušek (Ženíšek) – Smažík, Zich, Kvapil, Šmolík, Flasch, Rudovský – Hasil, Srbek, Karásek (A), Petrus, Kleveta, Kulma, Obadal, Filip, Bernat, Zíka, M. Bláha (C), Nagy (A), Tržil
    HC Plzeň 1929: Kolář (Pilc) – Houdek, Kaňák, Váchal, Lokajíček, Šilhán, Kovářík – Hajžman (C), Přikryl, Staněk, Matiášek (A), Benetka, Šiška, Hajšman, Krýner, Hasman, Kolda (A), Mužík, Lang, Kolář, Princl

    Rozhodčí: Jechoutek – Svobodová, Marek
    bahis siteleri