Vsetín – Opava 7:0 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 3:5 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 1:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 4:3 (2:0 po s.n.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:3 (kon.)
Třinec – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Slavia – Liberec 4:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 04.02.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Rozhodující nájezd proměnil hned v první sérii JAN ÚLOVEC a kompletuje tak dnešní hattrick.
     
    48:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští hokejisté nakonec přesilovou hru využívají. Po rychlém útoku Jihlavy podnikli kontr do otevřené obrany domácích také hosté. Sedláček zatáhl kotouč do pásma a našel na pravém kruhu volného MATĚJE SVOBODU, který střelou z první vymetl pravý horní roh branky Juřičky. Asistence: Tomáš Sedláček.
     
    46:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se potřetí v zápase ujímají vedení, a to v čase 46:46. Vala se prodral po levé straně před branku, našel u levé tyče volného JANA ÚLOVCE, poslal mu přihrávku a nebylo co řešit, jihlavský forvard zamířil nad levý beton a kolem lapačky Kašpara k tyči. Asistence: Tomáš Vala.
     
    32:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihlavské vedení vydrželo přesně 33 vteřin. Čajkovič zatáhl kotouč před branku a zblízka vystřelil. Jeho pokus ještě stačil Juřička vytáhnout, ovšem na dorážku MATĚJE SVOBODY již neměl nárok dosáhnout. Asistence: Maxim Čajkovič.
     
    31:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásný to gól domácích. JAN ÚLOVEC sledoval puk, který prošel mezi dvěma obránci hostí až k brance Kašpara, kde domácí devítka přebruslila posledního beka a těsně před gólmanem do puku dloubla. A úspěšně, Jan Úlovec posunul černou pryž přesně mezi betony hostujícího fantoma v masce.
     
    24:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nevyužiješ své šance, dostaneš gól. Asi tak se nyní může cítit Dukla. Vašíček zavezl kotouč po pravé straně do pásma. Poslal před branku střílenou přihrávku pro ERIKA MELUZÍNA a útočník Komety, který nastupuje ještě za starší žáky, jí usměrnil zblízka do sítě. Asistence: Patrik Vašíček.
     
    07:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá velký tlak. Najman s Valou ještě zblízka nepropasírovali puk do sítě. První jmenovaný tak objel branku a zakončil. Jeho střelu vyrazil Kašpar před sebe, kde měl volné pole působnosti TOMÁŠ VALA a nejproduktivnější hráč Dukly se trefil přesně k pravé tyči nad vyrážečku gólmana. Asistence: Adam Najman.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Vala (Najman), 32. Úlovec, 47. Úlovec (Vala), rozh. náj. Úlovec – 25. Meluzín (Vašíček), 33. M. Svoboda (Čajkovič), 49. M. Svoboda (Sedláček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Úlovec (JIH)
    1:0   Čajkovič (KOM)
    2. série:
    2:0   Piskač (JIH)
    2:0   M. Svoboda (KOM)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Piskač, Rašín, Mareček, Trávník, Barák, Zadina – Úlovec, Kardoš, Filip – Brož, Najman, Vala – P. Svoboda, Juda. Trenér: Petr Svoboda
    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Masár, J. Sedláček, Věžník, P. Vašíček, Gloz, T. Sedláček – D. Vašíček, Konečný, Meluzín – Malý, Novák, Hubáček – M. Svoboda, Kunc, Čajkovič – Kučeřík, Rašovský. Trenér: Jiří Mifek

    Rozhodčí: Pilný – Kuřítko, Krejčí
    bahis siteleri