Kazachstán – Chorvatsko 4:2 (kon.) | Ázerbájdžán – Česko 6:5 (kon.)
konec
Ázerbájdžán
6:5 (4:3)
Česko
Pátek 05.02.2016, 21:00 • Bělehrad, Srbsko • Mistrovství Evropy • Skupina D
Předzápasové kurzy
    39:20 RAFAEL - 6:5
     
    39:20
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Smůla, smůla, smůla. Power-play Ázerbajdžánu trvala již velmi dlouho, Augusto posunul míč na RAFAELA, jenž prudkou ranou po zemi o tyčku překonal Libora Gerčáka – 6:5!
    30:17 Michal KOVÁCS - 5:5
     
    30:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla futsalová lahůdka z české dílny! Po další ztrátě na útočné polovině přišla bleskurychlá kombinace, na jejímž konci zakončoval MICHAL KOVÁCS do odkryté branky – 5:5!
    26:22 AUGUSTO - 5:4
     
    26:22
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Do třetice však již Libor Gerčák nezasáhl. Rychlá rozehrávka kapitána Farzalijeva přinesla balon na střed hřiště na nohu AUGUSTA, který z voleje nekompromisně vrátit vedení na stranu Ázerbajdžánu – 5:4!
    23:19 Jiří NOVOTNÝ - 4:4
     
    23:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelecky se Michalu Seidlerovi sice příliš nedaří, jinak je ale velmi platným hráčem. Nyní hodně šikovně obral o balon posledního bránícího hráče, patičkou připravil míč pro JIŘÍHO NOVOTNÉHO, který prudkou ranou propálil vše před sebou – 4:4!
    19:29 EDUARDO - 4:3
     
    19:29
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Česká převaha v prvním poločase byla značná, o to více nás mrzí čtvrtá inkasovaná branka. Borisov milimetrovým pasem našel nepokrytého EDUARDA, jenž těsně před Gerčákem jemnou tečí změnil směr a odklonil míč z dosahu české jedničky – 4:3!
    15:53 Lukáš REŠETÁR - 3:3
     
    15:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! Český tým se dočkává srovnání stavu a znovu u toho byla první formace! Lví podíl na brance si tentokrát připsal Michal Kovács, který hodně rychlým a hlavně efektivním skluzem vyslal do šance LUKÁŠE REŠETÁRA, který se z první z otočky nemýlil! Po šestnácti minutách hry tak začínáme od nuly – 3:3!
    11:51 Michal HOLÝ - 3:2
     
    11:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Úvodní střetnutí českého týmu na evropském šampionátu je zatím velmi zajímavé! Radim Záruba si k brance připisuje taky nahrávku, ve středu hřiště posunul míč na MICHALA HOLÉHO, který nekompromisní ranou po zemi překonal pomalu padajícího Huseynliho – 3:2!
    11:16 De ARAUJO - 3:1
     
    11:16
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Bohužel v obraně dnes vytváříme velkou řadu nepřesností, které Ázerbajdžán trestá více než krutě! Novotného postup byl čistým způsobem zastaven, což vytvořilo velkou šanci pro DE ARAUJA, který si v zakončení vedl více než přesně – 3:1!
    09:29 Radim ZÁRUBA - 2:1
     
    09:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak právě tuto psychickou vzpruhu český tým nutně potřeboval! Hrdinou je RADIM ZÁRUBA, který dokázal v přímém souboji obrat posledního Borisova a následně prudkou ranou na vzdálenější tyč prostřelil Huseynliho – 2:1!
    06:46 Vitalij BORISOV - 2:0
     
    06:46
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Tak to je velká škoda. Český tým je zatím směrem dopředu mnohem aktivnější, hra do defenzívy ale nevychází Neumannovým svěřencům podle představ. Po rychlé kombinaci si z druhé vlny sběhl VITALIJ BORISOV, který prudkou ranou po zemi překonal Gerčáka – 2:0!
    05:58 Rizvan FARZALIJEV - 1:0
     
    05:58
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Na konci šesté minuty zde máme první změnu stavu, bohužel skončil míč v české síti. RIZVAN FARZALIJEV dostal od Michal Holého až mnoho prostoru, český hráč nedokázal odkopnout po závaru míč a kapitán Ázerbajdžánu se tak procpal do první brankové příležitosti – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Farzalijev, 7. Borisov (Augusto), 12. De Araujo, 20. Eduardo (Borisov), 27. Augusto (Farzalijev), 40. Rafael (Augusto) – 10. Záruba, 12. Holý (Záruba), 16. Rešetár (Kovács), 24. Novotný (Seidler), 31. Kovács (Novotný)

    Karty:   38. Koudelka (CZE)


    Ázerbájdžán: Huseynli (Zamanov) – Eduardo, Rafael, De Araujo, Augusto – Zejnalov, Farzalijev (C), Hamazajev, Chovdarov, Borisov, Baghirov, Chujkov.
    Česko: Gerčák (Vahala) – Holý, Janovský, Záruba, Rešetár (C) – Cupák, Novotný, Hrubý, Kovács, Koudelka, Slováček, Seidler, Rodek.

    Rozhodčí: Zahovič (Slovinsko), Bauernfreind (Rakousko) – Frak (Polsko)
    bahis siteleri