Boston – Buffalo 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – San Jose 6:2 (kon.) | Dallas – Chicago 1:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 2:4 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Edmonton 8:1 (kon.)
konec
New York Islanders
8:1 (3:0, 4:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Neděle 07.02.2016, 20:30 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Až nyní se domácí dokázali osvobodit a hned z toho bylo přečíslení dvou proti jednomu! Nielsen místo střely nahrával Kuljominovi, ten ale mezírku mezi betony brankáře Talbota nenašel!
     
    55:01
    Až nyní si svou první přesilovku v tomto utkání zahrají i Olejáři! Unikajícího Pouliota zákrokem za hranicí pravidel zastavil Brian Strait, kterému sudí uděluje dvě minty za nedovolené bránění.
     
    52:18
    Asi jsem zapomněl zaklepat, poněvadž Hickey předvedl ukázkovou hrubici, načež Purcell efektivní zadovkou oslovil Halla, po jehož ráně puku k zamíření do branky chyběl opravdu jen kousek!
    47:27 Kyle OKPOSO - 8:1
     
    47:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Čepice dolů, máme tu hattrick! Newyorští zůstali i nadále zabydleni v útočné třetině, celou přesilovkou akci od modré řídil de Haan, který nahrál Tavaresovi, jenž s pukem chvíli operoval, poté vymyslel parádní pas směrem ke KYLEU OKPOSOVI a ten ranou z první překonal marně se natahujícího Talbota! Pro nejproduktivnějšího hráče Islanders je to druhý hattrick v kariéře. Asistence: John Tavares, Calvin de Haan.
     
    46:04
    John Tavares dostal ideální přihrávku od Stromea, chtěl Talbotovi udělat blafák do bekhendu, byl ale faulován a nakonec ani nezakončil. Ostrované ale budou mít k dispozici přesilovou hru, za hákování si dvě minuty odpočine Griffin Reinhart.
     
    43:02
    Zničehonic se sám na Talbota řítil Grabovskij, který zvolil razantní střelu do horní poloviny hostující svatyně, brankář Oilers ale zvládl včas zareagovat a v poslední možný okamžik kotouč vytěsnil nad břevno!
     
    42:39
    Další bitka! Diváci se dnes skutečně mají na co koukat, ve středu hrací plochy se do sebe pustili Martin s Grybou, na body nakonec poměrně jasně vyhrál domácí borec. Oba dva pochopitelně inkasují pětiminutový trest.
     
    40:25
    Pěkná akce Oilers! McDavid nahrál Eberlemu, jenž si počkal na ideální moment a šikovnou nabídkou na teč oslovil Pouliota, po jeho usměrnění ale kotouč ve své lapačce schoval Greiss!
     
    38:42
    Osmý gól nebyl daleko! Domácí se dostali do dalšího přečíslení dvou proti jednomu, Strome nahrál Tavaresovi, ten však pohrdl možností přidat další přesný zásah a poloprázdnou svatyni Oilers minul!
    36:04 Cal CLUTTERBUCK - 7:1
     
    36:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders přidávají už sedmý hřebíček do edmontonské rakve! Hráči hostujícího celku se teď doslova vykašlali na návrat do obrany, po přihrávce od Cizikase měl na střelu dostatek času a prostoru CAL CLUTTERBUCK a nutno poznamenat, že to trefil parádně, teď Talbot příliš šancí neměl! Asistence: Casey Cizikas.
     
    33:26
    Teď měli Olejáři štěstí jako hrom! Před Talbotem totiž zůstal osamocený Kyle Okposo, puk se mu ale postavil na hranu čepele a zamířil vysoko nad branku. Nicméně po další chybě obrany hostí neměl pořízek v dresu Islanders k hattricku daleko.
     
    32:57
    Tohle ani jinak skončit nemohlo. Nejprve fauloval Martin, jenž si odsedí další dvě minuty, tentokráte za napadení, chvíli nato se rozpoutala bitka mezi značně frustrovaným Kassianem a Streitem. Oba kohouti inkasují pětiminutový trest, hostující rabiát navíc ještě obdrží dvě minuty za hrubost, dále pak za krosček a aby toho nebylo málo, tak je odměněn i osobním desetiminutovým trestem.
     
    32:28
    Znovu se bude vylučovat na obou stranách, shodně na dvě minuty za sekání na trestnou lavici usedají John Tavares a Eric Gryba.
     
    32:00
    Po Stromeově nahození se puk pohyboval na hranici brankoviště, Talbot byl naprosto dezorientovaný, celou situaci ale pro Oilers před dotírajícím útočníky soupeře zachránil na poslední chvíli zasahující de Haan!
     
    30:38
    A oba hráči budou za své počínaní potrestání, jak Martin, tak Kassian si odsedí dvě minuty za hrubost.
    29:36 Josh BAILEY - 6:1
     
    29:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Panečku, už je to 6:1! Leddy se rozhlédl a povedenou zadovkou našel Leeho, jehož nabídku na teč na hranici brankoviště do sítě usměrnil ideálně postavený JOSH BAILEY. Tohle už je pro hostující tým hodně kruté, ovšem vzhledem k tomu, jak dnes Oilers brání, se tolika inkasovaným brankám snad ani nelze divit. Asistence: Anders Lee, Nick Leddy.
    26:50 Connor MCDAVID - 5:1
     
    26:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neskutečné, za námi není ani polovina zápasu a k vidění je už šestý gól! Domácí obrana si nyní vybrala slabší chvilku a před Greissem nedokázala důsledně vyčistit prostor, po sérii odrazů se puk dostal na hůl CONNORA MCDAVIDA, jenž do něj jen tak nazdařbůh plácl a poslal jej do sítě! Bez asistence.
    26:09 Kyle OKPOSO - 5:0
     
    26:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Demolice Edmontonu pokračuje! Po vyhraném vhazování se úplně volného puku ujal KYLE OKPOSO, vybruslil si s ním na osu hřiště a po jeho ráně puk skončil až za zády dezorientovaného Talbota! Brankáři Oilers ale těžko něco vyčítat, puk totiž těsně před ním lehce tečoval Pouliot, po jehož zásahu kus černé pryže úplně změnil směr. Asistence: Frans Nielsen.
     
    25:10
    Znovu Nielsen! Dánský šikula nyní parádním pasem přes celou šíři kluziště ke skórování vyzval Johnnyho Boychuka, proti jehož ráně z první se ale Talbot dokázal přemístit!
    22:32 Kyle OKPOSO - 4:0
     
    22:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš, Islanders vedou už 4:0! Domácí uzamkli svého soka v jeho obranné třetině, Tavares povedenou zadovkou našel Leddyho, který naznačil střelu, poté ale ještě přihrál KYLEU OKPOSOVI, jenž přesnou ranou na bližší tyč prostřelil Talbota! Asistence: Nick Leddy, John Tavares.
     
    20:42
    Domácí si zahrají druhou přesilovku, právě Connor McDavid odchází na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    19:18
    Mohlo být sníženo! McDavid vyslal na zteč Pouliota, který zvedl hlavu a celou akci ještě vylepšil pasem na Eberleho, jehož střele na vzdálenější tyč opravdu scházely jen centimetry!
     
    13:43
    Den otevřených dveří v obraně Oilers nebere konců! Dva na jednoho se nyní řítili Lee s Nelsonem, nakonec to sám na sebe vzal první jmenovaný, ale Talbot jeho ránu zvládl vytěsnit!
     
    11:57
    Ou, to byl fantastický zákrok! Teď se domácí tým zapomněl při návratu do obrany, po Pouliotově nahrávce se sám mezi kruhy ocitl Andrej Sekera, ale Thomas Greiss předvedl ukázkový semafor a podržel svůj tým!
     
    11:24
    Očekávaný krok je tu, Nilssona, který pustil tři z deseti střeleckých pokusů, mezi třemi tyčemi nahradí Cam Talbot!
    11:24 Nikolaj KULJOMIN - 3:0
     
    11:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle zavání debaklem, Nilsson je zralý na ručník, domácí totiž přidávají třetí branku! Islanders se dostali už do několikátého přečíslení, ke střele z levého kruhu se odhodlal Nielsen, brankář Nilsson sice zasáhl, ovšem puk vyrazil pouze na hokejku NIKOLAJE KULJOMINA, jenž už měl jednoduchou práci! Asistence: Frans Nielsen, Kyle Okposo.
    09:12 John TAVARES - 2:0
     
    09:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders zvyšují své vedení! JOHN TAVARES zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se jej naprosto v klidu dokázal vyměnit s kolegou Stromem a následně střelou z poměrně ostrého úhlu překvapil zatím nikterak jistého brankáře Nilssona! Asistence: Ryan Strome, Thomas Hickey.
     
    07:32
    Na útočné dobrodružství se vydal slovenský zadák Sekera, který nakonec místo střely zvolil šikovný pas na Jordana Eberleho, ten mířil do horní poloviny Greissovy svatyně, ovšem gólman Islanders kotouč ramenem vytěsnil do ochranné sítě! Následuje komerční přestávka.
     
    06:30
    Leddy šikovnou zadovkou našel Nielsena, jehož ránu Nilsson vyrazil jen před sebe, kde se následně rozpoutal nemalý závar, ovšem nikdo z domácích borců puk za čáru nedokázal dostrkat!
     
    05:23
    Bude se vylučovat, uvidíme první přesilovku. Na trestnou lavici usedá hostující bek Reinhart, jenž je potrestán dvěma minutami za hru vysokou holí.
    02:57 Johnny BOYCHUK - 1:0
     
    02:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    No vida, na první branku jsme dlouho čekat nemuseli! Leddy nahrál po pravé straně rozjetému JOHNNYMU BOYCHUKOVI, který po přejezdu útočné modré natáhl ke střele, která k překvapení všech skončila za zády nepříliš pozorného Nilssona! Hostující gólman si tuto branku rozhodně za rámeček nedá. Asistence: Nick Leddy, Cal Clutterbuck.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 3. Boychuk (Leddy, Clutterbuck), 10. Tavares (Strome, Hickey), 12. Kuljomin (Nielsen, Okposo), 23. Okposo (Leddy, Tavares), 27. Okposo (Nielsen), 30. Bailey (Lee, Leddy), 37. Clutterbuck (Cizikas), 48. Okposo (Tavares, de Haan) – 27. McDavid


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Hamonic, Hickey, Strait – Grabovskij, Tavares, Strome – Kuljomin, Nielsen, Okposo – Lee, Nelson, Bailey – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Jack Capuano.
    Edmonton Oilers: Nilsson (12. Talbot) – Sekera, Fayne, Schultz, Davidson, Reinhart, Gryba – Hall, Draisaitl, Purcell – Pouliot, McDavid, Eberle – Korpikoski, Hendricks, Pakarinen – Jakupov, Letestu, Kassian. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Justin St. Pierre – Tim Nowak, Kiel Murchison

    Diváci: 14 030
    bahis siteleri