Piešťany – Skalica 0:0 (zruš.) | Zvolen – Poprad 4:3 (po pr.) | Martin – Trenčín 2:3 (kon.)
Košice – Žilina 2:3 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:3 (2:0, 0:3, 0:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 07.02.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Halász na striedačke, Košice sú v šestici.
    57:10
     
    57:10
    Tomek sa teraz musel mať na pozore, Košice sa dostali do dobrej príležitosti, gólman Žiliny ale na ľade predviedol dôležitý zákrok.
     
    54:19
    Toto vylúčenie domácim rozhodne nepomáha. Na dve minúty si odpočinie Varga – nedovolené bránenie v hre.
     
    52:01
    Lelkeš (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    47:20
    Formácia vedená Jakubom Sujom teraz tomu súperovi narobila poriadne vrásky na čelách, Žilina dokázala ustať strelu Deyla i nasledujúcu skrumáž pred bránkou.
     
    46:30
    Strela Hrnku nebola vôbec márna, útočník Košíc síce pálil z veľkého uhla, od chrbta Tomeka sa ale puk mohol pokojne odraziť do siete. Nestalo sa tak.
     
    41:26
    Vylúčenie na strane Košíc. Na trestnú lavicu smeruje Macejko – 2 minúty – hrubosť.
    34:28 Václav STUPKA - 2:3
     
    34:28
    Žilina dala gól!
    A keď som o treťom góle pred niekoľkými sekundami vravel, tak už ho tu aj máme. Žilina zásluhou VÁCLAVA STUPKU otáčajú stav zápasu. Asistencie: Lukáš Handlovský, Ján Ťavoda.
    33:04 Rastislav KONEČNÝ - 2:2
     
    33:04
    Žilina dala gól!
    RASTISLAV KONEČNÝ využil štrbinku medzi betónmi Halásza a puk pomedzi ne prepasíroval do siete.
     
    33:04
    Žilina bude mať k dispozícii samostatný nájazd!
    32:35 Lukáš HANDLOVSKÝ - 2:1
     
    32:35
    Žilina dala gól!
    Všemožne sa teraz Halász snažil zastaviť ten puk, no márne. Postupne sa prekĺzal až do jeho siete. Presadil sa LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. Asistencia: Matej Valášek.
    28:46
     
    28:46
    Hostia spálili veľkú šancu na skórovanie! Po strele od modrej čiary sa puk odrazil pred bránku k Richardovi Hunovi, ale ten v rýchlosti bekhendom zakončil iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    26:30
    Dudáš na útočnom výpade, urastený obranca Košíc ukázal svoju neuveriteľnú strelu v rukách a Tomeka doslova zostrelil k ľadu. Tomek potrebuje celú situáciu ešte predýchať.
     
    22:53
    Drevenák (ZIL) – 2 minúty – hákovanie.
    19:24 Radek DEYL - 2:0
     
    19:24
    Košice dali gól!
    Košičanom netrvalo dlho a prevahu o dvoch mužov premenili na druhý gól. Strelecky sa presadil RADEK DEYL, ktorý nedal Tomekovi šancu na zákrok. Asistencie: Eduard Šedivý, Marek Bartánus.
     
    18:55
    Košičania pálili od modrej, strela to nebola vôbec zlá, veď puk bol ešte tečovaný, napriek tomu ale skončil na zadnom mantineli. Odtiaľ sa následne vrátil pred tri žrde, kde niekoľkokrát zakončoval Jenčík, avšak len do dobre postaveného Tomeka.
     
    11:30
    Po tom, čo Hrnkovi v medzikruží puk prepadol cez čepeľ. tvrdo vypálil Češík, ktorého bomba zadunela len na zadnom mantineli.
     
    10:52
    Rehák (ZIL) – 2 minúty – vyhodenie puku.
     
    07:39
    ŽIlina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Kurali.
    05:26 Tomáš HRNKA - 1:0
     
    05:26
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisi využívajú svoju aktivitu a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to TOMÁŠ HRNKA, ktorý zachytil rozohrávku súpera a ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého si položil na ľad a zakončil popri jeho ľavom betóne. Asistencie: Peter Boltun, Martin Dudáš.
     
    02:39
    Ďalšia zaujímavá šanca domácich hráčov! Bol v nej Dudáš, ktorý sa natlačil pred bránku a chcel odtiaľ dorážať vyrazený puk, ale mieril iba do Tomekovej hrude.
     
    01:46
    Videli sme prvú nebezpečnú akciu tohto zápasu! Vyprodukovali ju domáci hokejisti, keď prihrali na ľavú stranu Boltunovi, ktorý chcel zakončovať k žrdi, ale gólman Tomek situáciu prečítal a nedovolil mu to.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Hrnka (Boltun, Dudáš), 20. Deyl (Šedivý, Bartánus) – 33. Handlovský (Valášek), 34. Konečný (TS), 35. Stupka (Handlovský, Ťavoda)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Šedivý, Macejko, Mikuš, Cebák – Bartánus, Suja, Varga – Bartoš, Jenčík, Spilar – Boltun, Češík, Hrnka – Šoltés, Bortňák, Lelkeš – Chovan, Hričina
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Makovský, Kurali, Leško, Mendrej – Novotný, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Valášek, Handlovský – Konečný, Drábek – Drevenák, Rehák, Rogoň

    Rozhodčí: Štefik – Gajan, Smrek
    bahis siteleri