Boston – Los Angeles 2:9 (kon.) | Buffalo – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
Philadelphia – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.) | Nashville – Washington 3:5 (kon.)
Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Chicago – San Jose 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.) | Calgary – Toronto 4:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:9 (1:2, 0:4, 1:3)
Los Angeles Kings
Středa 10.02.2016, 01:00 • TD Garden, Boston (kapacita 17565 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:25
    Nyní už ale rozhodčí vylučovat budou, přesilovou hru si zahrají hosté. Za podražení míří na trestnou lavici Jimmy Hayes.
     
    35:34
    Bruins budou mít možnost trochu napravit výrazně negativní skóre v přesilové hře. Za hákování je vyloučen Dwight King.
     
    32:58
    Druhá bitka v dnešním zápase! Tentokrát se do sebe pustili Matt Beleskey a Andy Andreoff, úspěšnější byl nakonec domácí borec, který povalil Andreoffa na led. Oba hráči míří na trestnou lavici odsedět pětiminutový trest za bitku.
     
    30:36
    Nyní už se ale vylučovat bude. Na trestnou lavici míří domácí útočník Patrice Bergeron, odsedí si menší trest za zdržování hry – vyhození kotouče mimo hrací plochu.
     
    25:32
    Bruins si zahrají přesilovou hru, za držení protihráče míří na trestnou lavici Alec Martinez.
     
    16:41
    Tentokrát už se vylučovat bude a na trestnou lavici míří za sekání Brad Marchand. První přesilovou hru v zápase si tak zahrají také Králové.
     
    04:26
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, na trestnou lavici za podražení míří hostující obránce Christian Ehrhoff.
     
    02:08
    Tyler Randell a Kyle Clifford se pustili do vzájemné bitky, kterou vyhrál domácí bijec, jenž povalil Clifforda jako první na zem. Oba bitkaři si každopádně půjdou odsedět pětiminutový trest za bitku.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Marchand (Beleskey, Chára), 45. Randell (Miller, Talbot) – 19. Carter (Muzzin, Doughty), 20. Gáborík (Lecavalier), 23. Andreoff, 33. Doughty (Lucic, Gáborík), 33. King (Toffoli, Carter), 39. Lewis (Muzzin, Clifford), 44. Lucic (Kopitar, Brown), 54. Schenn (Ehrhoff, Toffoli), 57. Brown (Schenn, Ehrhoff)


    Boston Bruins: Rask (od 33. Gustavsson) – Chára (C), Trotman, Morrow, Seidenberg, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron, Connolly – Eriksson, Krejčí, Pastrňák – Beleskey, Spooner, Hayes – Randell, Talbot, Ferraro. Trenér: Claude Julien.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Ehrhoff, Schenn – Lucic, Kopitar, Brown (C) – King, Carter, Toffoli – Gáborík, Lecavalier, Lewis – Clifford, Andreoff, Nolan. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Sutherland, McCauley – Sericolo, Kovachik

    Diváci: 17565 (vyprodáno)
    bahis siteleri