Boston – Los Angeles 2:9 (kon.) | Buffalo – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
Philadelphia – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.) | Nashville – Washington 3:5 (kon.)
Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Chicago – San Jose 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.) | Calgary – Toronto 4:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:9 (1:2, 0:4, 1:3)
Los Angeles Kings
Středa 10.02.2016, 01:00 • TD Garden, Boston (kapacita 17565 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:57 Dustin BROWN - 2:9
     
    56:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se opět usadili s kotoučem v útočném pásmu a po tlaku přidávají další branku, opět z dorážky! Nahození Luka Schenna od modré čáry se odrazilo zpátky před branku, kde se z dorážky bekhendem prosadil kapitán hostů DUSTIN BROWN! Asistence: Luke Schenn a Christian Ehrhoff.
    53:50 Luke SCHENN - 2:8
     
    53:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají i třetí přesilovou hru v dnešním zápase a udržují si tak stoprocentní úspěšnost! Tyler Toffoli podržel puk na levé stran útočného pásma, přes Ehrhoffa se pak kotouč dostal k LUKEOVI SCHENNOVI, který z pravého kruhu vypálil přesně k tyči! Asistence: Christian Ehrhoff a Tyler Toffoli.
    45:00 Tyler RANDELL - 2:7
     
    44:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po vyhraném vhazování se k ráně bez přípravy dostal Kevan Miller, jenž trefil Maxe Talbota. Puk se ale odrazil zpátky k Millerovi, který napodruhé zvolil přihrávku na mezi kruhy postaveného TYLERA RANDELLA, jehož bombu zastavila až síť v Quickově brance! Asistence: Kevan Miller a Max Talbot.
    43:41 Milan LUCIC - 1:7
     
    43:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z následného protiútoku přidávají Kings již sedmou branku! Přečíslení dvou na jednoho vzal na sebe Anže Kopitar, který táhl celou akci po pravé straně a v ideální chvíli našel přihrávkou do prázdné branky volného MILANA LUCICE, jehož gól oslavuje i půlka diváků v hale! Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
    38:56 Trevor LEWIS - 1:6
     
    38:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dominance hostů v dnešním zápase a především ve druhé třetině trvá! Trevor Lewis přihrál zpoza branky na levý kruh Jaku Muzzinovi, jehož střelu dokázal Gustavsson vyrazit jen před branku, kam si mezitím na pohodlnou dorážku do prázdné branky sjel právě TREVOR LEWIS! Asistence: Jake Muzzin a Kyle Clifford.
    32:42 Dwight KING - 1:5
     
    32:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté nepolevují a přidávají další branku! Po rychlém brejku nahodil puk na branku od pravého hrazení Jeff Carter a správně dojíždějící a po gólu toužící DWIGHT KING jej pohodlně dorazil do branky! Kings tak vstřelili dvě branky během 33 vteřin! Asistence: Tyler Toffoli a Jeff Carter.
    32:09 Drew DOUGHTY - 1:4
     
    32:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Marián Gáborík nahodil puk z levé strany na branku, Milan Lucic nejdříve z dorážky nastřelil jen Raska. Dezorientovaný brankář pak následně už nestačil na další dorážku z hole DREWA DOUGHTYHO, puk si navíc Rask srazil do své branky sám! Asistence: Milan Lucic a Marián Gáborík.
    22:43 Andy ANDREOFF - 1:3
     
    22:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další branku! Kevan Miller sice zvládl uchránit kotouč před dorážejícím Kylem Cliffordem, v tísni jej ale zpoza branky poslal jen před Raska, kde už číhal ANDY ANDREOFF, který jej poslal za záda domácího brankáře, který nestihl včas zareagovat! Bez asistence.
    19:45 Marián GÁBORÍK - 1:2
     
    19:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté obrací stav zápasu v závěru první třetiny na svou stranu! Marián Gáborík nejdříve zavezl kotouč do útočného pásma, v akci pokračoval Vincent Lecavalier, který nejdříve neprotlačil puk do branky, a tak zpoza ní našel přihrávkou opět MARIÁNA GÁBORÍKA, jehož bekhendová střela si cestu do branky našla! Asistence: Vincent Lecavalier.
    18:21 Jeff CARTER - 1:1
     
    18:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec i hosté dokázali nabídnutou přesilovou hru využít! Jake Muzzin naznačil střelu, puk si ještě popotáhl blíže k brance a přihrál JEFFU CARTEROVI, který číhal u pravé tyčky. Carter chtěl ještě přihrávat před branku, nakonec jeho přihrávku ale srazil Kevan Miller tak nešťastně, že kotouč skončil za Raskem! Asistence: Jake Muzzin a Drew Doughty.
    05:03 Brad MARCHAND - 1:0
     
    05:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovou hru využívají, ačkoliv se jim dlouho nedařilo usadit v útočném pásmu. Po dělovce Zdena Cháry od modré čáry se k dorážce dostal Matt Beleskey, který ještě na Quicka nevyzrál. S druhou dorážkou od BRADA MARCHANDA už ale ani brankář hostů nic nesvedl! Asistence: Matt Beleskey a Zdeno Chára.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Marchand (Beleskey, Chára), 45. Randell (Miller, Talbot) – 19. Carter (Muzzin, Doughty), 20. Gáborík (Lecavalier), 23. Andreoff, 33. Doughty (Lucic, Gáborík), 33. King (Toffoli, Carter), 39. Lewis (Muzzin, Clifford), 44. Lucic (Kopitar, Brown), 54. Schenn (Ehrhoff, Toffoli), 57. Brown (Schenn, Ehrhoff)


    Boston Bruins: Rask (od 33. Gustavsson) – Chára (C), Trotman, Morrow, Seidenberg, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron, Connolly – Eriksson, Krejčí, Pastrňák – Beleskey, Spooner, Hayes – Randell, Talbot, Ferraro. Trenér: Claude Julien.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Ehrhoff, Schenn – Lucic, Kopitar, Brown (C) – King, Carter, Toffoli – Gáborík, Lecavalier, Lewis – Clifford, Andreoff, Nolan. Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Sutherland, McCauley – Sericolo, Kovachik

    Diváci: 17565 (vyprodáno)
    bahis siteleri