Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
Švédsko
Středa 10.02.2016, 15:30 • Eisstadion Deggendorf • Reprezentace do 19 let
Partner:
     
    55:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Možná osudový okamžik pro vývoj celého zápasu! Češi udělali chybu na modré čáře, kde jim ujel kotouč. Toho se chopil ANDREAS WINGERLI, jenž uháněl přes polovinu kluziště sám na Petra Kváču, kterého si dokázal vymíchat povedeným blafákem na forehand a následně ho i padajícího přehodit! Bez asistence.
     
    48:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Celek ze severu Evropy se dostává do vedení a přetahovaná o výsledek tak i nadále pokračuje! Sebastian Ohlsson našel na modré čáře Jespera Lindgrena, který vyslal dělovku. Te byla sražena v houfu těl před Petrem Kváčou. Kotouče se chopil ve skrumáži JOHN DAHLSTRÖM, který jej okamžitě přišpendlil pod horní tyč! Asistence: Jesper Lindgren a Sebastian Ohlsson.
     
    44:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tomu říkám bleskové vyrovnání! Uběhla přesně minuta a deset vteřin a náskok svěřenců Davida Bruka je fuč! Sebastian Ohlsson našel na pravém křídle Calle Krantze. Ten ještě vylepšil svou střeleckou situaci nahrávkou na JONATHANA LÉMANA, jenž zblízka zvedl puk nad Kváčův beton! Asistence: Calle Krantz a Sebastian Ohlsson.
     
    43:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru celkem rychle a dostávají se poprvé v utkání do vedení! Švédové sice dokázali hned po zisku buly vyhodit kotouč ven ze třetiny, ale česká družina se rychle nastěhovala před Daniela Marmelinda, oporu Tre Kronor na loňském šampionátu osmnáctek. Na modré čáře napřáhl FILIP HRONEK a jeho dělovka zaplula skrze klubko hráčů až za záda maskovaného muže Švédů! Asistence: Petr Kalina a David Kaše.
     
    38:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Těsně před koncem druhé části se česká družina podruhé prosazuje a opět bere Švédům náskok. Vhazovalo se před Petrem Kváčou, kotouč se následně dostal do středního pásma, kde ho švédské obraně sebral Denis Kusý, z jehož práce těžil LUKÁŠ ANDĚL. Talent z jihlavské líhně uháněl sám na Daniela Marmelinda, jehož si rozhýbal a následně zasunul kotouč za jeho záda! Asistence: Denis Kusý.
     
    31:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    K ničemu se nedostali a po zásluze také inkasují branku, která vrací Švédsko do vedení! Z vlastního obranného pásma rozjel akci Linus Ölund. Ten po pravém mantinelu vyslal Jonathana Davidssona, jenž naservíroval puk na brankoviště, kde jej za záda Petra Kváči trkl JONATHAN DAHLÉN! Asistence: Jonathan Davidsson a Linus Ölund.
     
    21:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi poměrně rychle po začátku druhé části dokázali srovnat! Neuběhly ani dvě minuty a ONDŘEJ PROCHÁZKA po samostatné akci překonal Daniela Marmelinda. Bez asistence.
     
    19:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se ujímají vedení! A to po akci, která nebyla ani nikterak složitá, jen výborně sehraná. Marcus Sirén vyhrál vhazování na levém kruhu. Do kotouče se na modré opřel Lucas Carlsson, jehož ránu před Petrem Kváčou tečoval pod horní tyč ERIK BERKERUD! Švédové se tak těsně před první pauzou dostávají do vedení" Asistence: Lucas Carlsson a Marcus Sirén.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 22. Procházka, 39. Anděl (Kusý), 44. Hronek (Kalina, D. Kaše) – 20. Berkerud (Carlsson, Sirén), 32. Dahlén (Davidsson, Ölund), 45. Léman (Krantz, Ohlsson), 48. Dahlström (Lindgren, Ohlsson), 56. Wingerli


    Česko: Kváča (Kuchař) – Jandus, Adámek, Šnajnar, Kalina, Kaňák, Hronek, Weinhold, Zajíc – Procházka, Ďurač, Dvořák, Kusý, Dufek, Vracovský, Suchý, Koblížek, Furch, Wágner, Anděl, D. Kaše.
    Trenér: David Bruk.

    Švédsko: Marmelind (Werner) – Léman, Lindgren, Anderberg, Berglund, Younan, Carlsson, Krantz – Davidsson, Sirén, Ahl, Dahlstrom, Lindholm, Berkerud, Wikman, Zetterberg, Ölund, Dalén, Toolanen, Ohlsson, Wingerli.
    Trenér: Tomas Montén.

    Rozhodčí: Georg-Rainer Köttstorfer – Patrick Altmann, Benedikt Lender
    bahis siteleri