USA – Česko 3:4 (po pr.)
po prodl.
USA
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Česko
Středa 10.02.2016, 01:00Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    63:40
    Češi si zahrají přesilovku i v prodloužení! Reilly Walsh (USA) se provinil sekáním, a tak putuje na dvě minuty na lavici hanby.
     
    50:46
    A znovu do čtyř! Tentokrát míří na trestnou lavici Jakub Wojnar (CZE), a to za sekání.
     
    42:15
    A znovu na začátku třetiny se budou Češi bránit ve čtyřech. Ostap Safin (CZE) byl potrestán dvěma minutami za faul loktem.
     
    34:52
    Sotva jsou Češi kompletní, míří na lavici hanby Evan Barratt (USA), a to na dvě minuty za hákování.
     
    32:42
    Další trest pro český výběr! Dalimil Mikyska (CZE) to přehnal s důrazem u mantinelu a je potrestán dvěma minutami na trestné lavici za vražení.
     
    20:41
    Hned na začátku prostřední části se otevírají dvířka na trestnou lavici pro české hráče. Na dvě minuty si tak míří odpočinout Daniel Bukač (CZE), který se provinil podražením.
     
    17:49
    Chvíli před první přestávkou ale Češi špatně střídali, což neuniklo rozhodčím, a tak jsou potrestáni dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    12:55
    Teď jsou to ale Češi, kteří jdou do čtyř. Za hákování je totiž dvěma minutami na lavici hanby potrestán Michael Gaspar (CZE).
     
    07:23
    Američané se ale musí také jako první bránit. Na trestnou lavici totiž za hrubost na dvě minuty usedá Evan Barratt (USA).

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 2. Norris, 40. Tortora, 43. Barratt (Walsh, Dhooghe) – 10. Machala (Václavek, Gaspar), 11. Hladonik (Pour), 30. Kern, 65. Kern (Gaspar, Mikyska)


    USA: Scheel (St. Cyr) – Inamoto, Maniscalo, Hughes, Knoepke, Farrance, Kemp, Gildon, Walsh – Cassetti, Tkachuk, Slaggert, Norris, Dhooghe, Mismash, Cockerill, Hernandez, Lodnia, Tortora, Barratt, Reedy.
    Česko: Vomáčka (Škarek) – Král, Bednář, Mikyska, Rutar, Šalda, Gaspar, Bukač – J. Svoboda, Kern, Safin, Dvořák, Škvrně, M. Svoboda, Machala, Štohanzl, Hladonik, Václavek, Chytil, Pour, Wojnar.

    Rozhodčí: Bowles, Richardson – Mayer, Lukkason
    bahis siteleri